Aldatan erkek pişmanlığı öyle derin, anlamlı bir pişmanlık değildir. Belki bu macerasında akledemediği ince ayrıntılar hesabına bir pişmanlık duymuş olabilir. Yoksa ulan ben ne halt ettim de gül gibi hatuncuğumu aldattım demez. Ha hepsi mi böyledir elbette değildir. Çoğunluğu bunu masum küçük bir kaçamak olarak değerlendirir. Çok az bir kısmı da var ki aldatmayı aklının ucundan dahi geçirmez. İşte böylelerinin başına gelen talihsizlikler de pişmiş tavuğun başına bile gelmez.
Ya aslında olaya şöyle açıklık getirmek istiyorum 3 4 yıllık bir ilişki güzel gidiyorken ve kadın doğru dürüst sadık ama iş için karşısına farklı bir kadın çıkıyor ve birazda paralı ve ihanette tam olarak burda başlıyor sonucu ne bunun
Dogru düşünüyorsun erkek rahatlamış hisseder bir süre eğlenir ve sonra kafasına dank eder sonra başlar " ben ne halt ettim " demeye, kadın bütün dünya durmuş bitmiş gibi hisseder ilk başlarda sonra onun icin dünyanın asıl yeni başladığını anlamaya başlar ve yoluna devam eder
Evet kadın erkeğin onu unuttuğunu mutlu mesut bir hayat yaşadığını düşünür ve kadını unutma evresinde en çok motive eden de budur " o beni unuttu bende onu unutucam " der
Evet pişman olur hem de çok ama birseye yaramaz karsisindaki istedigi kdar dogru olsun onu bu şeye iten kendi karakteridir zaten ve yine olsa yine yapar.
En İyi Cevaplar