Sevgilisi olanlara bir soru??
sevgilisi olan bir erkek neden başka bir kıza yazar?siz daha önce böyle bir şey yaptınız mı neden?
sevgilisi olan bir erkek neden başka bir kıza yazar?siz daha önce böyle bir şey yaptınız mı neden?
sevgili iidir hostur ama sevmeden sırf sevgılı olsun dıe takılıosan ya da sevıosan bıle daha iyisi daha guzelı neden olmasın dusunebılırsın sonucda sevmek de bir ana ait değilmidir bir seyler paylasmak degılmıdır.
daha guzelıylede bı seyler paylasmak onu sevme daha guzel gelebılır.
normal olarak her zaman daha iisini istersin en ii siyle evlenmek istersın normal seyler bence ;)
Çünkü kızların arkadaşlığı farklı sürekli erkek muhabbeti sıkıyor kızlarla seviye daha yukarda olur hep benim de sevgilim var ama başka kızlarla konuşur flört ederim ama bu demek değil ki aldatıyorum . Senin kastın aldatmaksa kız yetmiyordur erkeğe erkek de aldatır aynı şekilde bunu yapan kızlar da var tek taraflı düşünme.
Ilk bn cevap vermek istedim. Sevgilisi olan erkekler nedenmi baskasna yazar cunku kiymet bilmezler.ellerindekinin degerini bilmezler hep en guzel en iyi arama cabasndadrlar ve en onemlisi ask nedir bilmezler. Cogu;
kız ona ılgı gostermıştır kıpır kıpırdır tatlıdır neselıdır guzeldır zekıdır veya sende bulmayıp onda buldugu bırsey vardır veya erkegın sadık degılır farklı heycanlar arıyodur
Cevap
10Cevap
1 kişi hariç dünyada ki bütün dişiler dünya ahiret bacımdır felsefesiyle hareket ettiğimden mütevellit kimseye yazmam bakmam bile .
kızda yapsa erkekde yapsa sevgılısı varken baskası ıle konusan i*nedır gozumde
doyumsuzdur cunkı
şerefsiz olduğu için bakar ve konuşur bu kadar basit!
yapmadım ama gerçekten sevmiyordur gönül eğlendiriyordur sadece...
Kızlar yazmasa bizde cevap vermeyiz. Genellikle onlar yazıyor.
Tüh ben cevaplayamayacağım bu soruyu...
Olmayanlara soru soran yok mu
hayır yapmadım
yapmamda
erkek adam aldatir :))
kiskandirmak icin yapar
Yok ki... :)
Erkekse normal :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar