İstiyorsa yapar niye böyle önemsiz detayların doğruluğunu yanlışlığını tartışıyoruz ki. Bir gün pişman olursa da sildirir ya da kalır. Keşke yaptırmasaydım der ama sebep de sonuç da kendi kararıdır. Bazı şeyleri çok düşünmeye gerek yok, yaptırmak mı istiyorsun yaptır. O beden sandığın kadar önemli değil zaten.
Bir kere dövme pişmanlıktır. . Bugün kedi köpek yaparsın yarın modası geçer ama dövme geçmez. Trend muhabbetine sevdiğin zannettigin birinin adını yazarsın hevesin geçer dövme geçmez. . Yaşlanır uslanır durulur veya zorunda kalırsın ömrün geçer dövme geçmez. Yapmayın yapana da vesile olmayın vebaldir yazık
Şimdi buna benzer bir soru soracaktım gördüğüm iyi oldu. Yabancı bir ünlü de sürekli sevgili olunca dövme yaptırıyor, ayrılınca sildiriyor. Evlenirsem yaptırabilirim.
eski bir dövme ustası olarak ben bunu müşterilerime "iyi düşünün bitmeyeceğine inanıyorsanız yaptırın"diyerek uyardım. Sonrasında biz dövmeciler o isimleri kapatmak için uğraşıyoruz. Eş ya da çocuklar veya anne-baba olabilirde sevgili bence yersiz..
İyi karar vermen lazım bir terslik oldugunda onu bide yok etmeye ugrasırsın üstüne tekrar dövme yaptırırsın ayrıca yarın birgün evlencegin kisi farklı birisi olursa hayat bu ikinci kez dövme yaptırırken ilginc bir hal yasarsın.
Hiç doğru değil. Evli insanlar bile cesaret edemiyor. Bide sevgili? Olup olmucagi belli olmayan bir insanın ismi neden yazılsın ki sonrada kapaticam diye uğraşmak çok saçma zaten günah.
Bence yanlış çünkü oladar çol seversin okadar çok seversinki ama birde bakmışsın değişmiş nefret etmeye başlarsın ozaman o kalıcı dövmeyi neden yaptırdım diye düşünmeye başlarsın
En İyi Cevaplar