erkekler güzel kadinlardan hoşlanirlar şunu anlayin artik kizlar karakteriniz onemli degil erkekler için orneğin burda sicakkanli kizdan hoşlaniyorum diyen bir erkegi ele alalim. iki kız bu erkeğe teklif etse biri sicakkanli biri soguk biri olsa ama soguk kanli olan daha guzel olsa soguk olani secicektir
Namuslu Gözü yükseklerde olmayan Beni ben olduğum için sevecek Bir de söz dinleyecek yapması gerekeni yapacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkekleri simartmican sicak olursan popolari kalkiyor hemen cikine takmiyorlar soguk ve mesafeli oldugun zaman nasil davranicaklarini bilmiyorlar merak olusuyor
Eğlenceli ve sıcak kadınlar daha cazip gelir. Ama soğuk kadınların içinde de sıcacık bir insan yatar yeter ki erkek keşfetsin keşfedemiyorsa onun sorunu.
bu iki çeşit kadın da timsahın alt ve üst çenesi gibidir aynı amaca hizmet ederler erkeği parçala yut ve öğüt... ama insan ister ki şefkatli ve sadık bir karşı cins de görebilsin ama o da ne gezer?
Benim tanıdığım sessiz insanlar genelde kitap okuduğu ve diğer insanlara kafası sarmadığı için onlara bulaşmayan tiplerdi.. Konuşacak şeyleri çok var aslında ama karşıdaki anlamıyo işte😕
@AskeriDoktor bahsettigin insanlarin içinde gizli bir dünya olur bir anlatmaya başlasalar hiç susmayacaklar ama ne yazıkki anatacak adam bulamazlar. (adamin cinsiyeti olmaz adam insan demektir.)
Yerine göre eğlenceli yerine göre sakin. Ama sıcak kanlılık güler yüzlüşük her zaman şart. Soruna gelince her erkek eğlenceli sevimli sempatik çekici bakımlı kızlardan hoşlanır.
@Aylinsssss Sadece görerek sazan gibi hoşlanmayacağım ya, öyle bir hoşlanma anlık olur geçer zaten.. Biraz tanımam gerekiyor ki hoşlanabileyişm gerçek anlamda değil mi :)
@Aylinsssss ya biraz tanımış olmam gerekiyor yani ya beraber bulunduğumuz ortamdan ya arkadaşlarından ya herhangi bir şekilde ki hoşlanabileyim.. Gidip de tanışabilir miyiz felan neden diyeyim, o da neden kabul etsin? Tanımadan hoşlanamam öyle, hoşlansam da anlık olur geçer..
@Aylinsssss Görünmezlik iyidir ya :) kalbim görünsün, bakış açım görünsün ilk başlta.. yüzüm felan sorna görünür :) Bu hayatta hep öyle olması daha iyi olurdu sanırım herkes için her şey için her zaman :)
En İyi Cevaplar