Sevmeyen evli kadın hayatına 2 yıldır çok seviyorum dediği birini aldıysa? Eşi ile de?
Sevmeyen kadın?
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar Merhabalar;
Bundan 3 ay öncesinde uygulamadan bir kadınla tanıştım. Bana bekar olduğunu söyledi sonra aradan 1 ay geçti ve ben o süre zarfında şüpheleniyordum evli olduğunu düşünüyor ve bana yalan söylediğini hissettim ve bu konuyu ona söyledim o da senin bana karşı ilgin ve aşkından dolayı ben seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum dedi evet evliyim ve kocamı sevmiyorum dedi bende sevmediğin birisi ile nasıl durabilirsin dedim mecbur kalıyor insan dedi bu konuda devamlı sorular sordukça bunalıyordu sıkılıyordu kaç kere beni terketti ama sonra akşamına özür diledi sensiz yapamıyorum dedi velhasıl kelam işin enteresan yanı sevmediği kocası ile yatakta neler yaşadığını bana detaylı anlatıyor cinsel birlikteliğini saniye saniye neler uygulandıysa yatakta bana anlatıyordu buna rağmen defalarda bıraktım ama benden kopamıyor seni seviyorum onu değil ama ben mecburum diyor başka bir şey demiyor sizden ricam bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir bende bağlandım ona oda bana bağlı birbirimizi bırakamıyoruz lütfen bir akıl verin şimdiden teşekkür ederim. bu arada 10 yıllık evliler kocası ile çok mutlu tablo sergiliyor kocası ilgisiz olduğunu söylüyor ama sadece cinsellikte üst sınıra ulaşıyorlar lakin bunun haricinde söylediğim gibi durumlar.
Bunlar palavra kadinin veya adamin sevgilisi var esimle yatmiyorum diye sevgilisini kandiriyor
Belli olmaz ya ben olmazdım belki. Ama şu da var sevgim yıpranmis olabilir ama bizim bir seks hayatımız var sonucta. Birbirimizi de istiyosak olurdum belki bilmiyorum 🤣🤣 bir insan sevmiosa evli kalmaz heralde
Eşini sevmese bile eşi onunla birlikte olmaz mı akıllı bir insan buna inanmaz
Cevap
3Cevap
Kocasını aldatan bir kadının bu lafına inanacak kadar sa'fsan brawo✌
ne diyosunuz ya siz ne igrenç insanlarsiniz ya yorumlar daha igrenç
sevmeyen kadın diye birşey yoktur. kocası zengin ve fakir vardır...
Eşiylede olur tabiki yoksa adam boşar zaten onu 2 yıldır yapmayıp dururmu
Olabilir. Pek çok örneği var.
Olmaz kendimden biliyorum
Sen sevmiyor musun
@ferhat2524 eşimle olmak istemiyorum.
Çok severken insan tereddütte kalıyor işte bir çok takip yönteminde bulundum. Sonuç ona güvenmem gerektiğini gösteriyor anan yine de insan kalıyor tereddütte 😰 sen kaç yıldır evlisin ki ne zamandır olmuyorsun?
Bak ben 8 senedir ewliyim ve üç senedir biri var hayatımda eşimin bana dokunmasını hiç istemiyorum daha öncede öyleydi ama zoraki oluyordum şimdi hiç dokundurmuyorum. İnşallah ayrılırım
Niye ayrılmıyorsun peki.. hayatına aldığın adama güvenmiyor musun ona da yazık sana da herkese yazık benim başında da bu dert var net hakiki bir cevap verebilir misin bana? Ayrılık zor mu bu kadar çocuk olsa bile arada ya da ayrılamamanın sebebi ne olabilir bu dettte ki bayanların
Ayrılık elbette ki çok istiyorum zaten çok küçük yaşta zorla evlendirdi sevmediğim bir adamla bir ömür beni mahkum ettiler. Hiç kimseyi affedemiyorum depresif ilaçlar kullanıyorum. Ailemden çok korkuyorum babamdan sürekli şiddet uygulayan biriydi. Nasıl dicem bilmiyorum kimseye söylemeden kaçıp gitsem mi çok düşünüyorum nereye kadar :((((
Baba korkusu ile sevmediğin biri ile nasıl yaşanır yani şu aynı lafları benim hatunda söylüyor bilemiyorum yaaaa 😰
Yaşadığın olaylar faktörler yer mekan bunu gerektiriyor biraz daha batıda olsaydık belki farklı olurdu etrafımda hiç kimse anlayışlı değil ve ben ayrılmayı çok istiyorum eşim benimle zorla birlikte oluyo tecavüz gibi altında ağladığım çok zaman oldu bazen ölsün istiyorum ozaman ölmüş olur ayrılmış olmam diye denge bozuldu :(( yaşamayan anlayamaz
Sana bir yandan hak veriyorum bir yandan vermiyorum sevmediğin adamın yanında durma ama ihanet de etme altına yatmıyorsun o adamın sucu ne
@ferhat2524 adamın suçu yok o kadar pasif biri ki oda kendini sevdirmek için bir gün bişey yapmadı burada suçlu aslında kadını kandırmak çok kolay özellikle benim gibi kadınları, ama benim için hiç bişey yapmadı sevmedim beni işten felsefe bir yemek yese anca yese yemek olmasını huzursuzluk çıkarsa dövse beni istemediğim halde üzerime çıksda kendini bir rahatlatsa nefret ediyorum nefret :(((
@06demir06 evet
Özel konuşuyor san sa özelden ulaş bir şey anlatacam sana
@ferhat2524 bence ikinizde bana yazın özelden psikolojik sorunlar için yardımcı olabilirim
@06demir06 psikolog musun?
3 yıldır hayatında biri var ve eşinle bir kez bile birlikte oldun mu 3 yılda peki hayatında biri varken?
Sıklar niye acayip
Bence olamaz
Olur. Neden olmasın.
Olan var
Bilemiyorum
olur olmak. zorunda
Olur..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?