Sevgiliniz/eşiniz telefonunuzu kurcalayabilir mi? Suudi Arabistan'da çıkan yeni yasa ile eşinin izni olmadan telefonunu kurcalamak yasaklanıyor. Bizim ülkemizde olmasını ister miydiniz? Suudi Arabistan'da yeni geçirilen 'anti-siber suç kanunu'na göre, eşinin izni olmadan telefonunu kurcalamak hapis veya 133 bin dolar para cezası ile cezalandırılabilir.Kaynak
Vay be Arabistan'a bak sen ne kadar saygılılarmış kişisel haklara ve özel hayata. İzinsiz kurcalamak çok ayıp bir şeydir bence. Gözünün önündeyken bakarım baksın. Gizleyeceği görülmesini istemeyeceği bir şey varsa da zaten mecbur ya açıklamasını yapacak ya tekmeyi yiyecek.
Habersiz bakmaya kalkışması/başkması hiç hoş değil fakat bence çiftler birebirlerinin şifrelerini bilmeden isteyen istediği zaman bakmak istiyorum aç diyip bakabilir telefona telefonun ait olduğu taraf da yanında olmak koşuluyla
Kesinlikle izin vermem, Benim özelimdir o ve eger kurcaliyorsa buda demektir ki bana guveni yok, eger bir iliskide guven yoksa bu iliskiden hayir gelmez ne kurcalar ne kurcalattiririm
Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı.
Kariştirmam ki zaten öyle bir huyum yok adem abi die kayıtlar sallar bişey nerden bilcem nasilsa bigün ansızın herşey ortaya çikar kasmaya gerek yok bu araplarin garip yasalari var umarim kadın için çıkarmamişlardir bu cezayı
Telefonumun icini parcalicak is yerimi takibe alicak hatta çip takip takip edicek hatunlara zaafim var kiskanc kadin cekicidir bole kiz olsa basarim nikahi 😂
En İyi Cevaplar