Hz. Aişe, Peygamberimiz (sav) ile yeni evlenmişti. Eşinin kendisini sevip sevmediğini merak etmekteydi. Ya da kendisini ne kadar ve nasıl sevdiğini. Bu düşüncesini Peygamberle (sav) konuşmadan edemedi. - Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun? - Evet, ya Aişe. Tabi seviyorum! Hz. Aişe dahasını da merak ediyordu. Acaba nasıl seviyordu? Hemen sordu. - Beni nasıl seviyorsun? Peygamberimiz (sav) sevgi şeklini tanımladı eşine: - Kördüğüm gibi.
Bu cevap Hz. Aişe’yi çok sevindirdi. Çünkü kördüğüm açılmazdı. Açılmayan, bitmeyen sırlı bir sevgi demekti. Alacağı cevap onu çok mutlu ettiği için, Hz Aişe sık sık sorardı: - Ey Allah’ın Resulü, kördüğüm ne alemde? Peygamberimiz (sav), Hz. Aişe’yi memnun eden cevabı verirdi her defasında: - İlk günkü gibi.. alıntıdır.
bizimkiler çok sahte geliyor bana. justin timberlake zaman karşı filmini izlerken, kısacık sürede hem de hiç ilanı aşk edip yandım bittim demeden, insanların nasıl aşkı sevgiyi yaşadığını en güzel şekilde görüyorsunuz.
A Olayları algılama duygusu gelişmiştir. Mantıklı düşünme en üst seviyededir. Ç Hayatı ve eğlenceyi sever. Sevk ve sefa düşkünlüğü vardır. E Ruhsal dünyası çok karışıktır. Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayabilir ve bundan rahatsızlık duymaz. L En yetenekli kişiliktir. Sanatsal yönleri bulunmaktadır ve birçok alanda yetenek sahibidir. Y Geçmişindeki olayları hiç unutmaz. Kinci bir kişiliğe sahiptir. Güçlü bir karakteri vardır. A Olayları algılama duygusu gelişmiştir. Mantıklı düşünme en üst seviyed
En İyi Cevaplar