Bir kız yüzünden dayak yemeye maruz kalsaydınız beyler ne yapardınız ?

merhabalar cümleten hayırlı geceler herkese OKUYANLARA TEŞEKKÜRLER SIMDIDEN arkadaşlar sorum acık . ve net yaklasık 3 gün önce böyle bir olaya maruz kaldım ve size kısaca bir anımı anlatmak ısterimki bir kızla tanıstım kızla konusurken son günü acayip bir değişik tavırlarla karsılastım bulusma isteği olsun bel altı konusmalar olsun bu işin içinde birşey oldugunu ogrendım ve nederse kabul ettim tahmınlerımdede yanılmadım bulusma yerı ayarladı bir parkda ve buluscagımız gününde ben parka 3 saat erken geldim arabanın içinde oturup öyle ortamı gözledim parkda 4 tane adam geldi agacın altında oturdular bulusma saati gelince benı aradı kız neredesın geldınmı dıye aradı geldim deyip arabadan ındım yanına dogru gıttıgımde oturduk 15 20 dakika konustuk ondan sonra bana markete gidermıs gibi yap kaç dedi seni abimler dövmeye geldiler dedi bende farkındayım zaten olup bıtenden dedım şaşırdı kaldı kız ama cagır bekliyorum dedım bu adamlar yanıma gelip birader gelsene bir diye cagırdılar neyse kalktım gittim kızda arkadan bagırıyor yapmayın etmeyın dıye ulan madem dayak yememı ıstemıyordun ne dıye cagırdın bunları onu anlamadım gitti zaten. bu adamlar benı biraz sessız yere goturduler nıyetımı sordular nıyetım yokşu antanısma asamasındayız dedım bızde tanısma dıye bırsey olmaz dedı istedigini cagır beklıyoruz dedıler bende gerek yok dıyınce beklemedıgım anda bırısı yumruk attı bana zaten boş gezmediğim için silahı cıkardım hemen bunlar bırden yalvarmaya başladılar tamam tamam sakin ol diye halbuki cok sakinim korkutmak amaçlı havaya 3.4 el sıkdım bunlar topuk kız sımdı öyle benı arıyor ama acmıyorum siz olsaydınız ne yapardınız böyle brşey yaşasaydınız ? uzun ama artık k.bakmayın okuyanlara teşekkürler.
Bir kız yüzünden dayak yemeye maruz kalsaydınız beyler ne yapardınız ?