biz aslında çok iyi kardeştik o bana abla ben ona abi diyordum ama şimdi sadece pot kırınca abla diyo beni seven bir çocuk vardı gitmiş beni sevdiğini ona sölemiş çocuğu dövmüş bir daha görürsem seni öldürürüm demiş ...birgün biz servisteydik yolda babamı gördü aa kayınbabam dedi snra dA dilim sürştü dedi ben çalışkan biriyim o hiç çalışmazdı son zamanlarda çalışkan olmuş derslerde bazen bakıyo futbol maçı yaptık hep topu aldı benden su savaşı yaptık hep beni ıslattı ben okula gül götürmüştüm gülü aldı bende kızdım ona. gitmiş gülü suya koymuş geldi yanıma beni affet beni affet sen affedersen bu gül açar etmezsen ağlar dedi affettim biz sınıfın kapısının önünde durmuştuk.bir erkek geçti kızlar yakışıklı dedi ben tipsiz dedim o da ordaymışş bana mı dedin dedi hayır dedim sen başka erkeklere mi bakıyosun diyip kızlara hep siz alıştırıyosunuz bu kızıı diyip kızdı laf flan söledi ve beni sınıfa koydu . sonra ben niye öyle dedin dedim o da sana erkek gösteriyolar ahlaksızlar bir daha görmiyim dedi kardeş ayağına mı yatıyor öyle mi görüyoo yardımmmmm
Güncellemeler
+1 yıl
BANA KIZ AYARLA DİYO BAZEN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar