Beni yak kendini yak herşeyi yak?

2-3 gun once eski sevgilim bir anda karisiyla resim koydu fbka ask yazdi emojiler koydu banada ask derdi en basindan beri ve whatsappada karisinin onu optugu resmi koydu artik onla olmak istemedigimi ve yol verdigimi soyledim. Aksamda klube gittim o da biliyodu soylemistim hatta bize gel dedi bende tabi klubu sectim cokta iyi yaptim. Orda Ispanyol bir cocukla tanistim evine gittik takildik cok guzeldi. Sonra orda 2 gun kaldim uyuduk beraber hayatimda hic bu kadar uyumamistim dedi. Sarjim falan bitmisti 2 gun kapaliydi telim bununda beni arayip durdugunu tahmin ediyodum dogruymusta. Artik is isten gecti beni 2 kere ekti. Buluscagimiz zamanlar ortadan yok oldu mesajlarimi okumadi bilerek. Benim yanimda olmadi yani istedigimde. Ama o istediginde ben hep oldum artik bitti bu. Annem onu aramis senlemi nerde biliyomusun diye carsambadan beri gormedim demis kayboldum zannettiler. Tabi ben o cocuklaydim yazicaktm telinden anneme ama cesaretim yoktu. Simdi habire arayip yazip duruyor rahatsiz ediyor akli simdimi basina geldi artik cok gec benim icin. Ben onu coktan sildim hayatimdan blocklamam lazim ama yapamiyorum. Yinede cevap vermedim 3 gundur. Bana yazmis 7de her zamanki yerde olurmusun ben tabi evde degildim. Beter olsun karisiyla resmi var beni cagiriyor evine bana yaziyor. Yuzsuz pislik. Gecenlerde yine boyleydi cevap vermistim. Ama bu sefer vermicem. Sizce dogrumu yapiyorum cevap vermeyerek? Cunku o beni sadece kullaniyor biliyorum ve hissediyorum. Metresten oteye gecmiyorum senin icin diyincede. Ne meteresi diyo ya kro. Ben onun icin fazla iyiyim o bir kro benim icin. En basindan onunla olarak buyuk hata ettim.
Beni yak kendini yak herşeyi yak?