Kız benden hoşlanıyor mu veya seviyor mu?

Merhaba ben 12. sınıf sağlık öğrencisiyim. Bizim sınıfta bir kız var 9. sınıfta ondan hoşlanıyordum ve ilk haftadan bunu dile getirdim ona ama o öyle hisler beslemiyordu bana başkasını seviyordu. Ha bu arada benim boyum 1.80 ego olsun diye değil ama yakışıklı biriyim ve herkes bunu dile getirir zaten. Neyse kız bana karşı bir şeyler hissetmemesine rağmen yaklaşık 6 ay konuştuk. 6. ayın sonlarına doğru kız benden hoşlandığını söyledi ama lisede sevgililik düşünmüyordu tabi ben o zamanlar tecrübesizliğimden dolayı direk tamam diyip konuyu kapattım ve o kızla konuşmayı kestim. Ve 9. sınıfın sonunda bir sevgilim oldu yaklaşık 2 yıl sevgili olduk ve ondan ayrıldık. şu an o 9. sınıfta hoşlandığım kız bizim sınıfta çok nadiren konuşuyoruz kız çok zor biri ve kimseyi takmayan bir tipi var kimse için kendini üzecek bir tip değil. Bu kız bizim sınıfta olduğu için dikkat ediyorum bazen ne zaman ona baksam bana baktığını görüyorum ve komik bir şey olduğu zaman da bana bakıp o şeye gülüyor. Onunla konuştuğumda pek yüz vermiyor ama sınıf arkadaşlarım bile fark etmiş bunu ve bana gelip sana bakıyor o da diyorlar. Ben de ne zaman yüzümü o tarafa çevirsem kızın bana baktığını görüyorum. Şimdi sorum şu bu kız benden hoşlanıyor mudur? her zaman bana bakıyor ama onunla çok nadir konuşuyoruz ve konuştuğumuz zaman da yüz vermiyor. Acaba hoşlanıyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verirseniz sevinirim?
Kız benden hoşlanıyor mu veya seviyor mu?