İnsana yine kendi cinsinden zarar geliyor
Lütfen 🙏🏻 biraz empati
siz sevdinizdemi evlendiniz çocuk içinmi kdınmı yaratıyor yoksa sizmi yaracısınız çok ayıp burdada böyle yazmak o kadın eşinize saygısızlık edebsizlik sayarım lütfe eşinizi üzmeyiniz hızır as la musa as mın arkadaşlıgını okuyun çocuga nne yaptıgını allah hayırlı kılarsa ibrahim as hanımı 89 yaşında çocuk dogurdu rab dilerse verir tıp bu konuda çözüm buluyor olmazsada eşiniz gücünüz yerindeyse onayını alın evlenin amma eşinize saygızızlıgı resen kınarım onu kırmayınız tebligim bu olursize efendim
What?
Sevgilinizin evlenmeden evvelki inceligini unutun. Evlenmeden evvel başka evlendikden sonra başkadır.
O sevgilim dediginiz kişiyle evlenseydiniz evlendikden sonra degişmiyeceginimi sanıyorsunuz?
Böyle şeyleri çekinmeden kocanızla açıkca konuşmalısınız.
Bu arada unutmayınki çogunluk sizin durumunuzdadır.
Daha neler göreceksin canım 5 ayda eski sevgilini mi hatırladın hemen.
Sevgiliyken herkes ilgili olur evlenince ne oldukları çıkıyor meydana
5 ay değil 5 yıl
Evli misin
Ay pardon
Bende 3 senelik evliyim ayni sekilde ayni seninki gibi alıştım ben sende alış bu saatten sonra bisey değişceni sanmiyorum
Hata bir eşini eski sevgilinle kıyaslama
Hata iki eski sevgilini hala unutamamışsın
Eşinin hatalarını saymıyorum erkekler öküz zaten😁😂😂
Evet 🙁
.
Önceki sevgilisi ile neden evlenmemiş,
Oda öküz mü sizce?
Onun hakkında bilgi vermemiş ama diğer erkeklere bakacak olursak o da öküz malesef😁😂😁
@experienced16 hayır öküz değildi. Sadece bazı konularda anlaşamadık
Soran hanım öncelikle eşinizi başkasıyla kıyaslamayın boşanma sebebi bile olabilir 😂😂😁
Cevap
40Cevap
4 yıl oldu evleneli bende ama bunları açıktan burda yazmayacam konuşmak istersen takip isteği yollayabilirsin
Mesaj yazamıyorum sadece takip yollayabildim
Flört etmekle aynı evde hayat paylaşmak çok farklı şeyler belki eski sevgilinle de böyle olacaktın belki sende de değişiklikler var ama sen farkında değilsin
Neden kocandan önceki sevgilinle evlenmedin ki. Bu işin sonu iyi değil. Dikkatli ol bu aralar. Hamile kalma.
Onla bazı konularda anlaşamadık
Aldatamam. Yatakta sorun yok. Orda da şöyle sorun var. Canı isteyince yanaşıyor
seni gerçekten seviyorsa, aldatmıyorsa, namusluysa takılma böyle boş şeylere çocuk olunca unutursun hepsini. bekarım bu arada sana akıl verecek bir durumum yok aslında
Eski sevgilm diyirsun kesin flort zamanlari eger onla evlenseydin Şu an oda kocanin yaptiklarinin aynisini yapicakti emin ol 5 sene gecmis.. Cocuk yapin anca kendinize gelirsiniz
Bütün erkekler böyle mi yani
Evet 😉
Yok be saçmalama. Yapmayın şöyle genellemeleri ya
Birak kardes biz erkeklerin geneli boyle kabul et bunu
Yok hocam edemiyorum
@TavsanKatleden ağlamak istiyorum
Kocanla konuş bu durumu bence
Keske insanların icini bakip kelek mi degil mi anlayabilseydik bes on yillik geleceğimizi görsek onlarla acaba oyle olunca kac kisi birbiriyle evlenirdi
üzüldüm senin adına. mutluluğu dışara ara demiycem ama evde olmadığı kesin.
Senin evlilikten ne beklediğini anlamadım evlilik aşkı öldürür siz heyacanıda kaybetmişsiniz
Teknolojisiz gün yapın mesela salı
Tv evden atın
Çocuk yapmayı deneyin evinizi şenlendirin o işi yapıyordursunuz
Mutsuzsan çocuk yoksa ayrıl
Sakın burdakilere bakıp çocuk yapma sıkıntın 2ye katlanır
Katılıyorum. Çocuk doğurunca daha da zorlaşır her şey. Bu sefer başka sıkıntılar başlar. Zaten çocuk doğur düzelir mantığı kadar saçma bir mantık yok
Evet kesinlikle
Ortak paylaşabileceğiniz hiçbir şey yok mu? Meslekleriniz neler
İlgisini çek ablacım sen ilgisini çekemiyorsan adamda tvye yönelir tabi
Ben cinsellik istemiyorum. Varlığımın farkına varsın istiyorum
Teşekkürler
belkide dikkat cekici degilsindir yorgun geliyordur eve ne bilim insan bazen kendinde aramali bazi seyleri
Siz dua edin eve geliyor en azından kötü bır niyeti yok bence eşinizin evlilikler bır zaman sonra monotonlaşıyor eski sevgilinizlede evlenseydiniz olacağı buydu çoçuk yapın eviniz neşelenir 😊
Sevgili olmadan evlenmedin onceden de boyledir aklin nerdeydi acaba
Daha sevgilim bile yok bekarlık sultanlık bebeğim ya :)
Yaşamayan yok ki. Önceki sevgilin de aynı olacaktı. Erkeklerden paradan başka bir şey beklememek lazım.
Davranislar hakknda biraz bisiler paylasirmisin sana nadil davraniyor peki
Selam verip giriyor içeri. Ne yemek yaptın. Hazırla yiyim o kadar. İyi geceler deyip yatıyor
Çocuk olsun da daha da mı kötü olsun
henüz evlenmedim..
ama sanırım evlenirsem de hayal kırıklığı olacak..
evlenmedim bilmiyorum birazda bundan korkularim var şimdi o adamla bir ömür nasil geçicek?
tabi yaşayanlar çok var benzer şekilde ama sen biraz evliliğini ilgisini canlandırmak için bişeyler yapsan
malesef kadınların genel sorunu erkekler kadını elde edene kadar peşinden koşup evlenince hemen ihmal ediyorlar, çocuk yoksa boşanabilirsin? yatak odasında da mı ilgisiz
Konusirsan halolacaktir . esinin kafasinda senle ilgili soru isaretleri var sanirsam
Bende basarisiz bir evlilik yasadim. Sanirim kafalarin uyusmasi?
yaw bir evlenseydımde hayal kırıklıgı yaşasaydım biz daha evlenemedık :D
Daha yaşamadım ilişki konusu hariç. İlişkide problem çok
bazı erkeklerde bu oluyor malesef ama sen onu eğitebilirsin
Ben ayni sebeplerden dolayi boşadım..
Anliyorum...
Bir kadinin dusmani sadece hemcinsleridir. Sen iş dunyasinda bir de gör.
Eşini başkaları ile kıyaslaman hiç olmadı ama madem öyle sende küçük sürprizler yap o da alışır
Bu tip durumlarla çok karşılaştım.. İstersen seni dinlemek isterim..
Neden evlendiniz peki
Mutsuz bir evliliği daha ne kadar sürdüreceksin
Evli değilim ama çocuk tan dolayı olabilir mi
Peki böyle bir insanı neden cekiyorsun?
Boşanmak istemiyorum. Seviyorum eşimi. Ama bu tavrı beni çıldırtıyor
Ya beni yanlış anlama sadece sevmek yetiyormu? Mutlu olamadıktan sonra sevmenin ne anlamı var arada özel oldugunu hissetmesi lazım birde böyle devam ederse zaten ilerde dayanamazsın
Galiba 🙁
Yasadım biliyorum bu şekilde yurumuyor mutlaka bitiyor memnun olmadıgın sürece sakın cocuk yapma
Birde söyle yapabilirsin al karşına acık acık konuş bü şekilde davranmaya devan edersen ilerde sıkıntı yasarız de anlat düzeldi düzeldi düzelmedi kararını ver yaşında cok geçmeden
Bunu değiştirmek için be yaptın Peki?
Alın size evliliğin özeti.
Tanımadan m evlendin?
Hayır flört ettik. O zaman çok ilgiliydi
Evet
Çocuk yap daha ilgili olur emin ol
Evliliginizi hareketlrndirmeniz lazim
sana yaklaşımı hepsi bu mu önceden böylemiydi
Köprüyü geçene kadar iyiymiş
Bunu oturup konuştunmu eşinle dertleşmeye ihtiyacın var
O zaman eski sevgilinle takılsaydın
Çok öyle evlenipte pişman olan arkadaşım..
Niye böyle oluyor
İstediğini veya umduğunu bulamıyor..
Sende de öyle bir durum var galiba..
Böyle olacağını bilseydim hiç evlenmezdim
Dertleşmek istersen beklerim..
Öyle kocalar size yazık ediyo
Sende benim gibi yanlış kafayla evlenmişsin
Kacan balik buyuk olur
sana benim gibi birisi lazim
Bama kaç benimle evlen
Neden ki öyle oldu
Tok😊