Ama seviyorum diyen erkek
ne derece samimidir?
Var mi boyle bir sey merak ediyorum.
ne derece samimidir?
Var mi boyle bir sey merak ediyorum.
Ben sana söyliyimmi sorduğun soruya göre ama misal o var bu var ama seviyorum diyen erkekden bir bok olmaz. seversin sana şunu söyliyim kısaca baban bir mevzu olur evden atar erkek arkadaşında kaç gün kalabiliceksin ? ve ya kalabiicekmisin ? veya seviyorumlada olmaz aşk karın doyurmuyor ne yazikki çalışmıyorum ama seviyorum mu diyicek babana ? ya da sen neye göre olduğunu baştan yaz ona göre cevap veriyim ben
Büyük ihtimalle daha önce kız arkadaş deneyimi olmadığı için korkuyor, tedirgin oluyor olabilir. Bence karşıdaki kişi bu durumda rahatlatmalı o kişiyi bu konuda. Sonuçta evlilik gibi büyük sorumluluk isteyen bir şey değil sevgili olmak. Sadece daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamadığı için korkuyordur.
Bunu söyleyen bir erkeğin nasıl saçma bir cümle kurduğuna bakarım sonra bidaha bakarım sonrada suratına tükürürüm :D Seviyorsan niye sevgili olmayasın değil mi bence saçma Ne diyor Duman şarkısında Öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksıııınn :D
Cevap
9Cevap
Sevdiğim kız için evdekiler görmeşin diye odamdaki camdan atlıyıp gece 1 gibi evin önüne gittim. Çalışmaya yapıyorduk onunki kötüydü, onun ile benim çalışmaya değiştir kötü not aldım.
Hediyeler aldım, her gün en sevdiği çikolatayı aldım. Hep yanındaydım ağladığı her zaman ve her konuda. Ama o naptı... :(
- Erkeğe göre değişir, gerçekten yüreğiyle seven adam belli olur, ama araya ya.vşaklar girmezse.
söyleyen kişiye göre değişecektir tabii.çorap değiştirir gibi kız arkadaş değiştiren birinin sözü samimi gelmez ama öyle erkekler var ki sadece sevdiği kıza gidip çıkma teklifi eder piçlerin yüzünden adamları da arada eritmeyin
ben beceremiyorum mesela onun içinde kimseye seni seviyorum demiyorum ama hoşlandıysam da açıkça belli ediyorum..
Öyle bir şey var da ne işe yarar dersen bir boka yaramaz.
Bende öyleyim sevgili olmayı pek beceremem sanırım utangaçlıktan gelen birşey
Eee bir s!ktir git o zaman de ve yoluna bak.Gerçekten seni sevebilecek ve senin sevebileceğin ilişkilerin olaması dileğiyle.Mutluluklar.
olabildiğin şeyleri yap
Bırak bu işleri de onlara.
Çok samimidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar