Sevdiğiniz kadın mı, Barbara Palvin mi? Seçtiğiniz kişiye sahip olacaksınız.
Sevgilinizi, eşinizi veya sevdiğiniz kadını Barbara Palvin ile aldatır mıydınız?
Sevdiğiniz kadın mı, Barbara Palvin mi? Seçtiğiniz kişiye sahip olacaksınız.
Karakterli adamlar olduğu kadar bir hayli de serfs*z varmış yorumlara bak o karakterle kadınınız sizi eş olarak kabul etti diye kurban kesmeniz gerekir aldatmanız değil.. Paylaşımı yapan kardeşim siz de o fotoları bir bayan olarak nasıl paylaşıyorsunuz anlamıyorum...
Neden paylaşmayayım?
Anadan doğma olduğu için olabilir mi hani edep var. Haya etmen lazım hani
Utanmadım ne yalan söyleyeyim.
Kusura bakmada ha onu vücudunu paylaşmışsın ha kendini fark eden bişey yok. Allah haya versin o zaman ne diim
komik xd
Sana göre😏😁
Kaldırıldı fotoğraf 😁😁😂😂😀
bu da sorulur mu tabiki aldatırlar gözünün yaşına bakmazlar vicdansızlar.
hayır tabiikide şerefsiz değilim ben eğer hayatımda 1 kadın varsa ikincisini düşünmem bile. sadakatsizlik şerefsizliktir açık ve net
Ezberden hayır demek kolay bir de o olasılığın gerçek olduğunu hayal et jkdfjkjdfsshjb
olsun gene de hayır, 5 dakikalık zevk için adımı şerefsize çıkarmam
Barbara palvin'i soruya koyma gereksinimini merak ettim
Peki bir erkek olsan sen aldatır veya seçermiydin?
Ezberden hayır demek kolay olduğu için ve erkek olsan diye sormana gerek yok. Kadınlar da aldatır.
Ben kadınların aldatıp aldatmamasına değinmedim , çarpıtmaya gerek yok
Ben sadece , özellikle bu kadını aldatma veya seçim olayına eklemeni merak ettim.
Anlaşılan bu kadında gerçekten kusursuzluk görüyorsun , beğenilmesi erkeklerle sınırlı değil.
Kadınlar değil , erkekler değil ; insanlar aldatır.
Kusursuza yakın güzellik görüyorum. Aynı şekilde kusursuza yakın mükemmel çekicilikte erkekler de var.
Sanırım baby face olayı da bu yüzden var.
Güzellik sadece görecedir. Kör ve sakat halinle bile sevilebiliyorsan bundan ala güzellik yoktur
Bedenen bir bütünlüğün hiçbir anlamı yoktur
Ancak başta zihnen , ruhen sonra bedenen bütünleşmekten daha güzel olan başka hiçbir şey göremiyorum.
Evet barbara palvin görsel anlamda rakipsiz kalabilecek bir güzellikte
Rakipsiz mi gerçekten
Evet güzel , sanırım kendinle onun arasında bir benzerlik görüyorsun.
Bu nice tespittir kdfhskdjg
Aklımda en başından beri vardı , bu yüzden neden özellikle barbara palvin diye sordum.
Cevaplar seni tatmin etmiştir umarım
Etti gibi sdjfshkj
Bırak o sana benzesin:)
Cevap
46Cevap
Bunu yapmam :) Sevdiğim kadın :)
Hayatımdaki kadın benim için dünyanın en güzel kadınıdır, aldatma eylemi karakterimde yok.
Bana whatsappdan çok yazdı çok ugraştı ama yüz vermedim. Kusura bakma barbara ama tipim değilsin dedim ama çok yapışkan çıktı bu hatun kurtulamıyorum bir türlü. Bana yardım edin ne yapmam lazım?
Engelle
İlk iki resmi görünce hayır dedim son iki resme kararsızım
https://i.hizliresim.com/Egr0Xv.jpg
Aldatmam. Aldatacak olsam niye ilişkiye başlayayım.
O halde ikinci sorumu cevaplar mısın
Şöyle diyeyim. Barbara Palvin çok güzel bir kız bu bir gerçek. Ama karakterini bilemem belki anlaşamayacağım birisidir. Güzellik bir sure sonra zaten geçiyor. Yine sevgilimi seçerdim.
Nasıl sevdigime bağlı. barbara istedigi erkegi elde edebilecek bir guzellikte. fakat aşık erkek bakmaz kimseye. aşık olmayanlarin alayi aldatır
Neden aldatayim şimdi gerçekleri soyleyince ahlaksiz oluruz sevdiğim insanın veremedigini o mu verecek
Sevdiğim kadın beni mutlu eden ve anlayan kadın o gerisi sadece birer birey gözümde
Her ikisine de sevdiğim kişi derdim bu ünlü meraki nerden geliyor anlamıyorum ünlü olunca onları aldatmaz merakı mı uyandırıyor sizde 🤔
Aldatabilme kişilere bağlı olmamalı bence karakter sadakat meselesi değişkenlik gosteremez
aldatmak adamlıkla ilgili mesele bende adam olduğum için aldatmam
Seçtiğin kişiye sahip olacaksın. Kimi seçerdin? Zaten bu imkansız diye düşünme, bu olasılığın gerçek olabileceğini düşün.
barbara ile birlikte olma imkanımı kız arkadaşım görse zaten kıskanclıgından barbara gibi olmak için ugrasır o yüzden gerek yok D:
Bak canım çıksın ki, bir 20 kilo versem eksiğim kalmaz şundan jdjdjdk
Tavuğa siftahı olmayan horoz, rüyasın da atmaca severmiş diye bir söz geldi aklıma 😃
Sevdiğim biri varken neden sevmediğim birini seçeyim
bu kadın nasıl birşey abi ya. Atmayın şöyle şeyler :D
Eski sevgilim beni terk ettiğinde kıskandırmak için instagramda bunun fotolarını beğenip off nasıl bir şeysin sen diye yorumlar yapiyordu😁
Bu kezbanla aldatmam sevdigimi
Benim sadece sevdigim kisi cekici gelir gozume bu guzel dediginiz kizlar bana tirt geliyo
Bu kadın şimdi tırt mı snjkfhgjg
Bana gore tirt allahda bana ole bir ozellik vermis sadee sevdgim guzel geliyo gozume digerleri vasat.
Yani sizin hayra oldugunuz kisiler. bana tirt geliyo gozume
Hatta midemi bile bulandirio vallahi
Sevdigim kadin.
Ama. ne yazikki kimseyi sevemedim bu yasa kde bakalim artik seversek iyi olar
Barbara bize baktida bizim aldatmamiz kaldi :)
Barbara barbara olsa cirkinnn :))
Barbara beni istiosa ayrilirdim sonra barbaracigimin kollarina giderdim neden aldatayim ki ne 😂😂
son resme kadar hayır diyordum,
son resmi görünce bir hoş oldum :D
Kadın fena duruyor ama sevdiğim insana ihanet edemem. Daima empati kurarım. Bize gelmez yani
Ula onda da var bir delik 3 saniye için yapmam dermişimmmm dünya yı satarım bunun İçin 😂😂😂
Gerçekten seviyorsam gözüm kimseyi görmez zaten 😉barbara da nedir 😂😂
Şu anda sevdiğim kadın yok ama
Lan bunun donu neredeee
Bu kadın harbi aldatılmaz mq😂😂
aldatmam demeyin sakın içinizi biliyoruz
Dünya bir yana barbara bir yana
Soruya bak ya nerdeyse kendi yüricek bu kıza
ohaaaa offff kariyaaa bakkk hoplatiyo yani resmen.
bence sevgilim buna izin verirdi :)
Peki sen ona böyle bir şey için izin verir miydin jasfjhaıf
hayır :)
O da muhtemelen sormazdı
Asla hepsi ayaklarima köle olsa bile aldatmazdim
Aldatmam eğer ki beni mutlu ediyorsa her konuda
hayır ayrıca bu kadını güzel bulmuyorum
O sana aşık 😂
@Berk161601 olmasına da gerek yok zaten
Evet 1 geceliğine olabilir 😁😂😂
Yatardım ama aldatmazdım 🤣
Ben bile aldatırïm 😛