Evliyim, eşimi aldatıyorum. Sevgilim de nişanlı?

Merhaba , öncelikle şunu söyleyeyim, anlatacaklarım fake değil... Filim gibi bir aşktan/gerçek ötesi tutkulardan bir kesit... Lütfen ahlak bekçileri yazmasın, ben ne ahlak bekçisi, ne dindarlar gördüm...

Eşimle evlendikten 4 sene sonra o karşıma çıktı. Ben bir firmada müdürüm ve personel olarak işe aldım onu. Aramızdaki çekim o kadar güçlüydü ki, 1 ay sonra beraber olmaya başladık, beni büyülemişti, hala da öyle. İster inanın ister inanmayın ama onunla deliler gibi birçok yerde s. yaptık, yapıyoruz da. İş yerinde, avm'de, denizde, eski apartmanların içinde, otellerde... hatta eşim olmadığında eve getiriyorum onu...

Benden önce 6 senelik bir ilişkisi olmasına rağmen, benimle tanıştıktan 1 ay sonra onun ilki olmuştum, evlenemeyeceğimizi bildiği halde... Birkaç sene sonra birisiyle çıkmaya başladı ama biz tabi ki görüşmeye devam ettik, sonra nişanlandı ve hala görüşüyoruz. İlişkimiz 5 senedir devam ediyor. O da evlenecek ama biz yine görüşmek istiyoruz. Çok zor zamanlarımız oldu; ama birbirimize söz verdik. Hayatın getirdikleri ne olursa olsun, birbirimizden ayrılmayacağız... O da nişanlısıyla evlenmek zorunda olduğu için evlenecek, tıpkı bu fake dünyada herkesin birbirine bakarak yaptığı taklitler gibi...

Evet böyle hayatlar da var. İki yüzlü, herkesin maskeler taktığı ve yalancı olduğu bu yalan dünyada gerçek aşkı bulabilen şanslı insanlar da var. Şimdi bu yazdıklarımı oyunca bana kızmak isteyen, hor gören ayıplayan insanlar için söylüyorum. Siz bizim kadar şanslı değilsiniz, siz bu bahsettiğim Fake dünyadaki fake hayatlarınızda mutluluğu yakaldığınızı düşünüyorsunuz. Tek doğru yolu siz biliyorsunuz değil mi? Sizin hayal bile edemeyeceğiniz GERÇEK mutluluğu, ancak filimlerde olur diyeceğiniz aşkları yaşayanlar var.
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle söyliyim;
1- Hergün işyerinde bana oral yapan çok tatlı bir sevgilim (aynı zamanda da asistanım) var.
2- Evet ikimizin de hayatında başka birinin olması olaya daha da heyecan katıyor.
3- Onunla çatır çatır her yerde s.. vişiyoruz. Resmen filimlerdeki gibi...
4- Troll değil, gerçeğin ta kendisi... :)
Evliyim, eşimi aldatıyorum. Sevgilim de nişanlı?