Yapılan anket sonuçlarına göre sanal ortamda en çok aldatan taraf %65 oranla kadınların olduğu söylendi. Sizce kadınların sanal ortamda aldatmaya meyilli olmasının nedeni nedir? #minnnak :) #ayi#erkekler#neredeler ♥
Sanal ortamda kadınlar daha çok aldatıyor! Sizce kadınların sanal ortamda aldatmaya meyilli olmasının nedeni nedir?
İnsanın doğasında kadinlarda daha çok dersek yani şöyle. Övgüyü üstüne düşülmeyi sever her insasn sanal ortamda da gerek gizlilik gerek sanal olduğu için olan olmazsa olmaz sanal sonucta kim ne bilecek rahatlığı kadinlar icin bicilmez kafdan oluyor bence evli kadinlar bu sanal ortama daha çok takiliyor monotonluk karşısındaki insanın yetersizligi her anlamda kadın ic dunyasini renklendirmek için bu kacamaklari yapmaktan geri kalmiyor çekinmiyor neden sanal dunyani sundugu ucsuz bucaksiz özgürlüğü yüzünden. Hatta burda gizli kullanıcı adi altinda ne sorular yorumlar görüyoruz kadinlardan
İlgisizlik, sevgisizlik cinsel doyumsuzluk dan dolayı ve real hayatta aldatmak kadın açısından erkeğe göre daha zor olduğundan çözümü sanalda arıyorlar.
Kadınlar duygusal yönden doymadiklari için; Erkeklerse fiziksel doyum istedikleri için aldatırlar. Sanal ortam bu iki ihtiyacı gidermek açısından birbirlerine imkan sağlıyor.
@seven_kalp her kadının duygusal ihtiyacı farklıdır. Önce kadını tanımalısın, ama genel olarak kadınlar ilgilenilmek ve sevildiğini hissetmek isterler.
Sanalda 93428648 mesaj geliyodur kadına ondandır belki de seçenek çok olunca 'eeımm ondan da aliim şundan da alıyım ona da bakiyim hepsi benim olsunn benimmmmmmmmm!!! ooyhhhşşşş' diyordur dfklgdhjfdsjfdjsj
Cinsellikte doyuma ulaşamayan kadınlar çareyi dışarıda arıyor. Haliyle şimdi sanal ortamdan istediğin beğendiğin kişiyle olmak çok kolay. Bazıları sadece cinsel açlıktan yapıyor. Bazıları ise farklılık aradığı için heyecan aradığı için yapıyor. Tabii bu eşlerini sevmedikleri anlamına gelmiyor.
Eşin ilgisizliği, Kaba saba davranması, nezaket yoksunu olması ( nette tanıstığı erkek de aslında eşine ilgi göstermeyen ve cinsel fantezılerını susleyeceğini var saydığı bir duzlemde kadına karşı arsen lüpen kesılır) Eeee nette o kadar angelina jolie varken bradd pitlerin pardon itlerin olması doğal 😄
O yuzden sosyal medya kullanmayan bir kiz bulursan evlenirim. Soytari gbi ikide bir instgrama ora bura resm atan kizi nasi cddiye aliyim lan ben :D millet bizim hatunun resmini tiklayip kalp cikarcak ustune bende erkegm diye gezecem.. He ag baska
Hastalık gibi bişey işi yok güçü yok, biz bir tek sevdiğimiz olsun gerisi boş derken kadın 50si de olsa yok demiyor, doyuma ulaşmıyor Eee kadın ne yapacak aldatmaktan başka.
Erkeklerin bakis acisi genelde bedensel aldatmayi kaldiramazken sanal aldatmaya goz yumabilir niteliktedir.. Ve kadinin argumanlari bellidir.. "Beni ilgisiz biraktin ben de sadece ruhumu eglendirdim.."
Bulamadıkları ilgiyi, önemsenmeyi ve arzuyu sanalda kimseye zarar vermeden bulmayı tercih ediyorlar. Erkekler hayata geçirir ama kadınlar daha ilerisine geçmez. Nadirde olsa tam terside olabilir.
Aldatma falan olmaz erkek erkek olup her yönden doyuracak kadınını kadın kadınlığı bilip oturacak oturduğu yerde şiddet olmaz ama kahpelik olmaz erkek yetersizse erkek kendi yöntemleriyle tedavi edicek kendini
Evet evde tek başına kalması büyük etken. Canı sıkılıyor. Değişiklik arıyor. Aktivite arıyor. Tanıştığı kişi de duygularına hitap edebiliyorsa birbirini tamamlayacaklardır.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanal ortamda kadınlar daha çok aldatıyor! Sizce kadınların sanal ortamda aldatmaya meyilli olmasının nedeni nedir?
En İyi Cevaplar