Seren Serengil'den neyimiz eksik dedim ve sormaya karar verdim. Herkesin ilişkide olmazsa olmazları var ama sözel olarak; yazılı değil. İşte onları yazacak olsanız ilk maddesi ne olurdu? Benimki; Sözlü veya fiziki şiddetin en hafifi bile yaşanmayacak.
İlişkiye başlarken sevgililik sözleşmesi yapsanız, birinci maddesi ne olur?
Benim olmadığım bir ortamda içki içecekse izin almalı. Ayrıldığımızda belirli bir süre kimseyle görüşmemeli , görüşmüşse geri dönmemeli Arkadaşlarıyla bir yere giderken izin almasına gerek yok ama haber vermeli Küfür , hakaret sevmiyorum. Tartışma anında bunları söylememeli. Günlük hayatta mümkünse kullanmamalı. Trip atılmasını sevmiyorum. Bir hata yaptıysam söylesin ben zaten üzülürüm.
😂 aşağılara bir göz atayım dedim de, millet hala şart yazıyor ya.. İronik.. Empati sıfır, düşünmeye gerek duyulmayan ama aslında en büyük hayati mesele..
Aşk nerede? Fazla ön yargı hayatın her alanında KAYBETTİRİR
Mesela Bir arkadaşımız Şiddet olmayacak demiş, 😁
Hı hı, herif öküzün teki, evlendikten sonra hayvani duygularını gösteriyor, tam el kaldırdı, Dur.! Anlaşma şartlarımız var hayatım mı diceksiniz?
Zaten evliliğe, birlik beraberliğe aykırı her durum için Boşanma mahkemeleri var, ilişki sözleşmesi sadece Menfaat üzerine kurulur. Gerisi ben seviyorum sende sev demektir. O da gerçek sevgi değildir zaten.
1. Ne giydiğime karışmak yok. 2. dozunda kıskanıcak 3. arkadaşlarıma karışmayacak 4. benden habersiz bir yere gitmek yok. 5. kız kankalarıyla görüşmek yok.
Çok zenginler için mal varlığını korumak için çıkarılmış bir durum bu. İlişki sözleşmesi diye bir şey yoktur. Zengin insanlar için evlilik sözleşmesi vardır. Mal varlıklarını korumak adına. İşin bokunu çıkarmayın.
madde 1. iş bu evlilik sözleşmesinin birincci maddesi değişmez değişmesi teklif daha hi teklif edilemez. ve bundan sonra yazılacak tüm maddeler geçersizdir
En İyi Cevaplar