Annem geçen sene umreye gitti annemi umreye kaydeden bir çocuk var çok yakışıklı 😂😂😂neyse ben çocuğa mesaj attım bir bahaneyle bir kaç kere öyle konuştuk falan hatta çay falan da içtik instagramdanda takiplesiyoruz 😂😂😂Bugün doğum günüymüş instagramda böyle bir hikaye paylaşmış az önce doğum günü mesajı atsam mı sizce?😂😂
Bak şimdi ben bunu ilk annemin whatsabinda görmüştüm anneme cuma mesajı falan atıyordu ama çok dikkatimi çekmemişti neyse bizim meydanda caminin orda gördüm çok yakışıklı çok tatlı bir çocuk dedim sonra ben bunu bir yerden tanıyorum ama nerden diye düşündüm sonra annemin telefonundan gördüğüm aklıma geldi eve gittim hemen annemin telefonundan numarasını aldım mesaj attım işte beni aramışsın tanıyamadım gibisinden oda sen kimsin ben kimseyi aramadım dedi ozaman kısa bir konuşmamız oldu numaramı kaydetmiş çünkü whatsaptan hikâyelerime bakıyo ben kahve fotoğrafı paylaştım onu görmüş mesaj attı fal haramdır diye
Bende cevap verdim öyle konuştuk sonra ben ona bir bahaneyle mesaj attım işte kurşun döktürmeyi düşünüyorum ama onun içinde günah diyorlar doğrumu dedim oda cevap verdi yine kısa bir konuşmamiz oldu. Sonra bana instagramdan takip isteği göndermiş ben şok oldum tabi kabul ettim bende ona istek gönderdim oda kabul etti sonra fotoğraf paylaştım onları beğendi hikâyelerime bakıyo falan.
10 15 gün önce annemle meydana gittik ezan okundu annem cami de namaz kılayım dedi camiye gittim orda Kuran okuyan biri vardı okuyan o çocuktu ve sesi çok güzel sesi insana huzur veriyor yani neyse işte aradan 3 4 gün geçti ben ezan saatinde camiye gittim yine o Kuran okuyordu onu dinlemeye gittim zaten neyse ezan bitti namaz bitti ben camiden çıkıyordum karşılaştık işte beni gördü tanıdı şaşırdı selam verdi falan hayırdır dedi bende annem bankaya gitti telefonu evde unutmuş evden çıkmadan önce camide namaz kılar öyle giderim dedi bende belki burdadır diye geldim baktım ama yok dedim bahane tabi bu 😂😂😂😂 işte çocuk dediki hii bankaya gitmiştir belki de dedi olabilir neyse görüşürüz dedim oda ya bisey diycem dedi bende tabi buyur dedim oda dün akşam whatsapta hikayeni gördüm kek fotoğrafı paylaşmışsın dedi evet dedim oda kekler senden çaylar benden olur mu dedi ben şok ben iptal 😂😂😂
Bende oluuur dedim oda iyi o zaman yarın müsaitsen bekliyorum çay içmeye dedi bende tamam olur dedim sonra ertesi gün görüştük falan baya 3 4 saat konuştuk ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım 😂😂😂
En İyi Cevaplar