Nişanlımın Eski Sevgilisi Beni Aradı?

Dün gece nişanlımın 2 yıllık eski psikopat sevgilisi Youtube kanalımızdaki nişan videomuza acilen bana ulaş diye yorum yazdı. Ben ulaştım beni aradı konuşmaya başladık. Bana dedi ki bu kız temiz değil 2 yıl boyunca bununla yaşamadığım şey kalmadı. Kızlığını bozmadım böyle birşey olmadı ama onun haricinde herşeyi yaşadım ben bu kızla gibisine anlatmaya başladı. Eski sevgililik resimlerini attı Whatsapp üzerinden. Elinde çıplak resimlerininde olduğunu ama atarsa delikanlılığa yakışmayacağı için atmayacağını söyledi. Resimleri atması için ne kadar zorlasamda sadece sevgililik resimlerini (sarılmalı, oturmalı) ve ablasıyla çekildiği resimleri attı bana. Bu olayın doğru olduğuna dair bana asla kızın gerçeği söylemeyeceğini söyledi hiçbir kız söylemez dedi. Ölmüş babasının, anasının bacısının üzerine yeminler etti yarına kalkmak nasip olmasın ki dedi. Ben ilk olarak hayatımda nişanlım ile öpüştüm ve onunda böyle olduğunu söylemişti bana. İlk öpüşmemizde çok aşırı utanmıştı sürekli gülüyordu öpüşürken ve 10 saniye sonra bırakıyordu utancından. Onun harıcınde nişanlanmadan önce aramızda 1000km mesafeler olmasına rağmen yanına geldiğimde 4-5 kere dudağından öpmek istediğimde beni yoluyla reddetmişti zamanında. Sadece nişanlandıktan sonra benimle öpüştü ve dediğim gibi aşırı utandı. Nişanlımın benden önce ilişki olarak birşey yaşayıp yaşamadığı hakkında güvensizlik yaşamaya başladım ister istemez çok ağır geldi bu bana. Sizce işin aslı astarı ne olabilir ne yapmalıyım veya nişanlımla bu durumu nasıl konuşmalıyım bana nasıl güven verebilir.. Sizce Youtube videomuzu görüp kıskandığından dolayı ayırmaya mı çalışmıştır veya bu olayın altında birşeyler varmıdır napmalıyım, siz olsaydınız napardınız yardım edin bana...
Güncellemeler
+1 yıl
Ekleme : Nişanlım ile bu konuyu konuştum ve telefonda ağlamaya başladı şok geçirdi. Bana inanmıyorsun değil mi tarzında konuştu ama üstelemedi...
Nişanlımın Eski Sevgilisi Beni Aradı?