2hafta önce ayrıldık arkadaşlar. Sizce tekrar olur muyuz? bir hatam yüzünden sildi soğudu. Aklındaki kız tipi benim biliyorum ama şu an sevgili istemiyor. Zamana bırakmak en iyisi mi dersiniz?

Bir yerden sonra okumayı bıraktım.! Bu kadar da gurursuz olunmaz diyorum başka diyeceğim bir şey yok. Okuduklarımdan anladığım tek şey şu. Gurursuz bir kız ve ne istediğini bilmeyen daha olgundüşünemeyen bir erkeğin tripleri
Tam olarak hatanin ne oldugunu bilmeden yorum yapmak zor acikcasi
Aramızda geçen özel bir şeyi çok çaresiz kalınca bir kız arkadaşına anlatmıştım kızda bununla ne iğrenç biriymiş diye arkadaşlığını bitirdi. Baya samimi olduğu ve yıllardır arkadaş olduğu bir kızdı. Senin yüzünden insnların gözünde ne konuma düştüm ve dostlarımı kaybediyorum sayende dedi. Güvenimide kaybettim dedi.
Ya aranizda gecen özel meseleri ne kadar zor durumda kalirsan kal kimseye anlatma, özelse sadece ikinizin arasinda kalir, simdi arkadasliklarini bitirdikleri icin onada zor yillardir arkadas olduklari kisi arkadasliklarini bitiriyor, adam guvenini kaybediyor, tabi ondada suc var ustune cok geliyor senin tamam bir hata yapmissin, yani ikinizdede suc var, bence sana son bir sana versin buyukluk onda kalsin
Ya zaten bu tür şeyler kimseye anlatılmaz bunun farkında olan bir kızım. Ama çok zorda kaldığım için yaptım. Başkada kimseye anlatmadım. Bir daha yapar mıyın tövbeler tövbesi. Çok pişmanım bunu kelimelere dökemeyecek kadar. Sizce son bir şansı verir mi? Ne düşünüyosunuz konuşmalra bakarak. Bence Kesinlikle olumsuz olsa direkt engellerdi hic konusmazdı.
Resmen bu kadar olur aynı durumdaydım bende ama seni sevmese seninle konuşmaz gibime geliyor zamana bırak ama ilk onu ikna edene kadar uğraş bence sonra zamana bırak zaten daha sonra kendisi özleyip gelir
bence bu kadar dil dökme bırak gelirse gelir o.
kendini ezdirme ya allah allah
hem istemiyorum diyor hem yazmaya devam ediyor
Cevap
9Cevap
Bence
kesinliklw😂😂😂
Baya iyi konuşmuşsun ama takmamış sanki bildiğini okuyacak gibi
Kendini onun gözünde düşürüyorsun yalvarmışsın resmen.
Bir tarafları havada
Adama bak la gamsız. Ne kadar güzel konuşmuşsun ama kafaya koymuş belli ki.
ufff canim nutella cekti benim kimse tutamaz koltuktan ziplamam lazimm birazdan okurummm
kizim bosver ya tipi bir boka benzemiyo ve sana hala bunu mu yaziyo siktirett yakislilara bakkk
Bence seviyor ama hatan yüzünden katlanamadığı için kendini üzmemek için ayrılmış gibi duruyo burdan
Zor birde yukarıdaki bildirimlerinde maşallahın var :D
Maalesef ablam o iş bitmiş
Hatanın boyutu önemli
Aramızda geçen özel bir şeyi çok çaresiz kalınca bir kız arkadaşına anlatmıştım kızda bununla ne iğrenç biriymiş diye arkadaşlığını bitirdi. Baya samimi olduğu ve yıllardır arkadaş olduğu bir kızdı. Senin yüzünden insnların gözünde ne konuma düştüm ve dostlarımı kaybediyorum sayende dedi. Güvenimide kaybettim dedi.
Yapmış olduğum hata tek bu. Birde onu kısıtlamam falan çok gezen tozan bir insanken eve kapatmaya kalkıştım hayli bunaldı. Ama hata olarak yaptığım tek o var yukardaki olay
Hal it bence seviyor seni
Ay bencedeeee
birakta adam biraz uyusun
Olur olur
Bakmam.
çok uğraşma bence
Bence boşver olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar