Merhaba KizlarSoruyor yazarları eski sevgilim ile ayrıldık o kadar yazı yazdım ve cevap bile vermiyor sadece göründü atıyor instagram, facebook, twitter, whatsaaptan hâlâ beni engelemedi hata ne paylaşsam izliyor ama mesaj yazınca cevap vermiyor bu ne demek oluyor?
Seni seviyo uzmek istemiyor konusmak istemiyor engellememesinin sebebi azicikta olsa hala sevgi var icinde ama daha fazla zorlama biten bitmistir belki yalniz kalirsa akli basina gelir sen usteledikce senden daha fazla sogur bence zamana birak ya sen unutucaksin ya o donecek baska yolu yok
Valla sana birşey diyimmi bir kadın olarak hemcinsimi asla savunmam ama o satırda verdiğin emeği bile hak etmeyecek kadar boş bir budala o kız aklın varsa daha yazma umursama egosu eksilince sana bu sefer kendisi adim atmaya çalışacak umarım onun için geç olur
Bu uzun yazılarla egosunun tatmin olması seninle olmaktan daha tatlı gelen birine benziyor, senden besleniyor engellememesi o yüzden. Buna bir son ver ve tek taraflı birşey yapma artık bence, ne söylesen anlamaz o egosunu tatmin peşinde
Ben dayanamaz bişey yazardım bu kadar ruhsuz bir insan sevmiyordur, ilgilenilmesi peşinden koşulması hoşuna gidiyordur kıymet bilmez böyleleri yoluna bak emin ol sevgini hakedecek bir insan çıkar karşına ileride.
şu an seninle hemen hemen aynı durumdayız boşver onu sen bende hemcinsimi savunmam ama değmez gerçekten değmez yazdıkça daha çok umursamaz seni defolsun gitsin emin ol çok iyi bir insan çıkacak karşına hep buna inan
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim sağ ollun
Tamam bir daha yazma, sessizliğe bürün, onun adına hiç bir şey yapma, paylaşma instada, ya da WhatsAppta, ya da herhangi bir sosyal medyada. Sessiz kal. Sana dönecektir.
En İyi Cevaplar