Arkadaşlar selam buraya daha bugün üye oldum o kadar zor bir durumdayım ki ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok ağustos ayında evlendim ama inanılmaz mutsuzum kocam beni hiç umursamıyor cebimde param var mı yok mu sorgulamıyor çok fazla yalan söylüyor ve benden para kaçırıp ailesine destek oluyor belki inanmayacaksınız ama 7 ay içerisinde toplasanız belkide 15 kere cinsel birleşimimiz olmuştur kişisel bakımına özen göstermiyor hiç bir şekilde benim varlığımdan haberdar değil gün içerisinde beni bir kere bile aramıyor aileler konusunda zaten çok çakışıyoruz inanılmaz kültürel farklarımız var ben çok iyi bir şirkette çok iyi bir poziyonda çalışıyorum oda kendi işini yapıyor ama ev kirasını ben ödüyorum eve dair herseyi ben yapıyorum param kalmadığında git ailenden iste ben sana bakmaya mecbur değilim diyor hatta eski erkek arkadaşımdan para almamı bile teklif etti ailem mutsuz olduğumu farkında ama detaylı anlatamıyorum benim başarılarımla mutlu olmak yerine huzursuz oluyor bekarken babamın aldığı arabaya benim arabam ditpr kardeşim istediğinde bana aormadan veremezsin diyor kendi arabasıyla borçlarını kapatıp benim arabamla takılıyor akşam iş çıkışıma gelip almıyor varlık içinde darlık çektiriyor bufün söylediği şeyleri yarın söylemedim diyor sevgim kalmadı hergün içten içe eriyorum ve biraz daha soğuyorum bu adamla ömür geçermi aileme desem biliyorum boşan diyecek ama benimde tahammülüm kalmadı boşandığımda daha huzurlu ve daha düzgün bir hayat yaşayacağımı düşünüyorum bekarken hiç temizlik yemek yapmazdım bilme ek ayıp değil kendi evimde bişeyler yapıp hazırlıyorum her seferınde bahane buluyor gururuma dokunuyor takayim kalmadı ne yapmalıyım:(
Cevabın nedir?
+1 yılYa senin elinde bu kadar dırsat varken hala ne duruyosun bu adamın yanında?
Sakın 1 dakika bile düşünme bunla asla ömür geçmez önür boyu sana bu ızdırabı yaşatıcak daha yeni evlaiiniz şu an böyleyse ilersini düşünemyorum zaten kendne bakcak pozisyondasın ne çekitosun bu adamın kahrını? Ayrıl her insan hata yapar ama çocuk sahibide değilsin hazır şimdi tam zamanı bence aha mutlu olcağına eminim.14 Yorumla- +1 yıl
İstemediğimi dile getirince çocuk yapalım kurtarırız diyor
- +1 yıl
Hayır sakınnn. Eğerki çocuk yaparsan sürekli çocuğun için alttan alıcaksın bu hayatı yaşamak zorunda kalcakdın hep çocuğun aklına gelicek ve bırakamıycaksın sakın çocuk yapma derim
- +1 yıl
O şuanda boşansam başka biriyle evlilik yapabileceğimi düşünüyor buda onu rahatsız ediyor
- +1 yıl
Tabikide yapabilrsin karşına düzgün biri çıkarsa neden olmasın oda insan olsun sana bir bayan gibi davranmayı öğrensin böyle muamele yapmaktan vazgeçsin. Eğerki ayrılmak istemyosan onu ayrılmakla tehtit et korkut gözünü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yillardir katlanıyorum elimde ne var koca bir hiç 15 yıllık evliyim çocukların yok en azından uzatma ayrıl bunlar bastan nasılsa öyle devam ediyorlar bende boşanma davası açamıyorum nedeni maddiyat ama boşanmak istediğimi söyledim sende bekleme aç davani bosan. RABBİM yar ve yardımcın olsun canım.
10 Yorumla
+1 yılneden evlendin peki?
yani evlenmeden önce bu adamın huyundan suyundan hiç bir fikrin yokmuydu
hiçmi bir yerlerde oturup iki kelime etmediniz
hele eski erkek arkadaşından borç almanı teklif eden bir adamla neden hala evlisin..
oda tartışılır ya
#DengesizBirAdam00 Yorumla
+1 yılO kadar mı tanımamışsın?
Bence bir an önce boşanmaya bak.
Yazdığım çok acımasız gelebilir ama şu anlattıklarına bakılırsa düzeleceğine dair en ufak bir emare yok bana göre.12 Yorumla- +1 yıl
Aslında tanıdım 3 yıl önce beraberdik tatile gittik sonra ayrıldık ayrıldıktan sonra benden tatil paralarını istedi bende ödedim sonra 2 yıl sonra tekrar karşıma çıktı ve değiştiğini evlenmek istediğini söyledi salak gibi kabul ettm
- +1 yıl
Şansını fazla zorlamışsın. Ne diyim bir an önce sorunsuz bir şekilde yolunu ayırırsın umarım. Ayrılık temenni edilir mi evet böyle durumlarda edilir açıkçası. Senin için hayırlısı ayrılmak olur.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe demek ne yapayım yaaa.. sen ağlarken benim içim parçalandı.. biz uğruna ölecek sevgili bulamıyoruz adam düzgün bir kadınla evlenmiş ama aklı fikri terbiyesizlikte.. kusura bakma ama bu evlilik zaten bitmiş.. bu evliliğin daha ilerisini düşünemiyorum.. bence sen sessiz sedasız bitir bu işi.. zira herşey düzgün olsa bile bir erkek nasıl olurda yatağını paylaştığı bir kadına kişisel temizliğine önem vermiyor dedirtir.. yazıklar olsun böyle adamlara.. biz aşka aşık sevgiye sevdalı adamlar uğruna ölünecek sevgili bulamamaktayız beyzademizin yaptığına bak.. vay be, adamda ki de ne şans..
00 Yorumla
+1 yılBiz sana nasıl yardım edebiliriz? Bir avatarın arkasına gizlenmiş sanal insanlardan ibaretiz. Her şey bu kadar kötüyse neden boşanmıyorsun? Seni engelleyen şey ne?
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğime eminim artık ama ailemi üzmek istemiyorum yuva üstüne yuva olmaz derler tekrar o eve dönmek bende nasıl bir etki bırakır bilmiyorum
- +1 yıl
Yahu saçmalama. Mutsuzluğundan kurtulduğun için ailen mutsuz olacaksa, olsunlar zaten. Öyle iş mi olur?
Bir de es kaza hamile kalırsın, her şey temelli sarpa sarar. Boşan gitsin.
+1 yılKızım madem elinde bir meslek var. Süründürsene sen bu şeref yoksunu adi herifi. Boşan... Bir dakika bile bekleme.
12 Yorumla- +1 yıl
Benim üzerimden kredi çekip ev almak istiyor
- +1 yıl
Hemen boşan. Adam resmen senin üzerinden geçiniyor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 962 cevap paylaştı. Sen haketmişsin insan tanimadigi biriyle evlenirse sonuclarina katlanir. Halen ne diye bosanmayipta burda fikir almaya calisiyorsun anlamadim. Hayir deseler bu senin sinavin sabirli ol dua et kocani degistirmeye calis Allaha sığın deseler öylemi yapacaksın. Cok acayipsiniz gercekten.
00 Yorumla
+1 yılyaaa arkadaş gözün kapalı manavdan yanlışlıkla mı aldın,
yani demem o ki madem görücü usulu evlenene kadar hiç mi tanımaya çalışmadın. madem ki severek aldın. öyle yaa nasıl neresini niçin sevdin bu adamın ''aşkın gözü kördür'' mü dedin kendi kendine00 Yorumla
+1 yılkendini tavrını koy sen ne kadar eziyet görürsen o da üste çıkar boşanmak değil yaptığın işte saygı duysun evlisin diye itma bir yere böyle yapacaksa sende ezdireceksen kendini evde otur kölesi ol konuşmuşsundur kaile ye de almamıştır onu süründürmenin yolunu yordamını bul bu adam senden başka birine daha bakıyordur o zaman sende kendine bir düşünce mantıklı düşünce yap
00 YorumlaO evlilik dediğin şey evlilik olmaktan çıkmış. Eski sevgilinden para istetmek nedir yahu, cinsellik bitmiş, ortak yaşamak yok, saygı yok saygı. Neresinden tutsan elinde kalır. Arkadaşım, boşanmaktan başka yapabileceğin hiçbirşey yok. Ha birşey daha, seni kaybedeceğini anladığında, senden çocuk yapmak isteyecek. Seni elinde tutmak için. Çocuk yapma konusunda iyi düşün. Bu puşt parasız kalsın varya seni satar bile.
00 Yorumla
+1 yılyapılacak en güzel şey boşanmak tabi zararın neresinden dönersen kardır yoksa onun isteklerini yaparak hem kendi gururunu hemde yaşama sevincini yitirirsin
kendi işinde var kimseye ihtiyacın yok senin bir eş değil hem dalkavuk hemde kıro gibi bişey fazla kendini harcatma maddi manevi10 YorumlaValla üzüldüm şimdi ben olsam onu adam diye yanımda taşımam kardeş daha yolun başındasın ne bekliyorsun böyle kadınlar bı bizi bulmaz bu nasıl bı adalet
20 YorumlaOkurken daraldım. Koy kapının önüne gitsin, bir evcil hayvan al onun yerine. Emin ol onlar daha sadık. En azindan terliklerini getirir
20 YorumlaBosan cekilmez o adam eski erkek arkadas ne ya gurursuzmu bu bakmaya mecbur sana ne bokuma evlendi ya sserefsiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosan kendi arabanı falan al verme ona , ayrıca boşanınca nafaka da al
14 Yorumla- +1 yıl
Benim nafakaya falan ihtiyacım yok ondan gelecek 1 liraya minnet etmem
Cevap sahibi+1 yılO senin paranı sömürmek için evlenmiş senle farkında değil misin? Sende onun parasını sömür ihtiyacın olmayabilir ama onun yaptığı yanına kar mı kalsın?
- +1 yıl
Ya ev almıyo benim babamın evleri var diye nasıl olsa kızlarına dayanamazlar diyo babam böyle teklif sundu bana kabul etmedim ozaman neden evleneyim
Cevap sahibi+1 yılBosan abla mutsuz evlilik devam etmez kendine işkence etme
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılPardon siz birbirinizi tanimadanmi evlendiniz sirkette iyi pozizyonda olmaniz okuz bulmanuza engel olamamis ama normal yurdum kizlari okuz kardeşim karaktersiz serseri seviyor sizde okuzle evlenmissiniz
00 Yorumla zaten her şeyi yazmışsın nasıl tavsiyede bulunabiliriz
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mutsuz isen uzatmanın alemi yok. Bir insan neyse o dur düzelmesi zor düzelse bile heyecan bitmiş heyecan olsa bile aşırı bencillik var ortada zor yani.
12 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne yapmaliuom mi diyon yapacagin sey gayet acik degil mi bosanacaksin neden evlenirsiniz ki karşındakini tanimadan hayatiniza kastiniz ne anlamiyorum sizi
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında ben salak gibi birazda evde kaldım psikolojisiyle evlendim aptallık ettim
- +1 yıl
Hayir evde kalmak ne ya kaderin degilmis neyine kendini evd ekalmis diyon
ne kadar onunla flört ettinki bu kadar evlendikten sonra sana değişik gelmeye başladı. tavsiyem çek karşına konuşup anlaşın yüzyüze daha etkin olur. baktın düzelme olmayacak sende yol ver. rahatla..
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü bir durum ama cevap belli hiç düşünmeden anında boşa ve boşamadan babanın ailenin aldıkları bir şekilde ailenin üzerine geri ver ki seni daha fazla yolmasın
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 11,9b cevap paylaştı. Cevabın belli bence. Sen bunları hakkediyor musun? Etmiyorsan ayrıl bu kadar basit. Dünyanın sonu değil yanlış evlilik yapan ilk insan da değilsin. Daha bile bile lades yapma yani.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 4b cevap paylaştı. Yuh bunlar gercekmi sen. naaptin ya cami duvarina mi isedin
10 Yorumla
+1 yılSen neden çalışmıyorsun peki? Çalışsan kendi ayaklarının üstünde dursan? Sonra bu adamı boşasan?
03 Yorumla- +1 yıl
Ben çok iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum bekarkende ayaklarımın üstünde duruyordum zaten ama bekarken ailemin desteğiyle ultra lüx yaşıyordum şimdi biraz daha kendimle yüzleştim
- +1 yıl
Eşimin 10 tlsi boğazımdan geçmiyor gerek yok yani evliliğimizde senin paran benim param mevzusu var
- +1 yıl
Boşan o zaman. Ama lüks bir hayat için boşanma. Gerçekten mutsuzsan boşan. Böyle küçücük araba dertleri yüzünden değilde seni gerçekten bir kadın olarak mutlu etmiyorsa boşan.
+1 yılçocuk olmadan ayrıl..
böyle bir şeref yoksunuyla, ömür geçmez..10 Yorumlaneden evlendiniz özel değilse ve evlenince mi değişti?
10 Yorumla
+1 yılYalniz degilsin. Evli ve mutsuz olanlara benim gibi biri daha eklendi demek ki ne dersin dertleselim mi biraz
02 Yorumla- +1 yıl
Alışveriş & Hediyeler konusunda 877 cevap paylaştı. Kıyamam ya yaşadıkların zor valla ne desem bilemedim
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama hiç gerçekçi gelmedi bu anlatılanlar alttaki yorumlara verdiğiniz cevapları da okudum çelişkiler ile dolusunuz.
08 Yorumla- +1 yıl
@PoMaysa Öncelikle sanki sokaktan birisini çevirmiş de evlenmiş gibi konuşuyor. Sonra soruda ve cevaplarında sürekli iyi pozisyonda iyi bir şirkette çalışıyorum diyor ki ben o pozisyonlarda çalışan kadınları görüyorum hiç biri böyle ezik tavırlar sergilemez tokatlar adamı. Onu geçtim ilk başta madem birinin iş yeri var diğerinin mükemmel işi neden hala kirada diye kafamdan geçiyordu aşağıda birine babamın evleri var o bize versin diye ev almıyor demiş diğerinde benim üstüme kredi çekip ev almak istiyor Günümüz evliliklerinde ya da burada okuduğu sorunları derleyip bir sorun yaratmış kendine sanırım Maysa.
- +1 yıl
@PoMaysa İyi olmaya çalışıyorum maysa seni sormalı sen nasılsın?
- +1 yıl
@PoMaysa Sen benden fena çıktın tüm her şeyini döktün ortaya Maysa :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey ortada, sormana bile gerek yok ne yapacağını..
İnanılmaz şaşırıyorum böyle birliktelikleri görünce.00 Yorumla
+1 yılKimse sana buradan boşan ya da evli kalmaya devam et diyemez sana denilebilecek tek şey kendini ne yapınca huzurlu ve mutlu hissediyorsan onu yap hayat bu kadar acıyı çekmek için bence çok kısa
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 887 cevap paylaştı. Çalışan kadın, arabası var, seyrek sevişmeden şikayet ediyor!
Bildiğin tanrıça mk!00 YorumlaBoşanmaktan başka bir çaren yok unutma kimse senden daha değerli değil
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılsiz nasıl evlendiniz peki :))))) yani bu adam son 7 ayda degismedi ya :)
00 Yorumla
+1 yılBaski tekmeyi çocuk olmadan kökünden çöz işi. Yoksa çürüyüp gidersin.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 852 cevap paylaştı. Evlenirken tesadüfen sokakta falan mı karşılaştınız
10 YorumlaÇocukda yokken ortada hemen boşan ilerde daha kötüye gidebilir durumunuz
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 3,1b cevap paylaştı. O senin iyi bir işin var diye evlenmiş. Bunu anlamayacak ne var? Yani para para para.
00 YorumlaNasil buluyosunuz boylelerini anlamiyorum isin gercekden zor bir hayat boyle gecmez
10 YorumlaYol yakınken boşan bu gidiş iyi değil hem bak ne güzel kendi ayakların üzerinde durabiliyirsun
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. Bence de bu konuyu ailene taşımalısın sonra da boşanmalısın yoksa dediğin gibi ömür geçmez boşandıktan sonra daha güzel bir hayatın olur emin ol
00 YorumlaÇocuğun yokken bence de boşan. İlerde çocuğun olursa işler daha kötü olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVe böyle bir şeref. sizden hamile kaldın, hallettin.
10 Yorumla
+1 yıluzun yıllar amerikada kaldım. bizdeki bu durum kadar saçma bişey görmedim. yapacağın tek özel şey var. yazarım ilgin olunca
00 Yorumlaboşanmalısın hemen hiç vakit kaybetmeden yazık etme kendine bu arada istersen ben seni cinsel açıdan doyururum
00 Yorumlaallah kolaylık versin durumun çok zor
ama evlenmeden önce bunun böyle olabileceğini anlama şansın var mıydı01 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir hayatın içine girdin arkadaş be kaç yıldır tanışıyorsunuz ki anlaşarak mi evlendiniz önceden tanımıyor muydun bu adamı sen
01 Yorumla- +1 yıl
Sanal ortamdayız yardımcı olmak isteriz aynı ya da benzer farklı durumları her evlilikte yaşıyoruz ama iyi ama kötü
+1 yılMerhaba, bir umudunuz var mı ilişki için?
12 Yorumla- +1 yıl
Kalmadı ama 1 yıl geçmeden boşanamıyorum
- +1 yıl
Kararınızı vermenize sevindim. İnsan özeniyor mutlu evliliklere değil mi?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDertleşmek istermisin
10 Yorumla koy popişe tekmeyi. ayrıca ne diye evleniyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç kızım kaç, yarın sana para getir de nasıl getirirsen getir der, satar
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen dava ac.
Bu adamla omur gecmez.00 Yorumla
+1 yılBana düşmez ama mutsuzsan boşan gitsin
00 YorumlaEvlenmeden once nasildi tavirlari sana karsi
10 YorumlaEvlenmeden öncede böyle miydi
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 725 cevap paylaştı. Bosan zaten sen tek yasiyor gibisin
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılBekara boşan demek kolay gelir ama boşan yani
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor serefsizz
10 Yorumlasen bence biran önce boşan yoksa kafayı yersin
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun nazını mı çekeceksin boşan kurtul bence
00 Yorumla Bosan senin doğru kişi değil
00 YorumlaBoşan gitsin, yol yakınken
00 YorumlaOha nan 7 ayda pişmanlık 🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!