Sokakta yürürken erkeğin kadından kat kat daha boylu olduğu birçok çift görürüz. Adam 1.80, hatta 1.90, kadın 1.50 veya 1.55 boyda, adam kadının elini tutmak için yana doğru eğilerek yürüyor. Peki bu uzun boylu erkeklerin çoğunun yanında neden kısa boylu kadınlar vardır? Uzun boylu erkekler neden yanında kısa boylu kadınlar ister? Bunun sebebi nedir?
Uzun boylu erkekler neden kısa boylu kadınları tercih eder?
Bence biraz fazla rastgelmissin onlara.. Insanlar birbirini sebepsizce sevebilir ve birçok insan boy konusunu önemsemiyor.. Ya da birçok insan sevmekten ziyade öylesine gezmek icin takılıyor.. Herkesin istediği farklıdır yani benim boyum 1.88 ve ben yanımda 1.70 civarı birisinin olmasını isterim.. İnsanın kalbinin iyiliği cok önemli ama uzun biri ile kısa biri arasında ki fark 25 cm falan olunca, yanyana gelince cok uyumsuz oluyor maalesef..
elinin altında olması, hakimiyet, bazısı bu uzunluktan müzdariptir kendinde olmayan minyonluğa özeniyordur vs vs kadın açısından da uzun boya karşı bir hasretlik, erkeği daha güçlü heybetli görme, yanında ufalma isteği vs vs kısaca insan kendinde olmayanı cazip görebiliyor bazen :)
Kısmet diye bir durum var inanıyorum. Çok yakınımız bir çift var adam 1.90cm/110kg kadın 1.45cm/45kg Baksan komik duruyor ama naapcan 15 yıllık evlilik hayatlarını birleştirmişler ömürlük olsun..
Aşırı iğrenç ve rahatsız edici bir durumdur. Kimse kusura bakmasın ama 1.80-1.85 erkek ile 1.50-1.55 kız olmaz abi. Arada yaklaşık bir cetvel boyunca fark var hani bide erkek kaslı falansa yanında ekstra itici duruyor şey gibi şu ergen watty kitaplarında ki 1.90 CEO ile 1.45 boyunda ki Y/N gibi bişi oluyor. Ben max 1.57 boyunda bir insanım sevgilimin/eşimin 1.80'den uzun olmasını istemem ki zaten yanımda 1.75 boyda ki bir erkek dev gibi duruyor neredeyse. Onun dışında erkeklerin de neden kısa kız sevdiğini bilmiyorum (hani 1.80 üstü erkeklerin). Ya tatlı durduğunu düşündükleri için bu koruma iç güdülerinden kaynaklı ya da ruh hastası oldukları için
Tamam okudum görmemişim 😊180 ama sütun gibi bacaklar sonra uzun boylu kıza her bir şey yakışıyor abi. çoğunluğu zarif de oluyorlar. ne bileyim işte uzun boylu kız beni her açıdan cezbediyor. seviyorum kendilerini. selam ederim hepsine😅
@_-Agréable-Désire-_ aklımı başımdan almak isteyen çok oldu ama sadece başını aldılar Hadi eyvallah 😃 Ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim öyle herkes alamaz aklımı başımdan
Genelde benim düşünceme göre insanlar kendinde olmayanı istiyorlar. Esmer sarışın seviyor buğday tenli biri beyaz tenli seviyor aynı şekilde uzun boylu birinede kısa boylu daha çekici gelebiliyor. Ayrıca minyon insanlar yaşını göstermiyor her zaman genç gözüküyor bu da bir tercih sebebi bence. Aynı şekilde ben de genelde minyon kızları daha çok seviyorum
Çünkü minyon kizlari daha sevimli buluyorum. Ufak tefek çıtı pıtı alican kucağına kedi gibi sevicen 😂 zaten kisa boylu kizlarda genelde uzun erkeklere ilgili olur😊
Birbirini sevmek aşık olmak boya kaldıysa sıkıntı sen birini ne sev ne aşık ol. Düşünsene birisine deliriyorsun, aklından çıkmıyor ama boyu kısa ne ya da tam tersi boyu uzun. Ne diyeceksin maalesef boydan kaybediyorsun mu?
Bence tercih etmek zorunda kaldıklarından. Ama resimdeki gibi uç da olmamalı. Çok kötü duruyor ve nokta virgül diyoruz mecburen böyle çiftlere. Her yerde uyum yakalanmali, boyu boyuna, huyu huyuna denklik önemli
Belki de ya tam kendi boyuna göre bulamıyodur ya da belki de kadın zengindir. 😂 ilkine bir örnek veriyim. Kadınlar ya adamdan daha uzundur, ya da çok kısa. Hadi bakalım adam şimdi seçim yapsın uzun mu kısa mı? 😂
Minyonum ve uzun erkekleri beğeniyorum ne yani biz kadın değil miyiz sevemez miyiz 😒 ayrıca tamamen biribirini tamamlıyor bence erkek dediğin kadından uzun olmalı..
Çünkü daha sevimli olurlar. Uzun boylu kadınlar yani bizim at gibi dediğimiz tipteki kadınlar, genelde ego tatmini ya da cinsel fatazilerde kullanılıyorlar malesef.
En sevdiğim pozisyon hanging garden. Bilmeyen bir baksın. Bu yüzden. :) Tamamen yatak olayı ve uzun boylu kızların kısa boylu erkek tercihi ile orantılı. :) Boyum: 1.96
canım bir saattir sana açiklama yapmiyacağim dedim hala neyin pesindesin salak salak üsteliyorsun istediğin cevabı almadigindada birde bana keko diyor tam bir kezbansın
Yanlış, yaklaşık bir senedir birine aşığım ona asla gitmedim sadece özlediğimden ve yüzünü görmek istediğimden yanına gittim oda onun yanına değil ofise. Ama, asla ona açılmadım. Tabi aşkla heves başka
En İyi Cevaplar