Flört zamanlarında bazı adamlar vardır kendini öyle bir pazarlar ki hiçbir kusuru göremezsiniz. Tabiri caizse gözünüze bir perde çekerler toz pembe görürsünüz her şeyi. Ama birlikte ilişkiye başlayınca yavaş yavaş gerçek yüzlerini görmeye başlarsınız. Aşkın ilizyonu kaybolur. Sizin hayatınızda da böyle kişiler girdimi gerçek yüzlerini görmeniz ne kadar zaman aldı? Aslında adam sandığımız insanların bir yalandan ibaret olduğu gerçeğini anlamanız ne kadar zaman sürdü?
Kızlar, şövalye sandığınız adamların, aslında alüminyum folyo kaplı birer yalancı olduğunu anlamanız ne kadar zaman alıyor?
O denli ağır travma yaratacak, meğer her şey bir yalanmış diyeceğim bir şey yaşamadım çok şükür de tabii ilişkinin ilk zamanlarında olduğunu sandığım kişi olmadığını anladığım oldu sonrasında.
Kendine güvenen, kendinden emin, ayakları yere basan bir adamla birlikte olduğunu düşünürken birden çocuk gibi her şeyi kompleks haline getiren, güvensiz, sürekli hatayı sende arayan ve haksız olduğunu kesinlikle kabul etmeyen biriyle karşı karşıya kalabiliyorsun.
İlişkinin yoğunluğuna, yaşanma biçimine göre değişir o anlama süresi. Bir de tetikleyici olayların karşına ne zaman çıkacağıyla alakalı. Yani ufak tefek şeyler oluyor ama onları pek görmek istemiyorsun sevdiğin zaman. Sonra öyle bir şey oluyor ki görmezden gelemiyorsun.
Şovalyeler aliminyum folyodan değil senin 10 sn taşıyamıyacağın demir zırhlarla kılıçlarla savaşırlar 1565 maltada aliminyum folyoyla savaşsalardı 200 bin kişilik osmanlı ordusunu 20 bin kişiyle yok edemezlerdi biraz genel kültürünü geliştir ondan sonra şovalyelere salla !
Hiç birinizi tanımıyorum. Ama düşbaz haklı beyler. Ne cahilce bir yorum yapmışsınız la siz 😂 adam ne demiş siz gitmiş şövalyeleri savunmuşsunuz. Ben bı kere daha anlatim yoksa şimdi bana da sallarsiniz. "Kendini şövalye gibi cesur, mükemmel bir insan olarak gösteren biz erkeklerin, aslında şövalye değilde, kendini şövalye gibi gösterip kızları kandiran bir yalancı olduğumuzu anlamanız ne kadar sürer" demiş.
Duygularla zeka bir anda yürümüyor ks'nin yaramaz çocuğu. tercih edilmiş yalnızlık yaşadığın sürece ne ala. o zaman ne diyoruz: yaşasın tercih edilmiş yalnızlık!
Maalesef günümüzde çikolata kaplı içi çamur olan erkekler çok. Bende çabuk güveniyorum ama artık daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Zamana gelincede değişiyor.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, şövalye sandığınız adamların, aslında alüminyum folyo kaplı birer yalancı olduğunu anlamanız ne kadar zaman alıyor?
En İyi Cevaplar