Ya Rüzgar Ol Dağlarıma Gül Taşı Ya da... Yardım edebilir misiniz?

öncelikle yaşım 18 lisedeyim bir kızı 14 ay gibi bir süredir seviyorum ama bu süre zarfında sadece gözetledim son 4 ay içinde kıza mesaj yazdım ama görmedi pek sosyal medya kullanmıyordu sonra arkadaşıyla konuştum vs. derken arada bir sürü olay oldu kız mesaja baktı duygularımı anlamak istediğini ama yaşımızın küçük olduğunu ve de istemediğini ondan uzak durmam gerektiğini rahatsız olduğunu söyledi. ben ise henüz pes etmedim arkadaşıda beni engelledi fake hesap açtım oradan yazdım ve arkadaşı bana onun beni bir sapık olarak gördüğünü söyledi ve ben vuruldum hem de o kadar Derinden ki :( sadece kıza son kez bir gül ile mektup verecektim mektupta: (beni sevsen de, sevmesen de lütfen bu gülü saklayabildiğin kadar sakla.
Eğer ki gülün yaprakları soluyorsa ne kadar hüzünlü ,
eğer ki gülü atacaksan ne kadar ölümlü? ,
eğer ki gülün bir yaprağı bile canlı kalıyorsa ne kadar güzel tıpkı senin gibi
Ya rüzgar ol dağlarıma gül taşı.
Ya da oynatma dağlarımda bir taşı.
Belki bir gün seversin...) bu yazıyordu ve bunu onun arkadaşının çantasına koymasını isteyecektim ama arkadaşına henüz söylememiştim arkadaşı sormadan bana yardımcı olamayacağını söyledi ben de o zaman karşısına çıkacağım ve kendim söyleyeceğim dedim bunu sevdiğim kıza iletmiş ve kız çok korkuyorum o gelirse hocaya şikayet ederim diyince ben o kadar şaşırdım ki ve o sinirle AĞLAMAKLA mektubu zarfı yırttım ve fotosunu çektim ve yırtılmadan öncede çekmiştim ve bunu kızın arkadaşına attım o da büyük ihtimal kıza söylemiştir derken ertesi gün 3. derste rehberlik hocasının odasına ve annesinin gelip şikayet etmesi :( sonra ondan uzak duracağıma and içtim ama arada onu görüyorum ve en gıcık sinir olduğum şey bizim okulda küçük gül bahçesi var kız ertesi günler oraya girer oldu arkadaşıyla ve bir gülle oynuyor hep onun üstüne küçük yaprak parçaları koymuştu ben ise soğuk gibi görünüyorum görünce yolumu değiştiriyorum şimdi bu kız benle alay mı ediyor kafam iyice karışık.

Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim..
Ya Rüzgar Ol Dağlarıma Gül Taşı Ya da... Yardım edebilir misiniz?