Aşk ve nefret en güçlü, bir birine çok yakın iki duygudur. Büyük aşklar nefretten doğar derler aynı şekilde hayatınızın aşkından nefret de edebilirsiniz. Ufacık bir çizgi vardır aralarında. çoğu zaman farkı fark edemezsiniz. ikisi de zirvede yaşanılan duygulardır. En büyük aşklar nefretle mi başlar bilmiyorum ama benim en büyük nefretim bir aşkla başladı.
Özlerim ben seni seninle bile Vuslat mı hasret mi adını sen koy Aşkınla yakıp da düşürdün dile Sevgi mi nefret mi adını sen koy oooyyy sabah sabh :D hastasiyizzz dedeee Dimek istedim ve ve ve Ask nefretle falan baslamaz azizim. Ask sadece bir yanilsamadir Sevgi ise yillarla yipranan bir eylendir Saygi kavgadaki bir s. git e bakan durumdur Ammmmaaaa aidiyet oylemidir? Aidiyet kalicidir ve dusbaz baz baz ait olursan sahip olursun Sahip. olduklarina ait olman dilegimle ;) 🤗✋
O söz bence bizim zamanımıza gelene kadar mutasyona uğradı gerçeği budur 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nefretten ziyade sevmedigin birine aşık olabilirsin başta itici gelmiştir sonra tanırsın bir bakarsın zamanla aşık olursun ama nefret daha farklı bir şey. Nefret eden biri o kişiye karşı hiç sevgi barındırmaz yakinlassa bile aşık olmaz
En İyi Cevaplar