Mümkün ve bizzat şahit olduğum bir durum.. ormanda yürüyüş yaparken bir çifte denk geldim sohbet ederken.. öncesinde 2 aydır bir tanışıklık vardı ilk ay selamlaşma günaydınlaşma orman hakkında teknik bilgi falan 2. Çay ilerlerken davet ettiler 3. Ayda birbirlerini anlattılar öyle güzel sevmişler ki ikiside ilişkileri için bedel ödemiş ve bedel ödedikleri ilişkinin kıymetini biliyorlar tartıştıklarında biri diğerine ya canım sıkıldı gel şunu yapalım daha sonra kaldığımız yerden küs olmaya devam ederiz demiş hayatimda duyduğum ve bunu söylerken ki samimiyet gözlerimin içine bakarak söylemesi harika.. ilk görüşte aşk diye birşey yok zaten tanımadığın kişiyi sevemezsin sadece hayran olabilirsin kusurlarını görünce de hevesin kaçar sevgi değildir yani ilk görüşte bahsedilen o saçmalık. Birbirlerinin kusurlarını biliyorlar birbirlerini oradan sevmeye başlamışlar bu nedenle ilk günkü gibi seçebiliyorlar iki tane de evlatları vardı maşallah. Bu pazar yine denk gelirim. Yani mümkün ama emek ister sabır ister bedel ister buna hazır değilseniz birer buradadır hazırsanız zaten ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Açıkçası şanslı değiller birbirlerinin şansı olmuşlar. Bedel ödemeseydiler şanslı olurlardı. Allah herkese kalbi gibi birini nasip etsin aksi halde herkes mutlu olmamalıdır 🙂
İlk günkünden daha çok seviyorum. Gayet mümkün. İlk başta çünkü tanımıyorsun tanıdıkça daha çok seviyorsun. Kusursuz mu elbette değil hiç kimse değil olamaz da. Her zaman söylediğim gibi iyi huyu herkes sever önemli olan kötü huylarıyla birlikte sevmek. Zaman geçtikçe nedenler artıyor. Gelecek ne gösterir bilemem de bir süre sonra çocuğumun babası, evimin kalesi, hayat arkadaşım, hayatımın en büyük parçası gibi sıfatlar artmaya başlıyor. Mükemmel kabul etmediğiniz sürece bunların hepsi mümkün!
Ben seversem tutkuyla severim her zaman ilk günki gibi heyecanlı olurum , her gün sevgim biraz daha büyür , yıllar geçebelir ama sevgim eskimez.. Yeter ki sevdiğimin gözleri bana yabancılaşmasın...
valla ben öyle seviyorum hep ilk günkü gibi bazen arada heyecan azalsada tekrar geliyor çünkü onu kafama ve kalbime yerleştiriyorum sağlam bir şekilde ama maalesef karşı tarafta bu bende ki olmayınca hep terkedilen oluyorum kimseyede kızmıyorum tabi benim gibi hissetseydi terkeder miydi zaten
"Leyla ile Mecnun kavuşsaydı meşk olurdu. Kavuşamadı aşk oldu."Kavuşamayınca daha çok seversin , hayalındeki gibi kalır büyü bozulmaz,”Seversin, kavuşamazsın, aşk olur…”
Sevmenin ve sevilmenin günümüzdeki yozlaşmış tanımlarından sıyrılıp, gerçek anlamlarını ziyadesi ile öğrendiğiniz vakit bu sorunun cevabını almış olacaksınız.
Annenizi babanızı kardeşinizi hatalarına ragmen kabullenerek hep ayni sevgiyle sevebiliyorken disardaki birinde niye mumkun olmasin ama ailenden gormek gerek onu da :)
En İyi Cevaplar