Seven gitmez evet; sadık kalınırsa, arkasından vurulmazsa, değersizleştirilmezse, hak ettiği gibi sevilir ve hürmet edilirse, aşka ve ilgiye boğulursa.
Seven gider evet; aldatılırsa, hak etmediği gibi karaktersiz durumlara layık görülürse, sadık kalınmayıp basitleşilirse ve seven gider evet; sevilmezse...
İhanet olmadığı sürece seven gitmez bence. Hoş bazı durumlarda ihanet olsa bile çok sevdiyse kalbi söküle söküle affedebiliyo insan.. Karşıdaki kişinin gerçekten ikinci şansı hakettiğini dusunuyosan bazı sevgiler denemeye değer olabiliyo. Ancak üçüncü dördüncü şans diye birşey kesinlikle yoktur. Olmamalı..
Neden kalmak yerine gitmeyi tercih ederler bilmem.. Sanırım sevgi tükenince gidiyorlar, ya da sevgi duymadıklarından başından beri. Ben her bahar aşık olmam ama Her bahar gitmek isterim. Gittigim olmadı hiç. Ama olsun… istemek de güzel…!
dogru seven daha yüzünü görmedigi ismini bilmedigi sorularına cevap alamadıgı kendisinin seveni hiç dinlemedigi insana kulluk mu yapsın seven onu kalbinde taşıyor oda aagında ayakkabı varmış gbi her dakika çigniyerek aptal yurduna koyuyorsa nedesin tşkr ediyor dahada o ayakkabılarınla beni çigneme zaten acılıyım vurupta oldürme ayaklarını altında ezme zaten can çekişiyor zalimmsniz siz diyor vesselam bence
arada şeytan olursa gider benim sevgilimle üç yıl beraberdik birden ayrıldı bir sebep de yoktu bir yıl ayrı kaldık ben çok ugraştım olmadı sonunda bir arkadaşımın tanıdıgı bir hoca varmış onun işini yapmış ona durumu anlattım hoca baktı biri bize büyü yapmış ayrılmamız için hoca onu 45 günde bozarım sevgilin sana gelecek barışıcaksınız dedi dedigi gibide 40 günde geldi benimle konuştu ve barıştık şimdi çok iyiyiz böyle durumlar malesef oluyor
ya gittiyim aslinda iyiydi. yani fal baktinonce aramizdaki kadinin ismini bile soyledi. duali su falan verdi bir ay doktum onlarin kapisina ama olmadi. cocuk rusyada benden uzakta belki de onuncin tesir etmedi😂ama dort ay oldu gecte olsa tesir etmesi gerekirdi😭
@iyera su dökme işi bende yaptım alakası yok uzakda olmasıda bir şey degişmez önemli olan işi iyi yapabilen hoca bana 45 gün bekle dedi 40 günde döndü sevgilim
Gerçek seven gerçekten sevdiğini hiç bırakmayan kişidir mücadeleyi ona inanmayı ve güvenmeyi hiç bırakmaz ona sadıktır her zaman ne koşulda olursa olsun her zaman sevmeyi bilendir ve gerçek seven hep iyi bir insandır
Sevmek yetmiyor bazen emek lazım ilişki adına karşılıklı tek taraflı olmuyor yorulan gidiyor bence ümitsiz olduğu için biseyler bittiği için noktayı koyuyor ve yoluna devam ediyor
Ailem istemezse vazgeçerim. Affedilmeyecek yanlışı olursa (aldatma gibi), din yönünden uygun değilse, sebep çok. Ama önemli olan geçerli bir sebep olması eften püften sebebler değil.
kirilmak, incinmek, gururunun binlerce kez kirilmasi , hic deger gormemek ne kadar seversen sev bir yere kadar dayanirsin bunlara karsi taraf ayni sekilde devam ederse gidersin ama sevgin ne kadar coksa o kadar cok dayanirsin
En İyi Cevaplar