olgunlastırır hatta eskı hatalardan ders cıkarıp gelecege daha guclu bakmasını saglar bence belkıde adam gıbı sevenlerın aldıgı bır oduldur yanlızlık derım ben
Terk edilme sonrası tutumlarınıza göre değişir. Eğer olgun bir tavır takınıp yolunuza bakıp geleceğinize ve kendinize yatırım yaparsanız tabi ki olgunlaştırır. Burda asla üzülmeyin hemen unutmaya çalışın demiyorum tabi ki bir yaz dönemi olacak ama bu günlük işlerinizin önüne geçmemeli titiz olunmalıdır. Ve bu terk edilme fikrine saygı gösterip karşı tarafı rahatsız etmemek lazım. Bu ruhunuzu olgunlaştırır. Diğer türlü karşı tarafı sıkıştırmak aylarca sadece yiyip içip yatmak ve ağlamak size hiçbir olgunluk katmaz.
Bir hata yaptın ve terk edildin evet o hatan ve sonuçları seni olgunlaştirir. Karsindaki insan seni sebepsiz yere uzdu ve terk etti insanlara cok fazla guvenip baglanmaman gerektigini öğrendin olgunlastin, evet terk edildim ve tamamen benim hatamdi.
Terk edilmek degilde yasadiklarin vs bunlar seni belirli bir seviyeye tasiyor onceden kadinlarla konusamayan ben rahatlikla konusabiliyorum felan yani tecrube olgunlastirir desekte olabilir ozelliklede endustriden felan mezunsaniz 😂😂
En İyi Cevaplar