Sevenler değer verenler hep üzülüyor diyorlar peki o sokakta gördüğümüz metroda otobüste avm de gördüğümüz mutlu mesut el ele çiftler ne oluyor o zaman anlam veremiyorum ya siz ne düşünüyorsunuz.
Herkes yalancı. O metrodakiler o cok mutlu bakan gülenler, ya ilişkiye yeni başladi ya da çok uzun zamandir birlikteler. Yani, yeni tanişanlar ve tanidiktan sonra arkadaş kalabilenler mutlu. Ikinci seçenekte cok az şu dönemde. Sevenler neden kaybeder? Zaten en buyuk kayibi sevmekte yapmiş. Bu devirde sevdiğine değil sevildiğine güveneceksin. Hayat enteresan ama boyle. Herkesin egosu yüreğinden önce geliyor. Karşi taraf seni sevsede, sevildiğini fark edince duyguyu sömürmeye başliyor. " seviyorsa bunu da yapsin , şunu da çeksin". Sonra bir bakiyorsun kendine olan saygin sevgin kalmamiş benliğini kaybeder hale gelmişsin. Bunu fark edince uzaklaşabilmek lazim. ya da hic bu hale düşmemek lazim. Sevmek yaninda sorumluluk getirmeli ama zorunluluk getirmemeli.
Çünkü aptal oldukları için.. Onu seven insanı ya da sevgilisini sevmesin o kadar hissettirmesin bak bakalım ne oluyor yüz veriyoruz birtarafları kalkıyor, bizi çantada keklik sanıyorlar..
kader efendim kader efendim ya mayasından ya da sütünde bozuklukluk olabilir veya yaşadıgının dogru olduna iman edenlerdendir 100 yalanda bir dogru çıkmaz kanında da olabıir inançsızda olabiliir veya parayı rab edinen cinstende olabilir veya kimsesiz darbeler yemiştir intikam peşindende olabilir bilemeyiz konuşmadan bilnmez ki efendim
Cunku seven insan hep daha cok sevmek istiyor seven insanda denge yoktur cıkar yoktur hep daha cok sevmek ve deger vermek vardır art niyet yok bu da karsıdakıne de bir zaman sonra sıkıcı bunaltıcı geliyor insanlar acı vermekten ve cekmekten haz alıyor
Sevenler ve değer verenler doğru insan hayatında ise kaybetmezler. Mutlu ve mesut olanlarda birçok insanı sevipte hayal kırıklığına uğramış insanlar. En sonunda doğru insan çıkmış oluyor belli aşamalardan sonra.
Her zaman bir taraf daha cok iliskinin yukunu sirtlanir ve kaybetmekten korktuğu için fedakarlik yapar. O kisi daha cok seven görünür. Diger taraf da bu yuzden kendini salar, umursamaz davranır ve görünür.
Belli bir zaman sonra elbet onlarında aralarında tatsızlık çıkıyor ama sen seçtiğin flört, ilişkili olduğun kişiyle en iyi zamanlarınızı geçirmeye bakın bence bu zaman ilişkiden zevk alırsınız. 👍🏻
En İyi Cevaplar