Kız arkadaşım çok korkak ve ve herkesin lafından etkileniyor.

merhaba arkadaşlar.Ben 18 yşndayım 16 yaşında bir kız arkadaşım var 2.5 aydır çıkıyoz.Ama ayrı şehirlerdeyiz üniversiteden dolayı ben üniye geldim o lisede.Bu yüzden tek konuşma imkanımız faceydi arada sırada da telde konuşuyorduk.Ama telde konuşurken annesi duymuş sesimi o da herşeyi anlatmış annesi ilk başta uysal davranmış "Şimdi ben sana konuşma desem sen yine konuşacan o yzden günde bir defa konuşmana izin var diye. ama sonra sürekli kıza baskı yapmaya başlamış " sana olan güvencim azaldı,o seni sevmiyor o seni beklemez bir daha onunla konuşma faceni kapat sonra bilgisayarın başına geçmesine izin vermiyormuş sonra derslerin düşük olursa okuldan alırım felan diye kafa ütülüyormuş.Ya kız da hemen etkileniyor hemen gaza geliyor ya annesi bir etkili söz söylese hemen bana aşkım daha konuşamayız faceyi kapatıyorum ben üniye geçene kadar konuşamıcaz falan filan diyor annem beni okuldan alacakmış annem şöyle dedi böyle dedi ya ben diyorum o kadar korkak olma bişey yapamaz diye yapamaz da yani hep laf bunlar.Ama gel görki kız anlasın ya çok korkak ya bir de ben yalan söylemek istemiyorum onlara rahatsız oluyorum felan diyor ya var ya bu kızla sevgili olmak dünyanın en zor şeyi ya.Zaten başka şehirlerdeyiz yüzünü göremiyorum kaç aydır bir de annesi gil okul dışında dışarı çıkmasına da izin vermiyorlar kız da kalkmış faceden de konuşamayız diyor ya valla çok zor bir kız benim dışımda hiç bir erkek bu kadar çekmez onu ya ama edepli temiz dürüst diye seviyorum işte.
Kız arkadaşım çok korkak ve ve herkesin lafından etkileniyor.