Dün sinemaya gidecektik, sinemadan önce ise yemek yapalım dedik, ona gittim yemek yaptık. Yerken, telefonu çaldı ama açmadı meşgule mi attı sessize mi aldı bilmiyorum. İkinci kez çaldı aynısını yaptı. Bir iki mesaj sesi geldi ve hiç bakmadı... Masadan kalktık yerimize oturduk ve zil çaldı aşağıdan.. Aşağıda güvenlikçi görüntülü aradı, cevap vermedi.. Sonra geldi oturdu bir dakika geçmeden tekrar çaldı.. Görüntüden gelen kişinin içeriye alındığını gördü sanırım (normalde daireyi arayıp onay alıp öyle içeri alıyorlar ama).. televizyonun sesini kapattı balkonu kapattı. 'Canım şimdi evde yokmuşuz gibi yapcaz' dedi. Ama o sıradada stresli stresli dolandı oradan oraya... bende sakin sakin oturdum. Kim? Birini mi bekliyordun? dedim birşey demedi.. Bende gelen herkimse karşılaşmamak için sessiz sessiz bir 3-4 dk bekledim, yine sakin sakin masadan sigaramı telefonumu aldım çantama koydum.. Ben gidiyorum dedim. Ona da gerildi, kekeleye kekeleye peşimde dolandı 'canım niye, bişey yok, dur gitme sinemaya gidecektik' falan filan dedi, 'gideyim' dedim çıktım ve gittim...
Sinirden tirtir titredim arabada.. o sırada mesaj attı ' ya canım neden apar topar gittin anlamıyorum, sadee görüşmek istemediğim insanlar geldi ve iki dakika yokmuş gibi yaptık' yazdı... Hiç cevap vermedim.. Gece iyi geceler mesajı sabah günaydın mesajını attı bende öğlen 'Ya dün ne kadar rahatsız olduğumu hissetmişsindir.. Gizli saklı şeyleri sevmiyorum ben. Bundan sonrada seninle huzurlu olabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden bir daha görüşmemekten yanayım. Lütfen bir daha konuşmayalım' yazdım... Tekrar açıklama yapacağını döneceğini düşünüyor musunuz? ya da ben napmalıyım?
Sinirden tirtir titredim arabada.. o sırada mesaj attı ' ya canım neden apar topar gittin anlamıyorum, sadee görüşmek istemediğim insanlar geldi ve iki dakika yokmuş gibi yaptık' yazdı... Hiç cevap vermedim.. Gece iyi geceler mesajı sabah günaydın mesajını attı bende öğlen 'Ya dün ne kadar rahatsız olduğumu hissetmişsindir.. Gizli saklı şeyleri sevmiyorum ben. Bundan sonrada seninle huzurlu olabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden bir daha görüşmemekten yanayım. Lütfen bir daha konuşmayalım' yazdım... Tekrar açıklama yapacağını döneceğini düşünüyor musunuz? ya da ben napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler