Aşk İlişkileri "Aşk Tanrısı Eros" sen olsaydın, okunu kime atmak isterdin? ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Galiba ben, eskiden bana yüz vermeyen kızlara atardım. Sonra da ben onlara yüz vermezdim. :)Peki, "Aşk Tanrısı Eros" sen olsaydın, okunu kime atmak isterdin?#ProofStriker06#Aşkİlişkileri "Aşk Tanrısı Eros" sen olsaydın, okunu kime atmak isterdin? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
3ylem Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Ben kesin tüm okları kendime atardım ki şu aşkı bende bir tadiyım heyecanla kalmasan her sey. 1 0 Yorumla
Kablelvukuuu Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kalbimi saplardım.😀 Fenomen olmuşsunuz tebrik ederim :)) 1 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Teşekkür ederim. :) Yorumla
colkaplani34 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Kimseye atmak istemiyorum :) tebrikler sen de fenomen olmuşsun :) 1 1 Yorumla ProofStriker06 Teşekkür ederim abi. :) Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Oku attıklarım bana dönecekse gözüme çok kişiyi kestirdim 1 4 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl İnşallah döner abi. Bu arada aşağıda ‘annene’ diye atılmış saygısız bir yorum var. Rica etsem ilgilenir misin? Yorumla novel +1 yıl Göremedim yorumu :)Bu arada fenomenliğin için tebrik ederim. Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Kaldırıldı. Teşekkür ederim abi. :) Yorumla novel +1 yıl Rica ederim. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Önüme gelen herkese atardım :D :D 1 0 Yorumla
okurhanımm Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Eskiden bir filortum vardı çok iyi adamdı vesselam. Ama duygularımız karşılıklı olmadi. Ona atardım heralde. 1 1 Yorumla AYuBoĞaN +1 yıl Eros benim ok lazımmı hahahah Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şu an kimse çok tembel herhalde kafası estikçe sallıyor kime gelirse, sonra platonikler kafayı yiyor. 1 0 Yorumla
volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O'na...Ve sigaralar kendiliğinden yanmaya başlar... 2 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Sıradan başlar, önüme gelene atardım herkesi birbirine aşık ederdim. 1 0 Yorumla
Jassmenn Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl "Ben aşka inanmam arkadaş, aşk diye bir şey yok." Diyenin totosuna oku fırlatırdım 😂😂 1 0 Yorumla
mavi6 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Bende ki bu sakarlik varken gider başkasina isabet ettiririm 🙈😄 1 0 Yorumla
heartbroken2010 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Zengin yakisikli merhametli vicdanli sadik koca kalbli birine ama iste buda bir hayal... 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisii Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Önce kiğılı mağazasında benimle ilgilenmeyen çalışanlara sonra bütün yakışıklılara atardım. :D sonra yüz vermezdim :D 1 0 Yorumla
SnglTncy Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Ben olsam o oku muhtamelen kendime atardım çünkü öyle şanssızım 😀 1 0 Yorumla
_-AngelOfGothıc-_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Okları benden uzak tutun yanlışlıkla vururken öldürürüm ben :D elimin ayarı yok :) 1 0 Yorumla
đoona Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Evlenmiyeceğim diyenlere inat ilk onlara oku atardım. 1 0 Yorumla
Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Eros olsam oku ıskalarım o derece...İlginç bir strateji... 1 0 Yorumla
Mireya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Ben kimseye atmazdım. Kendi kendine aşık olan biriyle tanışmak isterdim. 1 0 Yorumla
BirErkek5234 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Trump ile Putin'e. İki dünya süper gücü bir olunca samanlık seyran olurmuş 😀 1 0 Yorumla
Doriangrayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Okulumdaki tüm öğretmenleri birbirine aşık ederdim. Birazda onların kanı kaynasın 😃😃😈 1 0 Yorumla
banabirisimgerekli Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Öncelikle kendime bir ok saplardım. Sonrasına bakarız... 1 0 Yorumla
GolgeAdam_ Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Atmazdim kimseye.. Askin bile dogal yollarla olani guzel.. :)) 1 0 Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl @StolenpazzoS ile gigi hadid atardım abi olduğum için baktım toto kalkıyor o ok kibariyeye gider söyleyim ama :) 1 2 Yorumla StolenPazzoS +1 yıl Tobbee 😂😂 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl nişancılığımı bilirsin ıskalamam emre :) Yorumla
DönerseBenimdir Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Allahtan baska ilah yoktur Eros Allahin gunahkar bir kuludur. 2 0 Yorumla
KolsuzAhtapot Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Boşver kardaş bu zamana kadar aşktan anlamamisşa yayı da soksan nafile. 0 0 Yorumla
Damlakatre Takip Et Master Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl Hiç kimseye atmam... Kimseyle uğraşamam ben.. ayrıca oklar öyle havadan bedava gelmiyor... :P :P :P 0 0 Yorumla
ferhat0376 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kendi kıçıma arardım işin gücün yok yaptığın işi skm ne proje yiyen Yeşim derdim 1 0 Yorumla
mrt555 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kesin hedefi kaçırır kalbi yerine kıçına saplardım oku 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bekir e sonra kendime en nefret ettiğim kişiye de kankam için atar hayatını zehir ederdim 1 1 Yorumla Sinsirellaaa__ +1 yıl O kadar abartma seni bamyaya. rler bak sonra hemde eros okuyla açarlar girişi sonra sokarlar çok kötü dikkat et çilingir çıkmasınlar Yorumla
ma2003 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl şimdi okun içinde bir güç var demekki ben olsam onu yakardım havaya karışsın herkes sevgiyi öğrensin 1 0 Yorumla
Blackgirll_1453 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Kendime atarım, başkası mundar eder kkgkf 2 0 Yorumla
Kapaçeneni_plizz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Erosbulara atardım eheuhu 2 3 Yorumla Pikachu23 +1 yıl Maalesef bu sefer olmadı S. Kabul et 😏 Yorumla Kapaçeneni_plizz +1 yıl Bir hesapta kal pikacu Yorumla Pikachu23 +1 yıl Pika 😔😔 Yorumla
SibelErdem Takip Et Master Yaş: 54 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bir tek kendime atardım başkasına gerek yok ☺☺☺ 1 0 Yorumla
Mr-GYC Takip Et Master Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl O oku kırardım. Öyle gelecek aşk yere batsın 😂 1 0 Yorumla
thebestspeaker Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl eşime atardım tekrar aşık olsun diye🤓 1 0 Yorumla
Melek2882 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl 4 senedir sevdiğim ama beni sevmeyen sevdiğime atardım taş kalpli 0 0 Yorumla
Nükleerbaşlıklıkıızz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sana 1 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Ahaha teşekkürler. Yorumla
Kvlsnsntavsanlar98 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Beni beğenmeyip senden bir bok olmaz diyen kişiye 1 0 Yorumla
Sezatekin Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Tanrımı aşkmı ne sacmaliyorsunuz bee erosta kimm 1 0 Yorumla
çıtırımbea Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı. Yok ederdim oku 😂 1 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç kimseye atmazdım 1 0 Yorumla
IıSMYRNAıI Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Öyle biri yok jdhd 2 5 Yorumla Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ +1 yıl Uzaylı var ama ismini vermek istemiyo 😂😂 Yorumla IıSMYRNAıI +1 yıl 😂😂😂jdjdjsjsj Yorumla Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ +1 yıl Hadi yine iyisin ifşa ettim seni 😂 Yorumla IıSMYRNAıI +1 yıl Bu yaptığın ilginç bir strateji 😂jdjdj Yorumla Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ +1 yıl Fazlasıyla amiralim 😂😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar