Ben Andaval Bir Yobaz mıyım?

Arkadaşlar Merhaba, kız arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz. Kendisi beni çok sever keza bende aynı şekilde çok aşığım hanımefendiye. Attığı adımı söyler, atacağı adım için izin ister, giyineceği şeyler için izin ister. Bende mümkün oldukça karışmak istemiyorum o böyle fedakar olup izin istedikçe bazen müsamaha gösteriyorum. Kız arkadaşım üniversite Besyo kursu için para lazım olduğunu söyledi üç ay önce çalıştığı işyerinde tanışmıştık avmde bende başka mağazadayken. Hem yaza giriyoruz hem para acil lazım hemde evde tutamam onu diye çalışmak için izin istemesine tamam dedim destekliyorum seni seninleyim dedim. Başka bir Avmde bizim tanışmamıza vesile olan ortak arkadaşımızın yanında Part olarak girdi işe. Hiçbir sorun yok ama o ikisi konuştukça kıskanıyorum arkadaşında sevgilisi ile falan beraber oturuyoruz normal normal ama yanında ben olmayınca falan işte başkası oluyor falan diye bazen çok kıskanıyorum, sanki böyle çalışıyor ya orda başka erkekleri görünce benden soğuyup sevmeyecek diye salak salak düşünüyorum kızın bir tane hatasını görmememe rağmen. Arkadaşlar sizce bendeki bu sorunu nasıl çözerim, biraz paranoyağımsı davranıyorum.
Yorumlarınızı beklerim
Ben Andaval Bir Yobaz mıyım?