Eşinize/sevgilinize yılda kaç defa çiçek alırsınız? Peki ya siz kızlar.. Eşiniz/sevgiliniz size yılda kaç defa çiçek alır?
Hadi bakalım beyler itiraf zamanı...
Hadi bakalım beyler itiraf zamanı...
Sevgililer günüde almadı bugünde almadı evlilik yıldönümünde almaz yemeğe götürür onu da hediye sayar. Kızgınlıktan anlamaz darılsam kussem çiçek çikolata biseyler alıp affettirmez hemen anasına yetistirir anası da kosa kosa annemin yanına beni şikayet eder bu sayede azari yiye yiye annemden kendi kendime barışırım ozur bile dilemez keko.
Ama bu sene yok öyle kendi düşünmüyorsa s. ike s. ke alacak o hediyeyi zevksizin teki ama inat değil mi
Arada bir alır 😀
Kadınlar çiçektir Allah'ın bize verdiği en güzel hediye ve emanettir. Yalnız bırakmayalım onları her zaman yalnız olmadıklarını hissetsinler. İllaki belli bir gün olması gerekmez yok kadınlar günü yok sevgililer günü sevginin günü olmaz sevgi her an her gün olmalı.
Yok ki alalım... 🙃🙃🙃🙃
Olsa alican yani..
Eee almıyak mi yani...
Hahah bilmem.. Alırmısın 😝
Bilmem alırmıyim...
Mi acaba.. 😇
Acaba... 😈😈
Nasıl çiçek alırsın mesela... 😝😝
Onu da olunca söylerim...
Peh...
Cevap
17Cevap
Bizimkine çiçek aldın mı ne lüzum var boşuna para veriyorsun der hep.
Bu sorudan korktular sanırım.. Kimse gelmedi 😂
Yaaaa. Halbuki ne kadar güzel
Kadınlara çiçek alın.
"Ne lüzumu vardı. 3 günde solacaklar" filan demelerine de aldırmayın.
Biz kadınlar öyle bile desek içten içe gönlümüz okşanır.
Çiçek alacak birisi Yok kuzum hayatımda. Olsaydı da almış almamış çok dert etmezdim. içinden gelerek alıyorsa mutlu ederdi zira , diğer türlü ısmarlama hediyelerle mutlu olmam ben😊
@Burakm06 Maddi şeylere önem vermiyorum , benim mutlu olduğum şeyler çok farklı...
Bende maddiyatla ilgili bir vurgu yapmamıştım zaten. Geçmişte yaşanmış bir kalp kırıklığı şu an gelecek olan çiçeği bile anlamsız kılıyor demekki anlamnda söylemiştim yanlış anlaşılmasın. Sizi birşeylere olan inancınızı yitirmiş gibi hissettim. Hadsizlik yaptıysam özür dilerim
@Burakm06 estağfurullah hadsizlik falan da yapmadınız , özre de gerek Yok. öyle hissettirdiysem ben özür dilerim. mesele çiçek ya da hediye dğl, mesele alan kişinin gönlü... bende bunu anlatmaya çalıştım ama başaramadım galiba. mış gibi yapılan herşeye karşıyım, içinden geliyorsa alsın , gelmiyorsa alıyor-Muş gibi yapmasın demek istediğim buydu. içten bir gülümseme , tatlı bir sözde yeter , yeterki yürekten olsun...
@Burakm06 bazen aynı şeyi konuşup anlaşamadığımız oluyor hepimizin. bende anlatamamış olabilirim sağlık olsun😊
@Burakm06 teşekkür ederim size de iyi geceler 😊
saksıda çiçek alayım diyorum ona kim bakacak deniyor.. üç gün sonra soldu diye çöpe atacaksan aldığım hediyeyi, bence gerek yok almaya da..
Sevgilim de yok, eşim de.
Eğer olursa, doğumgünlerinde ve içimden geldikçe çiçek alırım. :)
Ben çiçekçiye dedim ara sıra götür ben parasını veririm dedim belirli günler haricinde
Eşim yok sevgili yuk bu yuzden anneye alırım ben herşeyin en güzelini🙄
Çiçek çaldığım bahçeyi yıktılar kentsel dönüşüm için 😂
Çiçeğe çiçek alınmaz ki.
Şu an alamıyorum alırız İNŞALLAH :-)
Ma kadınlar cicektir;))
Ensooooonnn vallaaaah hiç almamışam :D
yazık değil mi çiçeklere
Oda neymis. Cikolata cicek en guzeli cok aldim.
Ben hiç almam kız ayool
Her ay mutlaka alırım
Yılda 0 gün
Bir kere.
Önemli ünlerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar