Evet, inanıyorum.
Hayır, inanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de memeliler sınıfından ancak farklı türler verimli döller oluşturmayabilir. Çarpık bir ilişki herkes kendi tüürne olmalı :) :) :)
tence kapak olmuşlar. ama o elbiselerden penise ve vajinaya ulaşmak imkansız gibi.
Düşündüğün şeye bak 😁
bakış açısı bende 720 derece
ya da 69
Algı operasyonu olduğunu düşünüyorum. Dış kuvvetler tarfından bize kurulmuş bir komplo.
Cevap
19Cevap
Gotham dizisinde bunların nasıl tanıştığı anlatılıyor. Tani dizideki evren ile Dc evreni bir değil.
Çok iyi çiftler aslında
Bencede
Batman cok karizma yaaaa 😂😂
Batmani evlendiren yazarin en aklini sorgularim wonderbat tek gercek
Hiç izlemedim :) bir bakayım bari
Hayır senaryo kafasi hayalde sınır yok
Onu bilmem de Joker Harley aşkı gerçek 😂
Sanmam 😸
Joker kalp kalp 😂
😂😃
İnaniyorum 😳
Neden
Cunku gercek ask DC evreninde var
Batman-Wonder woman aşkına inanıyorum 😊
Wonder woman catwoman kadar çekici ve sexy değil
Sen öyle san, tam amazon kadını gibi hiyaaa😃
Ahhahaha
Tipik güce tapan kadın hikayesi işte...
Yaa hepsi bu mu
Benim açımdan evet
bir hulk ve natasha aski degil 😀
Batman Catwomen ı haketmiyor
Hiç izlemiyorum Dc ve Marvel ^^
çok şey kaybediyorsun
Vakit kazanıyorum :) Bana göre bu tarz saçma filmler vakit kaybı.
konu gerçek hayattan bakıldığında uzak. ama konuya değil de mesaja baksak ve o mesajı anlayıp uygulasak dünya daha iyi bir yer olurdu. mesela catwomanla batmanin aşkına değil de batmanin neler yaşayıp iyi bir insan olduğuna catwomanın ise neler yaşayıp hırsızlığa başladığına baksak? :)
Mesaj şu :) Batman butun ortaligi karistirip milleti gaza getirip onden suruyor kendisi ise arkadan topukluyor :) Verdigi mesaj ise bariz Kaypaklık :)
Aynen öyle canım katılıyorum.
dc evreni filmlerden ibaret değil. bir araştır öyle gel. batmanin hikayesini bil öyle gel
Ben çoluk çocuk filmleri izlemiyorum :) Bana gerçek hikayelerle gel :)
çoluk çocuk filmi izlemediğin müddetçe büyükler gibi düşüneksin. daha kötü bu
:) Ben size hem gerçek hemde hayal dünyanızda başarılar dilerim.
başarı dilemene gerek yok at gözlüğüyle bakmadığım için o başarı zaten beni bulucak
Peki :) bir ara çıkar o zaman gözlüklerinide dünyada batmanin aşkından daha önemli şeyler olduğunu da görürsün belki :)
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tabi
Vay be :) Kafamızı kaldırıp dünyayı gözettik cahil olduk :) Beni cahil yerine koyanda hayal aleminde yaşayan bir gafil :)
Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahil insan gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır.
Çüş diyorum bu yoruma :D Çıkar kafanı toprağın altından biraz :) fikrin yok zikrin var maşallah :)
Seninle polimige girmek istemiyorum git işine lol
Kapasiten yetmez çok sorun etme : )
Kapasitem yetmezmiş adam olamamissin bari insan ol dicem ama sende görünüşe göre o da yok. Terbiyesiz!!!
Adamlık senin öyle klavyede yazdığın kadar basit bir şey olsaydı zaten yazamazdın : ) O yüzden haddini bil. Kafanı çıkardığın toprağa da geri sok : )
Bir bayanla beyefendi gibi nasıl konuşulur önce onu öğren Dicem ama maalesef sende öyle bir potansiyel yok. Cahil gelmissin cahil gidiceksin.
Bayan? Ben kim benimle nasıl konuşursa aynı şekilde konuşurum. Kadın erkek ayırmam insan seçerim : )
batmanin aşkından daha önemli şeyler olduğunu görürsün demişssin ama kaç saattir bunu savunan zaten benim tartıştığın kişinin sözünü anla ona göre laf söyle acınacak durumdasın daha olayı anlamaışsın
Sen acıyorsan pek umursamam :D Her önüme geleni takmıyorum.
umursamadığın ve takmadığın için bu durumlara düşmüşsün belli ki geçmiş olsun :)
Allah'a şükür hiç düşmüşlüğüm olmadı ;)
ya da sen farkında değilsin
Tamam sen haklısın.
hah şöyle yola gel :)
Hahahaha :D Komiksin.
teşekkür ederim canım hadi yoluna
Hoşt!
Batman kız buldu biz sap geziyoz, 👻👑
Daha yasin 20 ufaklık 😁
Kaç yaşların da oluyor teyze, hazırlıklı olayayım yanii..
Olayım**
30 35 yaşları canım
O evde kalanlar için olmasın misal sen,, 👻👑
Doğulu musun sen erken evlenen
Batıda 30 35 yaşları buluyor kadında erkekde hatta bazıları 40 lı yaşlarda evleniyor.
karıma iyibir gelecek sağlaya biliyosam 20 evlenirim, sen bekle 40 teyze 🙊
Önemli olan doğru insanı bulabilmek, önüne ilk gelene bodozlama dalmak değil evlilik dikkatli akıllı ve seçici olmak gerek yanlış anlama seninle polimige girmek istemiyorum yasin küçük zaten üzmeyim seni
Düşüncelerine ve YAŞINA saygı duyuyorum, iyi günler.
Sağol iyi gunler
gidip isticez valla
Güldürdün 😂
Hadi hayırlısı 😋
Batman ve Siirt en fazla.
İnanıyorum
Evet
Hayır inanmıyorum.
Neden
İkisi de kahraman birine bir şey olsa ölüp gidecek sonra acı çekecek kendini sorumlu tutacak bunlar olmasa bile başka şeyler olur.
:) :)
Hayır.
Niye ki
Hayır
Hatuir3
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar