benim için elleri çok önemlidir. bir kadında ilk baktığım yerleri elleri ve ayaklarıdır sonra da diğer noktalarına bakarım
ben ellerimle gerçekten çok övgü alıyorum. tırnakların bakımlı ellerin yumuşacık hatta kışın sıcacık vs diye. aslında yaptığım pek özel bir şey yok. sadece düzenli tırnaklarımı keserim ara sıra da nemlendirici krem sürerim. tüm hepsi budur. ama elime dikkat ederim. bir ara fırında çalışmıştım. elimi ekmeğin kıtırı keserdi. çift eldiven giyerdim. bilgisayar ve elektronik işinde çalıştım. bu seferde sivri parçalar ve devre elemanları elime batar ya da elimi keserdi yine eldiven kullanırdım. ve çoğu kişinin elleride nasırlı yara bere içindeyken benim ellerim eldiven sayesinde pamuk gibiydi.
kısaca eller çok ama çok önemlidir. peşine ise ayaklar gelir. ayakta basittir. 1 liralık ponza taşı ile kurumuş topuklardan kurtulunabilir. yine basit bir nemlendirici krem ayak ve elleri pamuk gibi yapacaktır.
Kesinlikle dikkat ediyorlar. Biz erkeklerin de bakım yapmasa bile ellerini temiz tutması gerekli diye düşünüyorum. En azından temiz bir el ve temiz tırnaklar. :):
Hiç aklıma bile gelmez. Çünkü kişinin yüzüne bakarak ve konuşmaya odaklandıgim için. Ama bunu daha çok erkeklerin yaptığını düşünüyorum çoğunlukla. Yani bu bilgi yanlış bana göre. Tam tersi
Kadinda onemli... siyah ojeli parmak ilgimi ceker...
Erkekte onemli olmamali... kimi Erkegin isleri agir kadina gore... her erkek masabasinda calismiyor.. eller yipraniyor haliyle. Pedikur manikure de gerek yok...
Birisi Turk kizlarini prenses ruyalarindan uyandirmali...
Kadınları bilmem ama bende başladı bu ara el merakı alakalı alakasız ellerine bakıyorum kadınların bakımlı eller dikkatimi cekiyor birde ayakkabılarına markamı degilmi diye değil temiz ve bakımlı mi degilmi diye
Tüm uzuvlarımızın arasında en fazla mikro organizmaları barındıran yer ellerimizdir. Gün içerisinde, hatırlayamadığımız kadar farklı yerlere dokunuyoruz. Sağlık açısından temiz tutmak önemli. Sırf görüntü olsun diye değil.
Ben genelde dudaklara dikkat ederim acaba iyi öpüyormu diye 😉 Ve dikkat ettiyim seyler ise normal düzgün kalcalar ve normal büyüklükte güzel göyüsler 😁
senelerdir ellere dikkat ediyor , hic hayata bakis acima dikkat edenine denk gelmedim , ya da bir kadinin ruhundan anlayabiliyor mu , ya da anlamaya gayret ediyor mu? diye bakan dikkat eden yok.
Saat nasıl olmalı? Apple watch mu casio dijital saatlerden mi yoksa seiko İsviçre çıkışlı klasik veya spor saatler mi? Hangi tarz saat daha çok ilgi çekiyor?
Ben de saat alacaktım da karar veremedim daha. Aşağıdaki sorudan bir saat seçer misin? Sence hangisi daha şık duruyor? (Yalnız kayışa bakma, o kısım daha sonra değiştirilebilir hepsinde.)
En İyi Cevaplar