bir de neden onla olamıyor sunuz? engel?
Hemen hemen herkesin platoniği vardır veya saplantı yaptığı biri.. sizin ki?
bir de neden onla olamıyor sunuz? engel?
Ne platonik ne de saplantı hala çok sevdiğim ama asla birlikte olamayacağım birisi var.Engelde aynı dünyada yaşamıyor oluşumuz,engel yaşamak ve yaşamamak...
Aşılmaz engeller,bir kayayı yerinden oynatmaya çalışmıyor kalbim bir gezegeni yerinden oynatmaya çalışıyor ama olmaz olamaz...
Bu şimdiki sevdiğim çocuk ; Saçları gür,giyimi güzel,konuşması güzel.Ve sürekli gülümseyen bir tip değil bu yüzden o olsun isterim.Ama olmasada olur yani diye düşünüyüorum şimdilerde..
olsa iyi olurdu diyosun heralde :D
Cocugu cek bir ara sokag sonra bitaanem deli gibi severim seni been soyle isee yarayacak :D
hee :D:D çocuk beni sevmiyo bu yüzden saplantıya kaymış bir durum :D sokağa çekip söyliyimde iyice yapışkan zannetsin ağzıma kürekle vurur ymnle :D:D
platonık o an guzel cekıcı gelıyor sana ama ulasılmaz olunca ve oda senı sevmeyınce platonık oluyor sonradan ıyı tanıyınca pişmanda olunabılıyor farklı bır duygu aslında cok eskıden vardı ama hataydı benım ıcın
ya zaten mntıklı düşünmüyosun ki düşünsen tanımadığın birine bu kadar takılmazsın
Cevap
16Cevap
Var birisi...
Çekici geldiğinden, hayran bıraktığından, aşktan falan değil, tamamen şefkatten. Sadece acıyorum ona. Koruyup kollamak istiyorum da engel çok. 700 km mesafe, onun yüzeysel arkadaşlıkları, uçarı çevresi, belalıları, hepsi de aşılamayacak engeller. O bataktan kimse çekemez onu ve benim de daha fazla takıntı yapmamam gerekli
saplantım var.yavaş yavaş sıyrılıyorum gibi.saplantımın sebebi onun yanında kendimi mutlu hissetmemdi.onu sevmeyi sevmemdi.olamayacak olmasını da burada açıklamayayım : )
hummm iyiymiş
bir çok özellik ama şuan sadece benlik olan bir şey ilerlerse nasıl olur derinlemesine tanımıyorum ama bir gülüşü izlemek hoşuma gidiyo
çok güzel gülüyor, yanında kendimi iyi hissediyorum. bir de kırmızı yanakları tabi :) tatlım benim ^_^
bak dikkat et yok diyenlerin hepsi platonik takılanlar hahahahah
Valla eskiden ingilizce öğretmenime hasta oluyordum yalan da değil. Ama bana çok iyi davranırdı
doğruyu söyleyeyim gülüşü çok tatlı :) biraz da şapşal olması..
dinle olur mu..
Platoniğim yok saplantım var.
kim lan :D
ben ve saplantı :D asdsad
bu kız yabancı değil :D asdsa
bende yaaa, bir elde etsem varya biliyom napıcamı :p
yok. bu arada olmaması sacma degil sana katılmıyorum.
Ben senin platoniginim, izin ver artik at bana istek bekliyoruuuuuum. Lütfen.
Platonik aşktan nefret ederim. Ben gerçek sevgiyi ve aşkı arıyorum...
bilmem..zaten bilsem sanırım olmazdı öyle :)
çekici gelmeyen yerimi vardı sanki Allah aşkına :D
Kılavuzu karga olan platoniği şeydir...
bilmem vardır ilgimi çeken birşey:)
Eksiyi basan uye seni. Problemin ne ? :D
ahahah :D
:D
Cogu insan gulusu diyor ama disileri kotu. Olunca birden elektrikler kesiliyor ahahaha :D :D
Yok platonik.
eskidendi o...
Platoniğim değil
Yok .
Yok .
Yok öyle biri
yok öyle biri :)
Ahahah sen diyormuşum :D
Yok yok üzerine alınma :D Yalnız atıvericekler bizi sorudan bildirim de bildirim :D
Vaayy ben yokken arkadaşlar da edinilmişş :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar