Sevgilimin arabasını çizdim. ne demek istedi 3-5 gün derken ne düşünüyor olabilir?

beni bir konuda kandırdığını öğrendim. artık gerçekten sabrım tükendi. kaç defa affettim hatalarını. çok sinirlendim. hatta aldattığından bile şüpheleniyorum. otoparktaydı arabası. kola kutusunu ikiye katladım. her tarafını çizdim. aynasını da kırdım. birkaç tekme de attım ama bükülmedi ayağım acıdı. lastikleri indirecektim ama o an yanımda bunu yapacak bir şey yoktu. arabası mersedes ama ben model falan bilmiyorum geçen yıl almıştı. 2017 oluyor o zaman.
aradı beni sen mi yaptın bunu dedi. evet dedim. bekle geliyorum belanı si.. senin dedi. geldi annem evdeydi aşağı çağırdı gittim. bileğimden tutup çekerek arabaya götürdü. bu ne rezillik ayça dedi. ben de ağzıma geleni saydım bir tekme de ona vurdum oda defol git gözüm görmesin seni dedi. ben pazartesi bodruma gidecektim halama. istemiyordu gitmemi zaten. görmezsin merak etme gidiyorum pazartesi bodruma dedim. git de s.. belanı dedi gene. 3-5 gün sus otur dedi gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
evinde prezervatif buldum. bizim cinsel hayatımız yok.
Sevgilimin arabasını çizdim. ne demek istedi 3-5 gün derken ne düşünüyor olabilir?