kınamayın, aynı şeyi yaşamak istemiyorsanız kimseyi KINAMAYIN!
Evliyim ve eski patronum benden hoşlandığını söylüyor, ne yapmalıyım?
kınamayın, aynı şeyi yaşamak istemiyorsanız kimseyi KINAMAYIN!
Şu mantığı anlamıyorum. Boşan ne yaparsan yap. Buradan şu sonuç cıkıyor: Boşananlar önüne gelenle yatabilir. Her şey bunun üzerine kurulmuş. Sendeki durum da şu: İyi gitmeyen bir evliliğin var. Patronun da bunu kullanarak sana yanaşıyor. Sen de onu istiyorsun. Sırf seks için ise bunu anlarım. Ama başka bir beklenti içine girmen aptallık olur...
Şanslısın ya boşan evlen onla ama bu genelde zor olur. En kısa yol kaçamak yap zevkini de al, para da verir sana. Evli mi eski patronun?
Ben de şaşırdım üstüne gelenleri ama o tür istek var ama yapamam ya da istemem yan cebime koy şeklinde anladı çoğu aslında.
herkes kendi istediği, işine gelen şekilde algılıyor
Aslında eski patronun evliliğinin mutsuz olduğunu sezmiş fırsatçılık yapıyor.
kesin öyle ama amacı belli değil mi
Belli evet. Evliliğin ne olacak mutsuz mutsuz sürdürmeyi düşünüyor musun? Çocuk var mı?
çocuk yok evlilik iyi gitmiyor ama bitirmeye de cesaretim yok
Bütün mesele cesaret meselesi önce eşime basıl söylerim söylesen etraftakiler, akrabalar neder maslesef hayatı böyle çoğu kişinin.
Ama bir kere cesaret edip boşanınca da aman ne iyi yaptın bile demeye başlıyorlar.
evet maalesef öyle cesaret edemiyorum ama etmemeliyim dee..
Geçen Oylum Talu evlendiysen ne olursa olsun sürdüreceksin dedi çoğu da bu zorunluluğu hissediyor zaten boşansan güzel de kafama uygun birini bulurum meselesi yine zor. Boşanıp kalsan güzel çocuk özlemi olur.
Sorun aşk, sevgi bitmesi mi cinsellik mi?
maalesef ki hepsi bitti
Oha işin zor o zaman aşk sevgi bitse kolay çoğunun bitiyor en önemlisi cinsellik o da bittiyse hayat nasıl geçer böyle işin zor boşan bence kanunlar sebden yana.
Peki boşanmayı düşünmüyorsun var mı alternatifin ne yapmayı düşünüyorsun?
boşanmaya cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum
O zanan çocuk yapmayın bir süre daha belki cesaret gelir.
Hangi şehirdesiniz?
Bazı çözümler var aklımda da tam olarak nasıl sorunlarınız her şey bitti diyorsunuz?
Boşanmayacaksan da eşine çoğu şeyi açıkca yüzüne söylemelisin.
Alttaki yorumlara baktım sende istiyorsun eski patronunla kaçamak ama frenliyorsun. Eğer kaçamak yapmak istiyorsan alternatifin çok yakalanma riski az olanlara yönel bence hem yakalanmazsın, hem de çoğu zaman yaparsın. Evinize sürekli gelen bir tanıdık, akraba vs. Ama tabi patronla heyecanlı olur sana hediyeler de alır. Bir de swinger çiftler var eş değişimi yapıyorlar tek de alıyorlar twitterın varsa çok kısa sürede ulaşırsın onlara evli olduğu için dikkat çekmez, yakalanma riski de yok, kocan eve girerken görse bile kadın arkadaşım dersin.
Bir de şu var patronla kaçamak yaparsan bırakmak istediğinde bırakmama ihtimali yüksek öyle bir dezavantajı var.
neden bırakmasın ki beni? keşke bırakmasa ama benim tek amacım cinsellik değill
Ya bulmuş bir kaçamak yapacağı kadın bir daha bulması zaman alır hatta zamanla alışır bırakmak istemez. Elbette olmamalı birazcık duygusallık, biraz dostane, biraz sevgililik, biraz da maddiyat, hediye olursa her şeyden biraz yani çok harika olur.
bak kanıma giriyorsun sen ama yaa :))
Sıcak kanlıyımdır, normaldir. Senin sorudan az önce başka bir bayanla konuştum benzer soruydu kocası erken boşaldığını kabul etmiyormuş 4 sene evli en sonunda buradan bılmuş. Muhtemelen seninkide benzer uzmana gitse ya da kabullense çözülecek ama çözülmüyor da nereye kadar.
Bu dediğim swinger çiftler var dedim ya o da iyi olur araya tek alanlar var. Twitter varsa çokca var.
Eski patronun da azıcık bir sorun görüyorsun galiba ya tip yaş olarak ya da ruhen, davranış, tavır olarak.
46 yaşında bense 26
Yani senin çekimser kalman normal sadece cinsellik olsa epey yeter sana ama tabi duygusal tatmin açısından eksik kalabilir biraz. Gençlerden bulursun nasıl olsa güvenilir var mı etrafında? Bu arada sohbet güzel senle keşke özelde yazışsaydık.
Hangi şehirdesin sen?
Zorlaması normal sen ilk başta sert çıkmayınca e ne olacak şimdi devam mı edecek? Zevk aldın mı?
bilmiyorum devam edecek mi ama ben zevk almadım
Zaman, mekan sorunu var mıydı süre ne kadardı belki sonrakinde zevk alırsın eğer istemiyorsan sert çık savcılığa şikayet ederim vs de.
Ya da eşine söylwrim de.
Zaten sen istemeyipte ısrar ederse eşine söyle eşimle sıkıntılarım var biliyordu onları kullanıp beni ilişkiye zorladı de kadın kafının halinden anlar düzgün anlatılırsa.
tek seferlik kullandı beni dmi
Yani gerçekten istemiyorsan ne kadar ısrar ederse etsin kabul etme evet tek seferlik tadına baktı. Bu arada nerede yaptınız, zaman kısıtlımıydı?
Demek ki devam etmek istiyor genelde devam etmek isterler çünkü sen gibi genç kadın bulması çok zaman alır kolay iş değil.
Mesajına cevap verme ya da istemiyorum seni de sonra engelle.
Ya mesaj yazıyorsa ilerde sakata da gelirsin eşin kimden geliyor diye merak eder sonra.
E noldu var mı gelişme?
yazmıyor artık
Aman yazmasın yazarsa da cevap verme boş ver erkek mi yok sanki.
Muhtemelen istemeyerek yaptığın için zevk almadın, ortam ve zamanda etkili olmuştur.
Bu adamdan kurtulabilirsen iyi olur sonra ideal uygun birini bulursun zamanla.
Kurtuldum bence yazmaz artık o pislik alacağını aldı çünkü
İnşallah. Sonra arayışa geç ideal uygun bir erkek için ama acele etme biraz tanı.
Bu arada kötü de olsa bir anı, bir tecrübe oldu senin için.
berbatt bir tecrübe, inşallah hastalık filan kapmamışımdır
İnşallah kapmazsın bundan sonrakilerde kondomla yap. Kan tahlili var hemen çıkıyor sağlık ocakları da bakıyor hbs, hcv önemli olan hepatit ve aids onlarda bu tahlilde. Oraya gönderip yapabilirsen ilerde ilişki yaşayacağın erkeği süper olur. Gerçi kondomla hap atmaya da gerek kalmıyor o avantajı da var.
Var mı gelişme?
Arıyor hep
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Var mı gelişme aradı mı tekrar?
Mutsuz evliliğin varsa bunu düzeltmeye çalışsana. Patron ilişkisine girme. Seni kullanmasına izin verme sanki o seni mutlu edecek sanki. Bu yüzden evliligini düzelt. Baktin ugrastigin halde olmuyorsa ayrıl. Ama yine de patronunla olma. O adam belki senin arkandan başka kadınlara da sana davrandığı gibi davranmadığı ne malum.
doğru tespitler ben aptallık yapıyorum
adam bir kere tadını aldı, açık kapı sonuçta muamele de iyiyse devamını istemesi gayet doğal bir nevi metres muamelesi göreceksin ama seni uyarmıştım... hiç zoruna gitmesin...
Adam sana senden hoşlandığını söyleyecek yakınlığı yüzü nerden buluyor? Mutsuz bir evliliginizin olması eşinizi aldatmanıza sebep değil.
Gayret et, davet et, hayret et, affet, tevbe et, sakın ihanet etme.” (Hacı Bektaş-ı Veli)
Helal sana enson sözler özellikle
Hacı bektaşveli
Senneden engelledin
@yanlızkurt1983 engellemedim
Ya bir karışıklık yaşıyorum acemilik var
Bayandudak 3 engellmişte ona yazmıştım
@yanlızkurt1983 anladım
haklısınız
Karışıklık yaşıyoruz arada acemilikten
Cevap
98Cevap
Mutsuz san bosan böyle kasarlik yapma
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var
Bir şeyler yaşadıktan sonra kocan tarafından başına hayatını riske atacak bir şey gelmeyeceğini düşünüyorsan , belki gizli bir şeyler yaşayabilirsin. Hem iki taraf için de eğlenceli bir kaçamak olur. Ama tabi riskler, ihtimaller göz önünde bulundurulmalı. Tüm sorumluluk sen de. Şahsen benim sevgilim beni aldatsa benden gizli zevk için çok da umursamazdım.
Bende böyle düşünüyorum ama sonra kendimi tutuyorum
Valla dediğim gibi sorumluluk sende zaten. Ben hiçbir şekilde sorumluluk almam. Karar senin, hayat senin.
Ben var ya neler yaptım neler bir bilsen. O kadar güzel şeyler yaşadım ki :)
Anladığım kadarı ile sevgi ve ilgiye muhtaçdın kocan sana kadınlığını hissettirmiyor ve bir erkeğin sana ilgi duynadı güzel sözler söylenesi seni heyecanlandırmış bu eski patronun değilde herhangi biride olabilirdi kafanı bu kadar karıştırdığına göre yakın zamanda kendini bir erkeğe teslin edeceksin ama şunu bil boşanmadan bunu yaparsan sonrasında büyük pişmanlık yaşqyacaksın
herhangi birisinden etkilenmezdim ama onun gücü ve ilgisi benim hoşuma gitti
kendimi tabi ki teslim etmeyeceğimm
kullanılmış hissedeceğim ve pişman olacağım değil mi
Eğer mutsuzsan bve istemiyprsan bir an önce boşanmalı hayatına kaldığın yerden devam etmeli ve seçici olmalısın hayatta her zaman seçilen değil srçen daha mutlu olur şu an eski patronun cinsel güdüleri için seni seçmiş ve kullanmak istiyor o yüzden önce özgürlüğünü kazan ve sonra seçen ol
Kesin Patronun da Evlidir aldanma sözlerine niyetinin ne olduğu belli değil sevmediğin bir adam sana yakınlaşmak istiyor diye hemen yeşil ışık yakma. Eşinle otur konuş ya düzeltin durumları ya da ayrılın herkes kendi hayatına baksın bu süreçte eski patronuna konuşma görüşme
Yazdıklarımı okuyup sonucunda bunu yapman bile bile la des değil mi?
Numaranı ve sosyal medya hesaplarını ya değiştir ya da hepsinden engelle kendine yeni bir sayfa aç arkana sakın bakma.
Yalan söylüyor sevmek falan... Senin boşluğundan faydalanmak istiyor şerefsiz... Bulaşma sakın... Evli bir kadını Seven adam bunu içinde saklar kadın boşa çıkana kadar... Kadın boşa cıkmıyorsa da içindeki sevgiyle ölür gider... Ama bu teklifi yapmaz...
Ya evlisin Kendine gel lütfen birine aitsin sen ona sadık kalmalisjn dimi çünkü evlilik bunu gerektirir her neyse bırak şu aptal düşünceleri napicaksin eski patronundan uzak durup evliliğine devam et yuvani mutlu etmeye uğraş
Haklısın
Yani Kusura bakmayın biraz kaba konustuysam ama oyle yani
nereye gidiyoruz ya evlisin mutsuz olabilirsin ama şerefsizlik yapmaya hakkın yok ayrıca boşan ne yaparsan yap sonuçta ALLAH katında bir yuva kurdun mutlusun ya da degilsin ama kendi karakterini çürütme , zaten bu işin temeli var gibi size açıldıysa sen zaten kuyruk sallamışsın, unutma evliyken yapılan zina en büyük günah, zina her daim günah çünki sonunda çaresi olmayan bir musibet gelir bulur sizi, yuvanın üstüne yuva olmaz, zina ile giden her şey bozulmaya yıkılmaya mahkumdur
bak senin yapacagın şeyleri yazdım kuduruk artık işin çok zor gidecek bir rabbin bile kuduruk bu kuduruklugun nun inşallah cezanısını çek kocanında sakın yüzüne bakma şerefsiz
kocamla boşandık
hhe ozaman şereflisin , s.. git ya canımı sıkma
engelle gunahhh bizim burda bir kadin yapti simdo rezil oldu kimsenin yuzune bakamiyo adam ciplak fotolarini yaydi
surekli seni tehdit edecek seyler yapar ben diyim uzak dur
Hadi canım ciddimisin
evettt
Cok adiymis yani
serefsizler cokkk bazen olmek istiyorummm ben hic bir kadin bence haketmez ben oyle insanlari gordukce uzuluyorum ve olmek istiyorum
Sacmalama
O yapıyo sana ne oluyor orayı anlayamadım yapmadını tavsiye etmiyorum tabide
ya salakmisin sonucta kiz evladi insan uzuluyo kimseye Allahim boyle seyler vermesin
Salaklıkla ne alakası var bende istemem ama bunu burada soran biri ne için sorar sence yanına yandaş arıyor yalanmı sen herkese üzülürsen evin yolunu bulamazsın
Kocasına sıra grlmeden allahtan korkmalı bence şeriatta kanun ne taşlanarak ölüm
yaaa bir gittt kizi zorla tecavuz etmisss
serefsizmisin nesinnn
lanett olsunnn size ya kiz zaten 2 haftadir yemek yemiyodu kendini oldurdu
Konuları mı karıştırıyoz
Bak bdn yeni girdim ilkkez benim bahsettigim konu evliyim eski patronum asılıyor konusu seninki hangi konu benimle düzgün konuş
ooo benim hic sevgilim bile olmadi
olen kiza ben uzuluyommm
Öyle şerefsizler çıkıyor iyi tanıyıp, iyi sezmek gerek önce.
Boşan patronunla evlen.
Ey büyük allahım ya ne saçma insanlarsınız.
Evliliginizde sorunlar varsa,, ona odaklanip çözmeye çalışmalısınız..
Cozumlenemiyorsa,, ayrilin..
o seni sevdigini soylemeye cesaret edebildiyse siz zaten flörtlesiyordunuz :)))) ve muhtemelen patronun da evli ustelik ikinizin de bosanmaya niyetiniz yok :)))))) yani adam sana atlayacak eeee sende ver bari :) yumurta agza gelmis zaten :)
ya birlikte olmayacağımm
eeee :))) sadece seni sevmesini mi seviyorsun :)))))
EVET EVET :)
bunu sen boyle dusunuyorsun cunku ilgi istiyorsun begenilmek istiyorsun simartildiginda hosuna gidiyor cunku odun kocan bunu yapmiyor pekiiii tamammm o sence senden ne istiyor :)
:) onu da biliyorum tabi ki istediği şey cinsellik ama ben sadece kafa dağıtmak ilgi görmek istiyorum hepsi bu..
biraz argo olucak ama tam tabir sudur :))))
hem pekmezim dökülmesin hem gö.. tüm sklmesin
hem pastam dursun hem karnım doysun da diyebilirdinn
haklisin bu konuda ozur dilerim ama durumu anladik bence
tek amaç cinsellik diyorsun? bende biliyorum bunu ama tek amacı bu olsa bu uğurda binlerce benden güzel kız varr, adam 1 trilyonluk arabayla geziyor sırf o arabaya binebilmek için verecek kızlar tanıyorum
bunlar hep aldanilacak durumlar o zaten onlarada atliyor ama evli bir kadin ne karisina tehdit ne ailesine :) cunku kendi yakalanirsa biter :) o yuzden bunlar hosuna da gitse :) derinsular ddikkat et derim :)
Sevmiyordur da senin de niyetin varsa bu ilişkiyi yaşamaya boşan.
Ya da niyetini test etmek için ''senin için boşanıcam'' de.
Bakalım nasıl karşılayacak :)
sence nasıl karşılar :D
İnandırıcı olursan korkup geri çekilir diye tahmin ediyorum.
Gözünü karartmışsa da bugünü yaşıyım, ileri de bir yolunu bulur yan çizerim diyebilir.
Ya da benim fesatlık ettiğim gibi birisi değil ve gerçekten seni seviyordur :)
sevmiyordur bende inanmıyorum
O zaman sen de buna göre hareket et, adımlarını buna göre at.
Bence en sağlıklısı evliliğini netleştir.
Üstesinden gelinebilecek sorunlarsa onları çözmeye çalış.
Yok öyle değilse ve elini kolunu bağlayan bir şeyin yoksa boşan.
Ondan sonra karşına seveni de çıkar.
Çıkmasa da sen ilişkilerini kafan daha rahat yaşarsın.
alışırsın
Bosanmadan bence boyle birseye karisma sakin aldatmaya giriyor is sevmesen bile kocani
Aynen bosan ne bok yoceksen ye dimi ama
@askadamiEmre hayir bosandikran sonrada sonucta bosanmis bir kadin adabiyla edebiyle yasamasi gerekiyor evlensin duzgunce
evlilik bir akid bir sözleşme. sözleşme şartları yeni gelmiyorsa fesih edebilirsin veya zararının tazmini için adımlar atabilirsin (zarar = hak ettiğin mutluluk)
Bosan ve ne istiyorsan yap, ahlaksizlign luzmu yok. Hem
Mutsuzsun hem o adamla yasayip baskalariyla fingirdiceksin. Olmamali boyle bir dunya!
garibim kocası da eşim çalışıyor yoruluyor bana yardımcı oluyor diye eziliyordur... kezzap dökeceksin şeyine...
Mutsuzsun diye sana ilgiliymiş, seviyormuş gibi gözüküp kandıracak, seninle rahat rahat birlikte olabilmek için. Sende gidip inanma şimdi ona.
Mutsuz da olsa bir evliliğin olduğunu hatırlamalı ve bir şey yapmadan önce eşinden ayrılmalısın mesela.
Birde guncellemis soruyu utanmaz
Ne halt ediyorsan bosan oyle et
madem mutsuzsun ekmegini yedigin adama ihanet etme
bende çalışıyorum merak etme
Uzak dur bulaşma cananı yakma yanlış hata pişman olcagın şeyleri yapma yaşama hic
Adam 1 gece yatacak senle tm istedigini alcak
Sonra buraya yazarsin :) eski patronun benden hoslaniyordu sonra beraber olduk simdi telefonunu acmiyorndiye :)
@Liimony nerden biliyorsunuz böyle olacağını
Boşan ne herseyi yaşa kimse karisamaz evli oldugun icin kullanmak ister benimki sagce tavsiye hayat senin
Bak eski patronunla görüşme bu 1 kocanla aranı düzeltmeye çalış olmuyorsa anlat ve yine olmuyorsa boşan bu 2 o adaml senin duygusal boşlukta olduğunu farketmiş kullanmak istiyor bu 3
https://vocaroo.com/i/s0R9j1e5l7iN
:D dinle :)
Sence o patron evlenmek için mi seviyor
Metres hayatı için mi?
@remzicoban2 evlenmek için
Zannetmiyorum
Patron dediğin adam
Boyutu da önemli işin belki ama
Biliyor sıkıntıda olduğunu evliliğin
Nasıl faydalanırım hesabındadır
Haaa versin 300.000 nakit
Kadın alsın bankada kasaya altın euro dolar Tl karışık koysun
Boşanma işlemlerini de başlatsın
O olur
Saf olmamak lazım
Teminat olmadan boşanma olmaz
@remzicoban2 onu kastetmedim-,-
Ben patronumla evlenmek istemiyorum belki sadece kafa dağıtmak
Böyle numaralara inanma kaç yaşında kadınsın be yazık etme kendine
Bu Düşünceye Sahip oLman Ve Utanmadan Konuyu Buraya Taşıdığına Göre Patronunlan olmayıı Cok İstiyorsun Sonuç Daha İyi YerLere GeLmek İçinn Veya Kocan Seni Tatmin Edmediği İçindi. Yazık Yha Yemin Ederim ZavaLısın, Bence Kocandan Boşan Çünkü İlerde Kocan Senin Yüzünden Namus Cinayetinden Cezaevine Düşebilir olan Kocana olur Yazık Edersin Kocana anladınmı benii ;)
bir o... yuzunden adam kendi dunyasini karartirsa salagin daniskadidir
Evlenerek haytini karatms coktan adam
Fikrimi degistirdim tum erkekler aldatiyor istediginle yap sende bossver kimin kiymeti ndegeri biliniyor ben temizdim namusluydum kim beni sevdi erkeklere boyle yapmak lazim bende degistim zaten isteyen istedigiyle yatsin
Adam olsa evli kadına yurumezdi
İlla istiyorsan git bosan
aklın kalbin patronuna karşı birşeyler mi hissediyorda bu soruyu soruyorsun?
evet ama uzak duruyorumm
farkettim ama evliyken birşey yapmanı tavsiye etmem bu senin için zor olur ve patronunun ne düşündüğünüde bilmiyorum bence dikkatli olmalısın her konuda
dikkatli olacağım ama gönül ferman dinlemiyor ki
öyle dinlemez ama dinletirsen yararına olur ben bir erkek olarak dikkatli olmanı söylüorum. hem cinslerim açısından bu konular belki normaldir ama bir bayan açısından değil işte. üzerinde evlilik sorumlulugu varken başka şeyleri düşünme
haklısın dinleyeceğim seni
inşallah. Üzülmeni istemiyorum sadece bunu bil
Zaten sende meyillisin gelmiş soruyorsun Allah bildiği gibi yapsın o haltı yicen nede olsa belli canın istiyor kaşar
Allah akıl fikir versin. Birde burda yazıyorsundimi UMARIM KOCAN YAKALAR SENİ :(
Bide akil istiyo yazik
Bidr seviyprum diyorlar iki cakcak sana sonra gitcek seven erkek seviyorum diyemrz kolay kolay
Aferin bu kıza
Bende ayniyim sevdim zamaninda biliyorum sevgi cok agir bisey
Çoğu ilişki cinsellik üzerine kurulu değil mi zaten
Öyleee
Ne iliskisi o beni sevmedi diyorum :( ama oyle cocuktum lisedeydim
boşver onu sen yine de ne kadar mutsuz olursan ol kocanın yanıdır senin yerin
evli olduğun için herşeyin daha kolay olacağını biliyor, sana yaklaşıp istediğini alacak sonra kaybolacak. uzak dur hoşlanmasın kardeşim numaranı değiştir uzaklaş vs vs
nerden eminsiniz belki uzun süreli ilişki arıyordur
erkek mantalitesi tek yönlü çalışır ayrıca atar yapıyorsun sende istiyorsundur. ne hain varsa gör
Madem seni seviyor patronuna söyle eşimden boşanayım evlenelim de o zaman gerçekten mi seviyor seni yoksa kötü niyetlerine alet mi etcek anlarsın
Burda sorduğuna göre senin de gönlün var demektir onda.
Mutlusun ya da mutsuz. Saçmalıkları kafanda kurgulaman bile saçma.
Boşan o zaman onun için değil mutsuz olduğun için. Sonra ne yapıyorsan yap.
boşan sonra ne yapacaksan yap... iyice zıvanadan çıktınız...
Ne yapmak istiyorsun
(önce bu soruyu kendine sormalısın)
Esini aldatmalisin. Yaniti, dogru cevap degil. Akli basinda davran, iliski ariyorsan once esinden ayril, kimseyi aldatma
O... yapmamalısın mutsuzsan boşan , aldatmaktan daha kolay
patronuna ver dememizi beklemiyorsun heralde evliliğini kurtarmaya çalış sen kaşın gözün oynamasın kuyruk sallama kimseye
seni düzüp bırakacak kuvvetle muhtemel.. eğer illa düzüşeceksen mutsuz olduğun adamın nikahından çık sonra kime veriyorsan ver...
Ciddi bir durum ewli olman daha kötü ama eşinin yaptığı ilgisizlik ayrı. Bir sıkıntı
Ama sen bilirsin aynısını eşin yapsa nolur
Aldatma
Yanlışa düşme diye diyoruz
Allah belanızı verecek bu gidişle evli isen boşan sonra izdivaç kur
evliler daha çekici oluyor ve yasak aşk sevenlere bulunmaz bir nimet mutsuz evlilik :)
Neden işte neden evlilikler çekici oluyor
EVLİ BİR KADINA SAHİP OLAMAZSIN Kİ AMA?
işte nasıl ama?
YETERİNCE BAŞIM DA BELA VAR :D
burdan bir özet geçsen belki eklerim :P
ahahahahh byee :D
Uzak duracağım
Nedenn?
o patron senden değil ateşinden etkilenmiş sen gibi bir çoğuna demiştir paranın gücüyle
öyledir değil mi
bu ne demek şimdii
içime b.. olmadı ama dışarı çıkarttı yine de tehlike var mıdır?
nasıl dönmez
çok zevk aldığını, onu uçurduğumu inanılmaz mutlu olduğunu benim erkeğimi dışarıya göndermeyeceğimi filan söyledi ama alkolün etkisiyle mi söyledi bunları?
sırf alkolün etkisiyle bu kadar abartıp sonrasında pişman mı oldu yani
evli bir kadınla zorlayarak ağlatarak birlikte oldu, faydalandı, bu durumdan pişman olmaz mı?
dün aradı olaydan sonra ama şimdi artık hiç aramıyor bile :( resmen kullanıp attı beni
tadını almak ne demek
yeterince hoşlanmamış ki aramıyor
demek ki etkilenmedi benden hiç
Patron biliyor demekki mutsuz evliligini ve sana yoneliyor cunki kafan karisik oldugundan patronu secersin diye
ayrılmalısın..
ayrılmadan birşey yaparsan, iki paralık konuma düşersin..
Canın seks istiyorsa sorun değil. tadını çıkar. ama duygusal bir ilişki seni de onuda mahveder.
bu senin hakkın. birinin hakkını vermesi lazım. tadını çıkar ya. prağın
Alin bu kaçıncı feyk sayamadım bugün erkencisin 😂😂
sensin fake !
Kocani sevmiyosun anlasilan da peki Sen patronundan hoslaniyo musun? Evlenecrk kadar?
Mutsuz evlilik kadar kötü birşey yok bence ayrıl hayatına bak
hmm bu iki olayı bağlayıp bir şey yapma ihtiyacın mı var, doğru mu anladık
sen çok bu işlere girme başına bela alma durduk yere
Aldatan kadın profili mi olacaksın? Saçmalama istersen eski patronhnla görüşme evliliğin mutlu değilse bitir
Senin kaşıntın var kıçını yırtma kendinede yandaş arama millet onaymı verceksana
Kız
Vermek mi istiyorsun biz ne yapalım vereceksen ver ;)
bence yüreğinde ki seni bul
teşekkür ederim
Ver kurtul canım başka bişeyini sevmiyordur.. İki bacak arasındakini seviyor
Nasıl eminsiniz böyle
Bence öyle
her isteyene vericenmi çok ayıp kocanla mutlu olmaya çalış
Patronunun sana olan hisleri sende önem arz ettiğine göre artık o evlilik çoktan bitmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar