Kocam bana neden sadık değil?

Ya anlamıyorum 6 yıl sevgili yılımız oldu ağlamalı gülmeli evlendik adam değişti umursamıyor beni ağlıyorum umursamıyor gülüyorum benle birlikte gülmüyor değişik hareketler beni evde tek bırakıyor gidiyor arkadaşlarıyla buluşuyor ben ona o kadar fedakarlıklar yapıyorum ki hiç birşeyi eksik değil ama onda ne karışının arkasında durma bile Yok korumuyor beni evimiz aynı öğrenci evi gibi kendisi memur doğudayız şu an eşyalı ev tuttu bunlar benim umrumda değil ama böyle bana arkadaşımışım gibi davranıyor oturup ciddi birşey konuşamazsın ok diyip göz kırpıp geçiyor benle dalga geçiyor sanki o kadar soğudum ki aynı yatakta yatmak bile istemiyorum her hareketinden soğudum öpüp sarılma huyu romantik huyu hediye alma özel gün kutlama Yok zaten düz hayat yaşıyoruz evlendiğime o kadar pişman oldum ki boşanmak istiyorum boşanamıyorum kızımız var çalışmıyorum kafayı yemek üzereyim umursamaz dengesiz hareketleri var ve ben bunu sevgiliyken nasıl görmemişim ona şaşırıyorum çok soğudum ben onun için hep ikinci plandayım kendi ailesi ve arkadaşları hep birinci planda beni sevip sevmediğini bile bilmiyorum bana nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum sevişmek bile içimden gelmiyor benimle hep dalga geçiyor saçma sapan hareketleri var ve ben öyle bakımsız bir kadında değilim herşeyime dikkat ederim evimin temizliği bile dikkat ederim şefkat bile göstermez güzel cümleler bile Yok çok pişmanım sarılma bile Yok oturup ağlıyorum elimden bu geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
2 kere aldattı cahillik dedi konuyu konuşmamak üzere kapat dedi çok normal birşeymiş gibi hareketleri hep böyle
Kocam bana neden sadık değil?