Arkadaşım benden hoşlanıyor olabilir mi? (Eşcinsel olabilir mi)?

Merhaba arkadaşlar birkaç haftadır arkadaşımla bir şeyler fark etmeye başladım ama emin değilim size danışmak istiyorum Normalde arkadaşımla vakit geçirmeyi onunla konuşmayı maç izlemeyi çok seviyorum ama birkaç gündür bir şeyler ters gidiyor bunun ters gittiğini Bir hafta önce anlamıştım Şimdi size başımdan geçen bir olayı anlatacağım geçen hafta pazartesi günü yine arkadaşımla beraberiz ve maç izliyoruz Fakat ben erkenden uyuyakaldım Uyandığın zaman elimi tutuyordu ve daha bir sürü olay Başımızdan geçti bir parti düzenlemiştir 45 Kişiydik Bir partiden yakın arkadaşlarımızı getirmiştik Aslında Parti değil de konuşma tarzı toplantı tarzı bir şey yaptık Fakat daha sonra Arkadaşımın bana sorduğu sorular dikkatimi çekmeye başladı diğer arkadaşımla mutfağa gittik o da bunu fark etti ve Benimle bu konu hakkında konuşmaya başladı O da onun bana yöneldiğini düşündü bana verdiği öneri gidip onunla açık açık konuşmamda fakat yanlış anlamasını istemiyorum sizden de yardım istiyorum Bu konuda ne yapmalıyım?
Arkadaşım benden hoşlanıyor olabilir mi? (Eşcinsel olabilir mi)?