Araştırmaya göre hem kadın hem de erkek katılımcılar, dominant karaktere sahip erkeklerin kadınlar tarafından tek gecelik ilişki konsepti içinde daha çekici bulunduklarını, ancak entelektüel birikime sahip ve zekasıyla ön plana çıkan erkeklerin uzun süreli ilişki konseptinde daha ilgi çekici bulunduklarını belirtti. Kadınlar ne ister: Baskın karakterli ve lider ruhlu mu, entelektüel ve özgürlükçü mü?
Kadınlar ne ister: Baskın karakterli ve lider ruhlu mu, entelektüel ve özgürlükçü mü?
Baskın bir kadın olarak söylüyorum ki kesinlikle ikincisi ilki bir sürü kızın peşinde koşup sonra saf kıza kendini yamalayandır. Erkeklerin beyni betadır ilişkilerinde ego ağırdır kadında ise fedakarlık beyin son sürüm. Kadınlar kulaklarıyla sever erkekler gözleriyle. Yani her türlü ataerkil denen saçma düzende bile Havva Adem olsun Osmanlı dönemi örnek olsun kadının sözü geçer iletişim sözel tarafıyla alttan yönetir adamı. kadınlar söz sahibi olsa Türkiye de cinayet oranları yüzde doksan altı erkek. Narsiszm sinir ne ararsan var
Lider olan ayrı liderlik taslayan ayrı. Entellektüellik taslayan da var olan da var. Adam gibi ne olduğunu bilen erkek diyorum ben ya. Bişey taslamasınlar birini olsunlar bizde bakalım. En başta korkak olmasınlar
Baskın karakterli erkek horozdur. Özgürlükçü ise kartal. Kümeste yumurtlamak isterseniz baskın karakterliyi seçin ama uçmak isterseniz doğru adres kartal.
Lider ruhlu bir kadın lider erkeği tercih etmemeli.. İki lider bir cambazda oynamaz.. o yüzden kesinlikle özgür ruhlu biri ve lider biri olarak özgür ruhlu entelektüel bir adamı tercih ederim😊..
En İyi Cevaplar