Sevgilinin adını vücuda kazımak ne kadar mantıklı? Siz böyle bir şey yapmayı düşünür müsünüz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İstiyorsa yapar niye böyle önemsiz detayların doğruluğunu yanlışlığını tartışıyoruz ki. Bir gün pişman olursa da sildirir ya da kalır. Keşke yaptırmasaydım der ama sebep de sonuç da kendi kararıdır. Bazı şeyleri çok düşünmeye gerek yok, yaptırmak mı istiyorsun yaptır.
O beden sandığın kadar önemli değil zaten.
Dövme hep saçma gelen bir olaydır bana sevdiğinin adını koluna orana burana kazıyacagına kalbine kazıı en anlamlı yer orası😉
Sonuna kadar katılıyorum
Eyvallah 😊
Salaklığın danişkası sevgililerin çoğu ayrılıyor zaten, ayrılmasa ölüyor. Dövme zaten saçma ve dinen de sakıncalı.
Dinen sakıncalı, haklısın.
Asla yaptırmayacağım, çok basit ve gereksiz gördüğüm bir eylemdir.. Eğer bir yere yazacak isem yüreğime yazarım..
Son cümle güzeldi :))
Mersi sanctum :))
Rica İdentityKa, biraz zorladı nick ama oldu sanırım 😂
Kesinlikle birebir aynı:)) Tekrar teşekkürler..
Cevap
48Cevap
Bir kere dövme pişmanlıktır. . Bugün kedi köpek yaparsın yarın modası geçer ama dövme geçmez. Trend muhabbetine sevdiğin zannettigin birinin adını yazarsın hevesin geçer dövme geçmez. . Yaşlanır uslanır durulur veya zorunda kalırsın ömrün geçer dövme geçmez. Yapmayın yapana da vesile olmayın vebaldir yazık
Şimdi buna benzer bir soru soracaktım gördüğüm iyi oldu. Yabancı bir ünlü de sürekli sevgili olunca dövme yaptırıyor, ayrılınca sildiriyor. Evlenirsem yaptırabilirim.
eski bir dövme ustası olarak ben bunu müşterilerime "iyi düşünün bitmeyeceğine inanıyorsanız yaptırın"diyerek uyardım. Sonrasında biz dövmeciler o isimleri kapatmak için uğraşıyoruz. Eş ya da çocuklar veya anne-baba olabilirde sevgili bence yersiz..
İyi karar vermen lazım bir terslik oldugunda onu bide yok etmeye ugrasırsın üstüne tekrar dövme yaptırırsın ayrıca yarın birgün evlencegin kisi farklı birisi olursa hayat bu ikinci kez dövme yaptırırken ilginc bir hal yasarsın.
Hiç doğru değil. Evli insanlar bile cesaret edemiyor. Bide sevgili? Olup olmucagi belli olmayan bir insanın ismi neden yazılsın ki sonrada kapaticam diye uğraşmak çok saçma zaten günah.
Bence yanlış çünkü oladar çol seversin okadar çok seversinki ama birde bakmışsın değişmiş nefret etmeye başlarsın ozaman o kalıcı dövmeyi neden yaptırdım diye düşünmeye başlarsın
Evlensen dahi yapılmayacak birşey ne eşler aldatıyor ne eşler terk ediyor, illa isim yazacaksanız çocuğunuzun ismini yazarsınız.
Vücuduna isim yazdırmak o konuda yapılabilecek en aptalca hareket.
Ama en büyük yanlış her zaman en çekici gelendir nedense.
isim dövmeleri bence saçma yapılacaksa daha anlamlı bir şey olmalı sadece ikiinizin anlayacağı bir şey bence daha güzel olur
Bence güzel. Hatta yaptırılabilir tabi ayrılık olduğunda mutlaka yeni kapatma dovmesi yaptırmak lazım 😂🤣😁😀😀
asla ne sevgilimin ne eşimin nede başka birinin ismini vücuduma kazımam onun yerine sevgini gösterebilecek binlerce şey var
Ucuz ilişki. Sildirmek ya da kapatmak için uğraşmaları daha komik
Bana göre yanlış, evlendiğimde çocuklarımın ismini dövme yaptırırım bide annemin o kadar
Benim bedenim duwar degil? sewdigin kalbindeyken orana burana yazmana gerek yok
Karşı taraf seni garantilemiş hisseder bence , yapmayınnnn yaptırmayın
Illaki bir isim kazicaksam bu kesinlikle sevgilimin veya eşimin ismi olmaz.
Hadi ayrılırsak ne olacak, eşinin olabilir ama sevgili için saçma
Büyük konuşmamak lazım ama yaptırmam mantıklı bulmuyorum
Saçma gitme ihtimali olan birini bedenimde ismini taşıma cocuklarim olsa hadi neyse
Eşin olsa ramam da sevgilinin ismini dövme yapmak saçma
Evlenince olabilir ama sevgiliyken ayrılırsak ne olacak
Eski kafa olsaydı yapardım.
Akılllandı kafa..
Asla !
Sanırım yapmazdım. İmkansiz görünen ayrılıklar bile gün gelir kapıyı çalar
Sevgilimin yaptırmam ama zaten eşiminde ismini yazdırmam sadece ıkımıze ait bıseyın simgesini dövme yaptırırım bide cocuklarımın
yaptırmak isterim ama şu an 5 senelik nisanliyiz ayrilmiycagimiz kanaatine gelince yaptırmak doğru ama apdest geçmez diye istemiyorum
O nasıl bı nişan sureci ya
@LegenciHacı 5 senelik sevgiliyiz? daha 2 ay önce nişanlandık her sureci anlatmam mi lazım kardeş
Beş senelik Nişanlı çift hiç görmediğim için şaşırdım
Yapma ya ayrılırsan nolcak normalde eski sevgiliden kalan ufak eşyayı atmaya kiyamiyoruz anısı oluyo dövme çok tehlikeli
Cesaret işi. Hele sevgilimin döneminde oscarlık performans😂
Sevgililik*
Çok saçma eşimin de ismini yazdırmam adam gidicek adı kalicak
Bence sevdiğinin ismini kola kazmak değil kalbine kazmaktır. Evli olsan bile herhangi bir durumla karşılaşırsın ve sildirmek zorunda kalırısın
Çok saçma. Ayrılırsın ondan sonra sildirmekle uğraş dur
Hayatınızda yaptığınız en büyük hatalardan biri olabilir. Yine de siz bilirsiniz :d
kalbine yazmadıktan sonra koluna yazmanın ne manası var
Hiç bir ilişkinin garantisi yoktur. Ayrılma ihtimali her zaman göz önüne alınmalıdır. Evlendiğimde kocamın adını yazdırırım belki o da bir ihtimal 🤣
Yaptirdim 3 yere hemde 8 yillik iliskiydi biten lanet olsun
Ben yaptirdim sonradan kapattirdim ama 😀 one li degil yani yaptirmak
Evliyken bile yazmam ne olacağı belli olmaz kalbine yaz
Ben evlenmeden byle bisiye kalkismazdim
Bence sacma cunku zaten o kisiyi kalbine kazimissin kola ne gerek var dimi
Yaptırma evlilikten 1 yıl sonra bidaha düşün
İstemem yaptirmam. Cocugumunkini yaptırırım
Sevgili olmazda esimin adini dusunebilirim
Doğru bir şey değil. Ne olacağı hiç belli olmaz.
Evlenmeden olmaz ayrılınca sıkıntı olur
Yapılabilir bende düşünüyorum bunu
Ne gereği var kalbinde olmadıktan sonra.
Yaptırması bir der sildirmeside :)
ayağımın altına yaptırabilirim
Evlenmeden böyle bir şey yaptırmak mantıklı değil.
Ya ayrılırsak ne olucak
Eşim bı ihtimalde swvgilim asla
Saçma ayrılınca onu sildirmek zorunda kalıcaksın.
Ben yaptıracağımı sanmıyorum. Mantık dışı.
ayrılınca görürsün mantığını
Gereksiz, evlenince yap daha iyi.
Yanlış..
Eş bile düşündürücü..
Yapmam da yaptırmamda
nişanlıyken yapcam yüzük parmağıma
gayette doğru düşünüyorum
Evlendikten sonra bence
Çok saçma geliyor bana..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar