2 gün önce sevdigim kıza açılacaktım bir yere davet ettim ama kız anladı ve daha teklif etmeden reddetti Lütfen tamamını okuyun?

Cumartesi günü kıza yazdım yarın seni bir yere götürmek istiyorum konuşmamız gerekenler var diye kız ın işi varmış sonra yapalımdedi. Pazartesi akşamı bana yazdı ve dediki ben senin ne söyleyeceğini biliyorum dedi ve şöyle devam etti hiç söyleme ben seni hep kardeşim olarak gördüm ve bu değişmeyecek dedi. Benim derdim beni reddetmesi değil ben daha birkez olsun seni veviyorum diyemedim ya ona yanıyorum sizce ne yapmalıyım ben bu kız için ölürüm ama o bana bunları söylüyor onun için herşeyi yaptım ama olmuyor. O sırada benim içime bir öfke geldi ve mantıklı düşünemedim kızı tersledim çok pişmanım keşke sorsaydım neden bana bir şans vermiyorsun diye lütfen yardım edin ben onsuz yaşayamam ne yapacağımı bilmiyorum.
2 gün önce sevdigim kıza açılacaktım bir yere davet ettim ama kız anladı ve daha teklif etmeden reddetti Lütfen tamamını okuyun ?
2 gün önce sevdigim kıza açılacaktım bir yere davet ettim ama kız anladı ve daha teklif etmeden reddetti Lütfen tamamını okuyun?