Bizim okulda bı çocuk var sürekli bana bakıyor sizce seviyormudur beni tahminleri alayım?

Okukdayiz aynı yastayiz onla sürekli bana bakıyor hep göze göze geliyoruz bana gülüyor bakıyor öyle bı bakiyorki bana o kadar anlamlı beni okulda görünce yüzü gülüyor sanki kankama dedim onu sevdiğimi kankamda gitti ona dedi nur seni seviyor diye oda gerçektenmi Frlan dedi kankamda evet seni seviyor dedi ve güldü sevindi sevdiğim çocuğun kankasi hadi sınıfa çıkın Frlan konuşun sevgili olun dedi ben fazla sıcak bakmadım sonra kankamla onu bekledik kankam sen nuru seviyonmu dedi oda cevap vermedi daha sonra ben ona bana gülümsedin göz kirptin dedim oda yoo frlan dedi inkar etti yalan söyledi bana sürekli bakiyon sevmiyorsan neden bakiyon dedim bişey demedi ve daha sonra kankam istiyonmu bişey söyle dedi ve hoca geldi sınıflara hadi dedi ve hocadan kaçıp yanıma gelip konusacaktik olmadı hoca izjn vermedi ondan sonra bidaha konuşmadık ama hala bakmaya devam etti sevgilisi oldu yine bana baktı şu an onun sevgilisi yok ayrildilar önceden sevgilisi olduğu için ona bakmıyordum ama artık çok birbirimize bakiyoruz ben merdkmerdivenl çıkarken beni görüyor öyle bı bakiyorki bana gözünü benden alamıyor bazen arkamdan çıkıyor dibime kadar geliyor merdiven leerd carpistik onla o kadar din dibeydik ki opisiopusuc çok yakındık yani saçımı kokladi kankam sormuş niye bakiyon diye oda dikatimi çok çekiyor ondan bakıyorum ona demiş yanımda erkek görünce kiskaniyor o zaman bana tavır yapıyor bakmıyor beni görünce arkadaşları Frlan ona diyor orda diye oda bana bakıyor sizce beni seviyormudur?
Bizim okulda bı çocuk var sürekli bana bakıyor sizce seviyormudur beni tahminleri alayım?