7 aylık evliyim ama dayanamıyorum yardım edin?

Arkadaşlar selam buraya daha bugün üye oldum o kadar zor bir durumdayım ki ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok ağustos ayında evlendim ama inanılmaz mutsuzum kocam beni hiç umursamıyor cebimde param var mı yok mu sorgulamıyor çok fazla yalan söylüyor ve benden para kaçırıp ailesine destek oluyor belki inanmayacaksınız ama 7 ay içerisinde toplasanız belkide 15 kere cinsel birleşimimiz olmuştur kişisel bakımına özen göstermiyor hiç bir şekilde benim varlığımdan haberdar değil gün içerisinde beni bir kere bile aramıyor aileler konusunda zaten çok çakışıyoruz inanılmaz kültürel farklarımız var ben çok iyi bir şirkette çok iyi bir poziyonda çalışıyorum oda kendi işini yapıyor ama ev kirasını ben ödüyorum eve dair herseyi ben yapıyorum param kalmadığında git ailenden iste ben sana bakmaya mecbur değilim diyor hatta eski erkek arkadaşımdan para almamı bile teklif etti ailem mutsuz olduğumu farkında ama detaylı anlatamıyorum benim başarılarımla mutlu olmak yerine huzursuz oluyor bekarken babamın aldığı arabaya benim arabam ditpr kardeşim istediğinde bana aormadan veremezsin diyor kendi arabasıyla borçlarını kapatıp benim arabamla takılıyor akşam iş çıkışıma gelip almıyor varlık içinde darlık çektiriyor bufün söylediği şeyleri yarın söylemedim diyor sevgim kalmadı hergün içten içe eriyorum ve biraz daha soğuyorum bu adamla ömür geçermi aileme desem biliyorum boşan diyecek ama benimde tahammülüm kalmadı boşandığımda daha huzurlu ve daha düzgün bir hayat yaşayacağımı düşünüyorum bekarken hiç temizlik yemek yapmazdım bilme ek ayıp değil kendi evimde bişeyler yapıp hazırlıyorum her seferınde bahane buluyor gururuma dokunuyor takayim kalmadı ne yapmalıyım:(
7 aylık evliyim ama dayanamıyorum yardım edin?