bir erkek sevgilisini neden beğenmez?

1.68 boyunda balık etli bir kızım. Koşuyla profesyonel olarak ilgileniyorum fiziğim güzel yani. Yüzümde öyle, makyaj bile yapmam hic. Bakımdan anladığım düzenli beslenme, temiz olmak ve spor. Yani sade bir insanım. Duruş olarak da sessiz sakin yapıdayim insanlarla iyi anlaşırım. 10 gün önce ayrıldığım eski sevgilimse, bunları az mı buluyor bilmiyorum. Sarışınlardan hoşlanıyor, aşırı zayıflığı seviyor, süs ve püs seviyordu. Benden çirkin olup da süs köpeği gibi giyinen kızlar ilgisini çekiyordu. Zekaya da hiç önem vermezdi. Bana saçımı sarıya boyamami teklif etti, halbuki kendisi neredeyse kel kalmak üzere. Sürekli giyimime karışırdi sadesin cıvıl cıvıl giyin falan diye bişeyler ima ediyordu. Halbuki ben kapanmayi düşünüyordum. Bide benim ilk sevgilimdi ben Biraz durgunum kalabalık sevmem çevremde erkek hiç barındırmam kiz arkadaşım da çok az. Bunu bile eleştiriyordu halbuki kendi evden dışarı çıkmıyor. Sonra telefonunda saçma sapan kadınların resimlerine baktığını gördüm bide bir sahte hesaptan denedim muhabbet etti. Ben flört olaylarına karşıyım elini tutmak istemiyorum diye tartışma çıkartıyor du. Namaza başlamak istiyodum hiç oralı olmuyordu. Bu şekilde benim psikolojimi bozdu. Ben sormadım bu telefonunda gördüklerimi denediğim hesapla konuşmasını falan sakladım içime attım. Ama ister istemez kötü davranmaya başladım. Sonra bu evlenmek istiyorum falan dedi, ama benden iyisini geçtim kötüsü bile ona baksa onunla devam ederdi diye düşünüyorum. Bende evlenmek istemediğimi söyledim. psikolojimi baya bozdu eleştiriyordu doktora gitmelisin psikolojin bozuk dedi. Bende artık dayanamadım ayrıldım bu sefer ağladı zirladi ama 10 gündür tek kelime etmedim ve onu artık sevmiyorum sağda solda suçun bende olduğunu psikolojimin bozuk olduğunu söylüyor ben kız olduğum halde kimseye anlatmıyorum o erkek ama kız gibi sürekli ayrıldığımızi anlatıyormus psikolojimin bozuk olduğunu söyledi bana sizce haklı mı ben mi abarttım.
bir erkek sevgilisini neden beğenmez?