Bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun yine de erkek tarafından korunmak kollanmak biraz ona muhtaç olmak ister. Ayakları yere ne kadar sağlam basarsa bassın erkeğin hükmedici tavırları abartı olmadığı sürece hoşuna gider. Ben aksini söyleyen kadınları ciddiye almıyorum. Şu aşırı feminist olanlarda zaten hormon problemleri var gibi davranıyorlar.
Bu böyledir. Doğada da böyledir. Evrenin her noktasında bu böyledir. Erkek baskın olmak ister. Kadının da hoşuna gider. Bu demek değildir ki kadın ezilsin, sinsin, sesi soluğu çıkmasın. Hayır.11 Yorumla- 1 yıl
🌸👏🏼
En İyi Cevaplar
+1 yılGüçlü kadın.
21 Yorumla- +1 yıl
💜💐🍓
+1 yılİnsanlar son dönemlerde resmen kızlar ve erkekler olarak ikiye ayrıldı senin şu an yaptığın gibi. Biri ortaya laf atıyor hemcinsi olanlar birbirini savunuyor. Her insan farklıdır bu yüzden herkese aynı diyemeyiz "Erkekler" ya da "Kadınlar" dersen herkesi aynı kefeye koymuş olursun. Kötü erkek de vardır kötü kadında.
Mesela sen olaya genel olarak bakmıyorsun tek taraflı bir paylaşım yapmışsın. Eminim erkek olsan bu paylaşımın tam tersi olurdu.
Erkekler olarak cevap vermeyeyim de bana göre mantıklı olması yeterli.30 Yorumla
+1 yılOrta şeker.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadın ben düştüğümde elimden kaldırıp yüreğinde taşıyacağı için benim için kutsaldır
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Güçlü kadınlar
#kadinlargünükutluolsun20 Yorumla
+1 yılUlan herkes de güçlü demiş ama karşısına bir zeki bir dişli kadın çıktı mı hemen pısıp "yok olmaz bunla abi yaa" diye geveliyorlar. Ne iş yani şimdi bu? Pısırık seviyorsunuz işte gel de gelsin git de gitsin guzel olsun Seksi olsun istediğimde kucağıma istediğimde yamacıma otursun acıkayım karnımı doyursun dışarı çıkalım dikkat çeksin ama bakan olursa gözünün gönyesini s*kerim.. OOO AÇIK KIÇA SERİN YAYLA! OLDU! Her boku aynı anda olsun ama benim lafım dahilinde. Namuslu demiş biri de senin namus tarifen nedir acaba? Hep ayakçısınız!
11 Yorumla
+1 yılHer ikisinide isterim, yeri gelicek yanlış bişey yaptığımda bana hükmedip beni yolumdan zorlada olsa çevirecek, bazende bana uyumlu olup elimden tutup onu her yere götürmeme izin vericek
Kadınlar kadınları daha çok metalaştırıyo aslında :/ bu kadar kategori yok ki ya12 Yorumla- +1 yıl
Bayildim bu yoruma... Bu yasta boyle bir yorum...+++
- +1 yıl
@uyuyançirkin :)
+1 yılGüçten kasıt sabit fikirli ve hiçbir şekilde teslimiyet ruhu olmayan kadınsa o tarz kadınları erkeksi buluyorum.
Ama zeki_ kendi ayakları üzerinde durup kimseye minnet etmeyen ve aynı zamanda zarif de olan kadınsa tabii ki böylesini severler.
Kimse hayatında sürekli ona yük olacak modunu düşürecek güçsüz birini arzu etmez..10 YorumlaKadın fıtrat olarak güçlüdür zaten. Öyle olmasaydı eğer doğurganlık özelliği kadına verilmezdi. Bir toplumun ahlakını kadın oluşturmazdı. Şehevi arzularını erkekten daha iyi kontrol edemezdi vs vs..
Bütün bunlara sahipken, sanki çok muhtaçmış gibi, erkeğin de gücünü kullanarak onu yönetmezdi.10 YorumlaBen güçlü kadını severim. Kendi ayaklarının üstünde durmasını bilen, nerede ne konuşacağını, nasıl davranacağını bilen.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de değil bence. Güçlü kadınların sorunu, bize hiç ihtiyaç duymuyor olmaları ya da ihtiyaç duysa bile bunu göstermemeleri. Ki bizim bu hissiyata ihtiyacımız var =) Hükmedilen kadınların sorunu da, bir süre sonra erkeğin kendisine saygısının kalmayışı. Çünkü onlar bir bireyden çok, bize ait bir materyale dönüşüyorlar zamanla... O yüzden ikisi de değil. Dengeli olsun, birey olsun. En önemlisi bu.
00 Yorumla
+1 yılkendinizi kandırmak için yükseklere oynamayın ya ne alakası var
12 Yorumla- +1 yıl
güçsüz kadın istemezdim, varlığını ortaya koyabilecek ve sorunlar karşısında zekasını kullanacak kadın daha iyi.
- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiye göre değişir :) Ben isteseydim eğer benim için farketmezdi. Çünki insan seviyorsa eğer ne görüntüsüne bakar nede huylarına. Sever yanlızca kim olduğunu ne olduğunu önemsemeden. Bu aşktır işte :)
00 Yorumla
+1 yılBen beni seven namuslu birini isterim benle yuva kurmak isteyen sonum sonsuzluğum olmak isteyen birini edepli ahlaklı güçlü güçsüz farketmez ben sevdiğime eşime herşey olurum güç olurum laf ettirmem toz kondurmam
00 YorumlaBence erkekler;
Güçlü kadınlara hayranlık duyar ve eğer ki erkeklik komplekslerini yenebilirse beraber çok mutlu olabilirler.
Ama yenemezlerse, hükmedebileceği zayıf bir kadınla beraber olur ve onu da kendisini de hayatı boyunca mutsuz eder.
Kızlar okuyun, kendi işinizi edinin. Bazı çomarların eline kalmayın!10 Yorumla
+1 yılhukmetmek genlerinde var onun icin guclu kadin isteyeceklerini sanmiyorum
40 Yorumla
+1 yılHer kadın zayıftır. Ben hayatta tek başına durabilen, mesleği olan ancak buna rağmen hükmettiğim kadını isterim. Bu gerçekçi bir ilişki olurdu.
20 Yorumla
+1 yılZayif kadin yoktur. Bir erkegi seviyorsak; hic gitmeyecegimiz zanni olusur ama sevgimiz bittigi anda ise... Erkek, topugumuzun izine bile muhtac kalir.
03 Yorumla- +1 yıl
@popandart :D O nereden cikti? Sag ol. Ben genelden bahsediyorum ve olmasi gerekeni. :)
+1 yılGüçlü kadından ne kastettiğin önemli. Saygısız ise, öyle 5 kuruş maaş alıyor diye bir tarafı kalkık ise, bana karışamassın ben kafama göre takılırım modundaysa işine baksın.
00 YorumlaKafasında zeka barındıran kadınları seviyoruz. Yeri geliyor samimiyetsiz kadınlarda seviyoruz..
.. olmadi muhtaç kaldığımız anlarda bazı kadınlarda seviyoruz.
Sanırım biz bütün kadınları seviyoruz ajsjd Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..11 Yorumla- +1 yıl
En samimi yorum buydu bence 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılHükmetmek isterim ama bu yanlış anlaşılmamalı.
Erkek doğası gereği kendinden güçlü bir kadın istemez.
Zira kadınlar da kendisinden güçsüz erkekleri ezik görür.21 Yorumla- +1 yıl
Bu da durumu erkekle değil kadınla ilgili olduğunu kanıtlıyor ✌
+1 yılHükmedebileceğimiz kadını severiz, Kuran-ı Kerim'e göre de erkekler kadınlardan bir tık baskın olmalıdır der :)
19 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak hangi ayetti 😂
- +1 yıl
Ben mi gerizekalıyım yoksa gülünecek bir şey mi yok acaba.
Kuran-ı Kerim'de Allah bir tık erkekleri üstün kılmış.
Kuran-ı Kerim'de Nisa Suresi, 34. Ayet, Bakara Suresi, 228. Ayet, Hucurat Suresi, 13. Ayet ve Tevbe Suresi, 71. Ayet inde geçer. - +1 yıl
- +1 yıl
Sen zaten oylesin de..
1. Aile ici dominansi ile, karı ile kocanın haklarinin alakası ne? (Verdigin ayetlerde kari koca haklari anlatilmis)
2. Verdiğin ayetlerin son ikisinin uzaktan yakindan alakasi yok konumuzla.
3. Kuran in uslubu bu mu? (Senin uslubun gibi mi)
4. Ne alaka?
Iyi geceler... - +1 yıl
Boş yapma çocuk iyi oku, Kuran-ı Kerim'i ben yazdım bu da tercümesi demedim, sureleri söyledim sadece bu surelerde geciyor bu konuyla ilgili durumlar anlaminda yazdim. Iyi uykular sütünü de iç uyumadan.
- +1 yıl
@Yerdendizekadan
- +1 yıl
Hahah ok 😂
- +1 yıl
Çirkin konusmak istemiyorum zorlama beni :) 2 yil erken cikmissin diye neyin artistligini yapiyosun.
- +1 yıl
Dua et moderatör sorusu mübarek din kardeşim. Dua etmek sevaptır. :)
+1 yılErkekler güçlü kadın deyince onlar için ne ifade ediyor güçlü kadın nedir onlar için önce bunu sormak gerek sanırım😊😂
00 YorumlaHükmetmek kelimesi çok irrite edici. Güçlü olması beni sarsmaz.
Benim yanımda tüm kalıplarından sıyrılmayı bilen kadını severim.00 YorumlaKişiye göre değişir benim için karşımdaki güçlü olmalı bir birey olmalı
Yoksa şişme bebekten bı farkı kalmaz00 Yorumla
evde son sözü hem ben söylerim tamam sevgilim olur sevgilim
şaka bir yana hükmetmek nedir ya oturup konusa bildiğim bir şeyler paylaşa bildiğim kadını severim ister hükümdar olsun ister köle00 YorumlaOta b. ka mızmızlananlar çok seviliyor ya sanki.
Anlayışlı olan sevilir. Güçlüyüm zannedip mal mal inat ederler birde.00 Yorumla
+1 yılhükmedecek kadın isteseydim gider barınaktanköpek alırdım.
Yaşasın fenimizim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılwalla bn cok eziğim ama hiç bir erkek beni sevmior hatta bn ezik oldukça daha cok bir kazık da onlar atıor. en iyisi hep guclu olmak. guçlu olmak benim yararıma olurr.
21 Yorumla- +1 yıl
kız kendine ezik demesene o onların ezikliği asıl
+1 yılGüçlü kadınlara hayran olup güçsüz kadınlarla evlenirler
20 Yorumla
+1 yılOnlar ne istediklerini bilse kendileriyle kavga etmezler zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek hükmedeceği kadın istiyor bu bir gerçek. Bazı erkekler sadece güçlü kadını seviyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kesinlikle tercihim güçlü kadındır. Kendi ayaklarının üzerinde durmayan biri ile anlaşamam.
00 YorumlaHükmedeceği kadını aşağılar güçlü kadına da köle olur böyle tuhaf varlıklar
00 YorumlaErkekler kendisini destekleyen, gerektiğinde tutunacağı bir kadın ister.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHükmedebileceği kadını sevmez sadece kullanırlar. Güçlü olanları sevenlerde çok nadir.
05 Yorumla- +1 yıl
@Sıfır_Bir Geriye bir şey kalması mı gerekiyordu?
- +1 yıl
@Sıfır_Bir Güçlü kadından korkman gerekmiyor, güçsüz olanı da hor görmen gerekmiyor. İkisini de sevebilirsin aslında.
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. E kadınlar kendilerini sevenleri değil kendilerine hükmedebilen erkekleri sever ama. Yanlış mıyım?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. yoo ben güçlü kadın seviyorum hatta mümkünse bende güçlü olması tercihim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni nesil guclu kadin sever ama eskidekiler degil. Artik simdiki erkekler kendi ayaklarinda duran guclu kadinlar istiyorlar.
10 Yorumlaİnsanlara karşı güçlü sevdiğine karşı güçsüz kızlardan hoşlanırım.
022 Yorumla- +1 yıl
Yani? Güçsüz seviyorsun. Aynı kapıya çıkıyor. Biraz açıklar mısın sahiden merak ettim (ofensif amaçlı değil)
- +1 yıl
Biz kizlar nasil ki evde kedi disarida aslan olsun deriz...
- +1 yıl
Hayvan olsun benim olsun diyorsun yani 😂 @uyuyançirkin
- +1 yıl
@feryadısükun Sen tamamen kucuksun diyorum bazi seyler icin. :) Imalelerden de ikili iliskilerden de birkac yil daha uzak durman gerekiyor kesinlikle.
- +1 yıl
Sen armut olabilirsin ben yaşla biyuyenlerden değilim bence sen direk hayattan uzak dur önce kafanı geliştir 😏😉
- +1 yıl
En azından karta kaçtığını kabul ediyorsun
- +1 yıl
Hmm yorum sahibiyle muhattap olmak daha iyi pekala
- +1 yıl
:D Yazik kiza demeyin oyle seyler. Gelisirse zaten anlayacaktir o deyimin manasini... Bence de bir kadin disarida gucunu gosterse de evinde esine karsi gayet sevimli tarafini ortaya cikartmalidir. Biz de erkekler disarida bizi korusun deriz evde ise dizimizde yatsin.. :)
- +1 yıl
Çirkin hadi annem isine
- +1 yıl
@feryadısükun Engellendiniz, zaten cevap sahibiyle muhattabim.
- +1 yıl
- +1 yıl
Siz de engellendiniz ihtiyar
- +1 yıl
Vindicta, o benim. :) Yorum ismine bakin.
- +1 yıl
KS neden zihinsel gelisimini tamamlama testi yapmiyor acaba? :) Yasi her 18 olan siteye giris yapamasaydi keske... Eskiden daha kaliteli bir siteydi. @Vindicta sizinle ayni fikirde olup o yorumlari yazan benim ancak maalesef parazitlenmeden dolayi karisti. :) Size bir soru... Bazi hemcinsleriniz bunu 'gizli cadilik' olarak yorumluyor. Yani tirnaklarinizi sakliyorsunuz, tartisirken cikartiyorsunuz diyorlar. Sizce bu tavrimiz, bundan mi kaynakli?
- +1 yıl
Ta*ak bir yoruma ciddi cevap verirsen olacağı bu. Evet ks zihinsel yeterlilik testi yapsa 19 sayısını 18 algıladığın için ilk senin kıçına tekmeyi basardı. Kaldı ki o yaş gerçek bile olmayabilir. Daha fazla benim hakkimda yorum yapma yaşının insani ol
- +1 yıl
- +1 yıl
Haklisiniz. Sorum hakkinda ne dusundugunuzu merak ediyorum.
hee insan eksik yonlerini diger yarisi esiyle tamamlamali destek olmali kostek olmamali
00 YorumlaKimsi güçlu kadıni sever kimide hükmedici ama erkekde sahipkenmek ister
21 YorumlaGüçlü kadın iyidir tabi güç zehirlenmesine yakalanıp ilişkiyi zehir etmedikleri sürece
00 Yorumla
+1 yılKızların icsesleri çok saçma sözler söylüyormuş 😀 Hayatıma alacağım kadın, herşeyim olacak. Güçsüz biri için yaşamam.
00 Yorumla
+1 yılhayır tam tersi güçlü kadını severim..
ve onun hükmetmesi gereken konulara da saygı duyarım..
ama her konu değil..00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın isterim. Çünkü ben sadece bir eş istemiyorum kendime. Gerektiğinde ana olacak gerektiğinde de dost.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız pikaçu bey
- +1 yıl
@ezgiselbiinsan pika 😇😇
+1 yılErkeklerin çoğu ne istediğini bilmez ve bir kalıbın içinde hayatına devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz betaları hiç bir kadın sevmiyor ama hepsi alfalara kendini sevdirtiyor gibi adeta :) :) yine alfa fux yine beta bux :) :)
00 Yorumla
+1 yılHukmetmek sıkıcı
Esitlik olsun
Güçsüz düstügümüz zamanlarda bize kol kanat gersin00 YorumlaAşık olcağın kişiyi seçemessinn. Nasip te ne var sa o. Ama güçlü kadını kim istemez.
10 YorumlaGüçlü kadınları çoğu kaldıramıyor özgüvenleri sarsılıyor. O yüzden bunlara minnoş ev kedisi olacak.
20 YorumlaYerine göre ben güçlü bir kadın isterim kendini beni savunan kararları. net bir kadın ama yeri geldigindede erkeğin yerini bilip bazı şeylere boyun eğecek ( haksızlık yoksa ortada ) şimdilik söyleceklerim bu kadar 😊
00 Yorumla
+1 yılben güçlü kadın isterim çünkü çok sebebim var bunun için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yeri geldiğinde güçlü ve yeri geldiğinde ise teslim olmasını bilen bir kadın olmalı..
10 YorumlaPısırık kadın her zaman daha çok hoşlarına gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef hükmedeceği kadını. ama güçlü olun kızlar kimseye ezdirmeyelim kendimizi
10 YorumlaYerine göre!!! Yani; cinsiyetiyle ruhuna uygun durumlarda güçlü durması gerekiyorsa! Bu durumlarda kadının güçlü olmasını isteyen erkeklerin sayısı azımsanmayacak kadar çoktur! Bilginize.
10 Yorumlagüçlü kadın ebim eşimde en az benim kadar güçlü olmalı
10 Yorumla
+1 yılErkekler kendinden düşükleri sever gururuna yediremez güçlü kadın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. hükmedeceği akıllı ve ayakları üzerinde duranlardan kaçarlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılReel Hayatta güçlü, Yatakta hükmedeceği kadın gibi kadını...
00 Yorumla
+1 yılBen güçlü karakteri olan ozguveni yüksek bir kadın isterim onuda ben bulamadım herşey gönlünce olsun
00 Yorumlaİş isteğe kaldıysa aslında güçlü olan; benden önce kendi ayaklarının üzerinde durabilen ama yine de benim karşımda güçsüz kalıp boyun eğen ve başka bir çaresi olmadığının farkına varan
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat