Neler oluyor? Hoca öğrenci ilişkilerinde değişen ne? Burada hatalı taraf olarak kimi görüyorsunuz?

Yüzde 100 kanıt olmadan haber paylaşmayın. Bu haberlerin bir çoğu yalan, sahte veya saptırmalı oluyor. Gerçek de olabilir buna bir şey demiyorum. Ama sahte olma ihtimali de var. Bireyse olayları Türkiye'de insanlar cımbızla paylaşıyor resmen. Çünkü mutsuz bir ülkede şikayet kültürü var. Avrupada , Rusya'da böyle bir kültür yok.
Feminist (erkek düşmanı) medya bunu sürekli yapıyor. Show ana haberin binlerce haberi var böyle. Erkek kıza çıkma teklif etmiş sınıfta, onu bile cinsel istismar iddiası diye haber yapıyor. Yüzde 100 kanıt olmalı.
Buna benzeyen binlerce vaka var. Masum erkekler sahte taciz, sahte tecavüzden hapse atılıyor. Bunun nedeni feministler (erkek düşmanları) , "kadın beyanı esastır" maddesi , medya ve cımbızlı taciz, tecavüz haberi seçip sürekli servis edip, yargısız infaz yapan eğitimsiz bir halk.
Birincisi soru detayında iddia olduğunu iki olayda da belirttim. İkincisi iki detayda da hocaların isimleri sansürlü.
Üçüncüsü olayın birinde hocanın otel odasında intihar var. İkincisinde darp ve kırık raporu.
Intihar olayında gecenin 3'nde odana öğrencini alacaksın öğrenci ölecek ve bunu haber yapan suçlu olacak. Yok arkadaşım. İki haberide takip et. Sen haklı çıkarsan burda herkesten özür dileyip soruyu kaldıracağım.
aynı okuldaysan etik değil. Onun dışında bence bir sorun yok sonuçta öğretmenlikte meslek, doktorlukta, polislikte.
Öğrenci öğretmen ilişkisini doğru bulmuyorum. Mezun olduktan sonra olmalı olacaksa da
Olaylatın arkasını bilmeden şu hatalıdır diyemem ama erkeklerde suçu buluyorum
Cevap
19Cevap
Bizim üniversitede de oluyordu, olmuştu. Kadın çocuklarıyla birlikte sınıfı bastı 😂 mezun olmuştu. Falan filan. Ben doğru bulmuyorum
Şimdi adam evli değilse, kız ergen fakat olgunsa olabilir. Aynısı erkek içinde geçerli. Pozitif örnekleri var. Ama abaza, her öğrencisine yavşayan, evli hocalar, para ve not için çıkan kızlar için bu geçerli değil. Aşk ve masumiyet azizimm
İnsan zaten artık korkar oldu bu tür şeylere çok karşılaşmaktan dolayı çocuğunu okula göndermek bile istemiyor
Doğru bulmuyorum hele ki evli olunca. Ama yaşlar uygunsa bekarsalar ve son yıllara dogruysa yani mezun olmasına az kalmışda üniversitede oladabilir gibi ama yani bilemiyorum yine de
Karşılığında bir çıkar sağlanan her ilişkiyi doğru bulmuyorum, ismi cismi ne olursa olsun.
hoca ogrenciyi yatakta kullanir bikincada yol verir
Çok üzücü. Büyük ihtimalle adamlar geçici ilişkiler yaşama konusunda herhangi bir sakinca gormuyorlar Kadınlar da bu konuya daha duygusal bakıyor ama başlarken bunları düşünmeden başlıyorlar ilişkiye. Her iki tarafta hatali
Hoca öğrenci ilişkisine çok karşıyım yasak ve getirdiği korkular insanları çıkmaza sürükleyerek hata yaptırıyor.
Aptal Türk kızını ve görevini kötüye kullanan basiretsiz p*ç hocalar 😒 bunlar hep statü aşkı işte. Türk kızımız içindeki or*spuyu salmak için fırsat kolluyor
duydum bunu çok üzücü ya büyük konuşmak istemiyorum açikcasi.
hayat insana neler gösterir bilemezsiniz.
etik görünmüyo orasi ayrida, ne biliyim ya kötü.
lisedekileri doğru bulmuyorum ama üniversitedekiler için aynı şeyleri söyleyemem. reşit insanlar, herkesin aklı fikri var. tercih ve tatmin meselesi.
Bence olmadı profosyonelligi ortadan kaldırır. objektif olunmadığı durumlar farklı sonuçlar doğurur
dans ayakkabısı mı onlar
bu olanlar üzücü gerçekten ama bu hoca öğrenci ilişkisinden kaynaklanmıyor bence. bunlar daha çok kişisel sorunlar gibi görünüyor
Çok ahlaksız bir ülke olduk çıktık tebrikler emeği geçen herkese
Yetiskin insnlar beni ilgilendimiyor ama etik degil
Bizim bolumden kaç kişi evlendi öyle aheyy istediğiniz kadar etik değil deyin
Hocalarda fazla speed var. Ama kızda istiyorsa neden erkekte suçu buluyorsunuz. ?
3,5 puan fazla almak için hocaya kendini hediye eden ahlaksız insanlar
Hocaları hatalı buluyorum.
Kesinlikle yanlış buluyorum.
Etik değil.
Hayatı öğretiyor sonuçta. Hepsini kasıyor.
Bence sıkıntı kızlarımızda
sorunlu kişiler ya da çıkar ilişkisi
Kesinlikle hayır
çhok ayıp gercekten
Hoca Yasi ogrenciye yakinsa olabilir
Doğru bulmuyorum.
Mide bulandirici
Bence doğru değil 😶
hatalı olan yok bazen gönlüne laf geçiremiyorsun.
Sen yapma bari bunu. Aşık olmaya , platonikliğe sözüm yok. Okulu bitir , görüş sözüm yok. Ama ögrenci ögretmen ilişkisi olmaz. Bu zaten kanunende yasak. Ortaya çıktığı anda hoca açığa alınır.
Şikayet olsaydı. Hocayı açığa alırlardı.
Benim dönemde asistanlarla yatan bile vardı
Doğru bulmuyorum. Bir öğretmen bunu yapmamalı.
yaş farkı çok yoksa normal
Hayır
Malesef irademize sahip olamıyoruz
Ben doğal buluyorum ama saçmalamamalılar
Doğru bulmuyorum
aynı okulda değilse sorun yok bence, ...
Hayır
Fanteziye baksen
Ben doğru buymuyorum
Olabilir
Hmmm o zaman lise son sınıf ile lise hocasıda olabilir bu mantikla.
Doğru bulmuyorum.
Yanlış
Doğru değil
Bulmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar