Kadınlarda erkeklerde sabırlı değil. İnsanlar artık çok sabırsız. Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. İnsanlar Çok tatminsiz. Bencilleşmiş herkes. Şükür yok. Bugün Sabah Kahvaltı yapıyoruz. Dünden herşeyi aldım. 1 adet evde normal ekmek vardı, Evde Dün Yulaflı ve çavdarlı ekmek almıştım, Bugünde tam buğday ve 1 adet normal ekmek aldım. Neden Normal ekmekten 1 adet almışım diye kahvaltı boyunca surat yaptı trip attı. Kahvaltı bittiğinde normal ekmeğin yarısı bile yenmemişti. Çocukların yanında birşey diyemedim. Şükretmeyi bilen kişi sabır da gösterir bence. tatminsiz ve açgözlü insanlar. ondan da sabır göstermiyoruz. ve kadın erkek te farketmiyor
1|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 11,1b görüş paylaştı.
Fenomen
+1 yıl
Annelerimize bakınca kadınlar olduğu aşikar hocam :D
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
boncuksultan | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
+1 yıl
Ne anlamda sabır ama? Mesela başlangıç aşamasında ben sabırsızım. Bir şey olacaksa olsun, olmayacaksa önüme bakayım isterim, bir aksiyon beklerim. Ama ilişki içinde yaşanan sıkıntılar dersen, evet, bir kere sevdim mi kolay kolay gidemem.
Çok seven ama çok heyecanlı olan taraf genelde erkek. Büyük bir hevesle başlıyor ama sonra hevesi kaçınca sönen balon gibi sıkıldım deyip gidiyor. Kadınlar ise sabırla cidden tanımaya olması İçin her şeyi deniyor. Ama her erkek de her kadın da aynı değildir. İllaki istisna vardır ama çok isteyen çok sabırlı olamaz. Oladabilir.
Kadınların konuştuğu, kadınların yaşadığı, kadınların hissettiği, kadınların talep ettiği, kadınların takdir ettiği, sadece kadınların üzüldüğü bir dünyaya doğru gidiyoruz. Erkek semer vurulan bir vasıtadır. Zengin iseniz mesele yok. Paranızla satın alabiliyorsunuz. Bu toplumun her kesiminde böyle artık. Duyguları konuşmak beyhude bir uğraş
bence erkekler sabırlı kadınlar yok özel günüm yok hormonlarim derken herturlu sinirini atabilir ve sabir etmesi kolay olur ama erkeklerimiz napsin bisey dese kadin herturlu hakli 😀😀 o yuzden erkekler herkosulda sabırlı
0|2
1|0
mmssgreyy | Aşk İlişkileri konusunda 625 görüş paylaştı.
Bilge
+1 yıl
Genelde kadın erkek olarak ayırmamak gerek bence ben sabırlı erkeklerde gordum bı okdar bayanlar da ama daha duygusal varlıklar oldgumuz ıcin bayanlar belkı bir tık daha sabırlı olabılır.
En İyi Erkek Görüşleri