Cumartesi günü kıza yazdım yarın seni bir yere götürmek istiyorum konuşmamız gerekenler var diye kız ın işi varmış sonra yapalımdedi. Pazartesi akşamı bana yazdı ve dediki ben senin ne söyleyeceğini biliyorum dedi ve şöyle devam etti hiç söyleme ben seni hep kardeşim olarak gördüm ve bu değişmeyecek dedi. Benim derdim beni reddetmesi değil ben daha birkez olsun seni veviyorum diyemedim ya ona yanıyorum sizce ne yapmalıyım ben bu kız için ölürüm ama o bana bunları söylüyor onun için herşeyi yaptım ama olmuyor. O sırada benim içime bir öfke geldi ve mantıklı düşünemedim kızı tersledim çok pişmanım keşke sorsaydım neden bana bir şans vermiyorsun diye lütfen yardım edin ben onsuz yaşayamam ne yapacağımı bilmiyorum.
2 gün önce sevdigim kıza açılacaktım bir yere davet ettim ama kız anladı ve daha teklif etmeden reddetti Lütfen tamamını okuyun?
Kardeşim bak deneyimli biri olarak söylüyorum sakın YAPMA! Seni seviyorum falan deme kız seni sevmiyor bu kadar basit ve asla sevmicek böyle davranmaya ve duygularına yenik düşmeye devam edersen hem kıza hemde kendine olan saygını kaybedersin inan bana ilerde anlarsın yapma sakın uğraşma.
Çok nazik bir kız, helal olsun. Triplere girip ego kasmamış.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abicim karşısına çıkıp seni seviyorum dememi bile çok gördü bana. Eğer açılsaydım ve reddedilseydim daha iyiydi bu kadar etkilenmezdim birkez olsun en azından sevdiğimi söylerdim
Seni kardes olarak görüyor kız daha neyi zorluyorsun zorlamı beraber olacaksın
1
0 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 gün önce sevdigim kıza açılacaktım bir yere davet ettim ama kız anladı ve daha teklif etmeden reddetti Lütfen tamamını okuyun?
En İyi Cevaplar