Kocamın eski kız arkadaşına nasıl davranmalıyım?

merhabalar eşimle bir problemim yok çok mutluyuz çok saygılı ve gerçekten güven veren ayrıca çok saygılı biri 8 yıllık evliyiz ikiz bebeklerimiz var ama gerçek şu ki çok kıskancım eşimin eski sevgilisi konu çok kıskanç olduğum için çokta takıntılıyım o zamanları hatırlıyorum çok gözde bir çiftlerdi ve ayrıldılar sonra bu gitti eşimin en yakın arkadaşı ile beraber oldular evlendiler çocukları falan var ama adam eşimin arkadaşı diye ister istemez bir araya geliyoruz ve eşimle eski sevgilisi aynıı işte çalışıyor ben nasıl davranacağımı bilmiyorum
iyi - nazik
kötü - fenaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
peki bir olay daha anlatayım bu eksi sevgilisi olan kızın yanında bir gün benim arkadaşım var dı işte ben ona şaka olsun diye kalem attım yanlışlıkla bu salağa geldi tabi ben bişey olmaz diye özür bile demeden kıza sert çıktım at şu kalemı diye o ara eşim bana bakmaya başladı ona da kızdım ne bakıyorsun diye o da bişey demedi sonra kıza bir baktım kıpkırmızı oldu suratı ben bunu görünce daha da kızdım eşime döndüm kızarak ne bakıyorun sonra başkaları yanlış anlıyor dediim oda davranışın tuhafımagit
Kocamın eski kız arkadaşına nasıl davranmalıyım?